Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Anoiu_leczka. Gratuluję zdrowego maluszka. Świetnie, że Twoje przeczucie się sprawdziło
Słyszałam kiedyś, że "wakacyjne" znaki zodiaku mają silną intuicję- masz może urodziny w wakacje?
Opiszę wam historię: o pierwszej ciąży dowiedziałam się we wrzesniu 2011 roku. 3 dni po teście byłam na weselu w rodzinie i siostra cioteczna usiadła obok mnie i pyta, czy nie będę miała dzidziusia, bo śniło jej się, że jestem w ciąży. Zamurowalo mnie, bo jeszcze nikt nic nie wiedział. Po kilku tygodniach zadzwoniła, że znowu jej się śniłam i że będę miała synka. Później sama zaszła w ciążę i od początku twierdziła, że bedzie miała córeczkę- a później drugą. W lutym rodziJest zodiakalnym lwem
Trochę mnie przeraża jej intuicja- śmieję się, że jest wiedźmą -
Zaraz siadam i nadrabiam. Maluszek ma się dobrze, mierzy 67 mm, NT =1,4, płci nie znam bo oczywiście pan doktor stwierdził, że nie można teraz poznać. Z emocji zapomniałam zdjęć, wezmę za tydzień. Byłam mega zestresowana, bo lekarz zaczął kręcić głową w pewnym momencie i już myślałąm, że coś źle a on do mnie: no nie musimy zbadać przez pochwę bo on stoi na głowie i nie chce się odwrócić
JusWik, mejbi, Dariaaa88, klaudia1534, Madziuśka, monaa, i.am.chappie, izizizi, Carolq, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
łoj a ja wypiłam dziś litre takiego prawdziwego soku z jabłek które odciskałam do szarltki pyyyyyyycha... A ogólnie to piję wodę, czasami jak mnie naleci to jakiś sok kupię pomarańczowy albo jabłkowy.
heheeh Negra dobrą masz tą siostrę hehehehe czasami ludzie mają coś takiego, że potrafią przewidzieć...
Teściowa mojej siostry (zanim wszyscy dowiedzieli się o dziecku) to mówiła że coś tam jej się śniło i że to oznacza że ktoś z najbliższej rodziny w ciąży będzie... Jak mi to siostra powiedziała to śmiać mi się chciało bo już wiedziałam o dzidziusiu.Negra lubi tę wiadomość
-
Negra wrote:Super Anoiu_leczka. Gratuluję zdrowego maluszka. Świetnie, że Twoje przeczucie się sprawdziło
Słyszałam kiedyś, że "wakacyjne" znaki zodiaku mają silną intuicję- masz może urodziny w wakacje?
Opiszę wam historię: o pierwszej ciąży dowiedziałam się we wrzesniu 2011 roku. 3 dni po teście byłam na weselu w rodzinie i siostra cioteczna usiadła obok mnie i pyta, czy nie będę miała dzidziusia, bo śniło jej się, że jestem w ciąży. Zamurowalo mnie, bo jeszcze nikt nic nie wiedział. Po kilku tygodniach zadzwoniła, że znowu jej się śniłam i że będę miała synka. Później sama zaszła w ciążę i od początku twierdziła, że bedzie miała córeczkę- a później drugą. W lutym rodziJest zodiakalnym lwem
Trochę mnie przeraża jej intuicja- śmieję się, że jest wiedźmą
Nie, ja się w lutym urodziłam:-)Co do rzucania czarów to ja się dawno ogarnęłam by trzymać język za zębami bo często to co powiedziałam się sprawdzało haha.Jaka jestem szczęśliwa to szokJusWik, Alicce lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Zaraz siadam i nadrabiam. Maluszek ma się dobrze, mierzy 67 mm, NT =1,4, płci nie znam bo oczywiście pan doktor stwierdził, że nie można teraz poznać. Z emocji zapomniałam zdjęć, wezmę za tydzień. Byłam mega zestresowana, bo lekarz zaczął kręcić głową w pewnym momencie i już myślałąm, że coś źle a on do mnie: no nie musimy zbadać przez pochwę bo on stoi na głowie i nie chce się odwrócić
luna91 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny chce do was dołączyć
Termin z ostatniej miesiączki mam na 13 maja ;p a z usg na 17 maja.
Byłam ostatnio na badaniach i usg było już przez brzuszek lekarz bardzo chwalił dzidzie ze pięknie się do badania układaObecnie 13 tyg i 4 dni
Z niecierpliwością czekam na maj
Pozdrawiam cieplutko w tej wietrzny i chłodny dzieńAlicce, luna91, klaudia1534, Madziuśka, Negra, Madziaaaaa, Kłosia, Magenta, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik - przepraszam ze pytam jesli nie chcesz do tego wracac po prostu nie odpowiadaj .. skąd wiesz ze straciłas dziewczynkę ? widze na stopce twojej ze to był 9tc ... ja stracilam oboje w 11tc i nikt mi płci nie powiedział
wogle nawet nie było tematu żadnego
-
Co tam u was dziewczyny słychac ?
U mnie właśnie partner z kolegą robi remoncik małego pokoju połozylismy piekne tapety w zeszłym tygodniu a teraz kładzie panele
potem zostanie co mesiąc jakies mebelki kupować szafę komodę łódeczko przewijak i takie tam. Zabraliśmy sie juz teraz bo łatwiej nam co miesiąc coś zrobić niż potem wszystko naraz.pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Negra wrote:Super Anoiu_leczka. Gratuluję zdrowego maluszka. Świetnie, że Twoje przeczucie się sprawdziło
Trochę mnie przeraża jej intuicja- śmieję się, że jest wiedźmąprzeczucia nie mam ale jak myślę o dziecku że będziemy chodzić na spacery itd.itp.to od razu myślę o dziecku jak o dziewczynce nie wiem czemu..
Negra lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Mam problem!
Mam okazję kupić wózek taki hak chciałam Camarelo, za 900 zł stan praktycznie nowy. Brać czy jeszcze za wcześnie? ????Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey mamusie
Cigeretta właściwie czemu nie, nawet kupując w 8 miesiącu też nie wiadomo, czy coś się nie stanie, odpukać. Jak jesteś pewna, że to "ten jedyny" to czemu nie, ponegocjuj jeszcze z ceną, nie zaszkodzi
Malwina skąd jesteś?Cigaretta, pasia27 lubią tę wiadomość