Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To która chętna obawiać się w detektywa.? Trzeba listę wyczyścić mamy które raz się odezwały i teraz cisza i niech któraś mi na priv wysle ja skróce tą listę bo Nas się nazbierało a połowa się nie odzywa wcale
Carolq, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:To która chętna obawiać się w detektywa.? Trzeba listę wyczyścić mamy które raz się odezwały i teraz cisza i niech któraś mi na priv wysle ja skróce tą listę bo Nas się nazbierało a połowa się nie odzywa wcale
Pamiętam, że mamy tu dwie detektywki
Ja dzisiaj przypadkiem trafiłam w pamiętnikach ba Helutkę (tp 23 maj) i nawet jej pod wykresem napisałam, żeby wpadła znowu na Majóweczki.
Pati, ja bym się cofnąła kontrolnie ze dwa tygodnie i te osoby wpisała, a w razie pominięcia kogoś, zawsze można dopisaćxpatiiix3 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyFeliceGatto wrote:Pamiętam, że mamy tu dwie detektywki
Ja dzisiaj przypadkiem trafiłam w pamiętnikach ba Helutkę (tp 23 maj) i nawet jej pod wykresem napisałam, żeby wpadła znowu na Majóweczki.
Pati, ja bym się cofnąła kontrolnie ze dwa tygodnie i te osoby wpisała, a w razie pominięcia kogoś, zawsze można dopisać
Tylko nie czyść mnie
Mało się odzywałam bo troszkę za robotę się wzięłam. Niestety złapałam od męża przeziębienie i od razu mi poszło na zatoki
Dziś w dodatku z rozpędu zamiast syropku prenalen łyknęłam mężowego syropu na szczęście jakiś ziołowy tyle że na etanolu
nosek płuczę takim ustrojstwem fixsin
Nie mogę się doczekać środowej wizyty. -
A tak poza tym to witam się i idę szybko się zbierać na 8 mam ale pewnie dotrę na 9
No plan sprawdziłam i mogę iść na 10.30taka lekcja ze potem mogę obecności dopisać i matury z tego nie pisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 06:50
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny tak wieje że u mnie na 10 wszystko trzeszczy , oby mnie nie wywiało
Kiepsko spałam znów z 2h , bolał mnie jakoś brzuch i dziwnie ciągnął ehhhh
Pewnie spedze dziś cały dzien w domu bo na obiadek pierożki z kapustą i mięsem mojej mamy bo ma mi podrzucic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam sie i ja
wieje wieje jak w kieleckiem
udanych wizytek dzis wam zycze
ja dopiero bede sie umawiac po 15ym -L4 mam do 8ego wiec wizyta 8 lub 9ego
poczekam sobie troche hehe
chociaz juz mam plana bo trzeba sie pokazac dr na nfzto moze mi usg zrobi i powie co ona widzi
ale to dopiero za jakies 1,5 tygodnia
koło 25 ego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 08:24