X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Negra Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Anoiu_leczka. Gratuluję zdrowego maluszka. Świetnie, że Twoje przeczucie się sprawdziło :) Słyszałam kiedyś, że "wakacyjne" znaki zodiaku mają silną intuicję- masz może urodziny w wakacje? :)

Opiszę wam historię: o pierwszej ciąży dowiedziałam się we wrzesniu 2011 roku. 3 dni po teście byłam na weselu w rodzinie i siostra cioteczna usiadła obok mnie i pyta, czy nie będę miała dzidziusia, bo śniło jej się, że jestem w ciąży. Zamurowalo mnie, bo jeszcze nikt nic nie wiedział. Po kilku tygodniach zadzwoniła, że znowu jej się śniłam i że będę miała synka. Później sama zaszła w ciążę i od początku twierdziła, że bedzie miała córeczkę- a później drugą. W lutym rodzi :) Jest zodiakalnym lwem :)
    Trochę mnie przeraża jej intuicja- śmieję się, że jest wiedźmą :D

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:53

Cigaretta lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniuleczka super wieści ☺

• luna91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz siadam i nadrabiam. Maluszek ma się dobrze, mierzy 67 mm, NT =1,4, płci nie znam bo oczywiście pan doktor stwierdził, że nie można teraz poznać. Z emocji zapomniałam zdjęć, wezmę za tydzień. Byłam mega zestresowana, bo lekarz zaczął kręcić głową w pewnym momencie i już myślałąm, że coś źle a on do mnie: no nie musimy zbadać przez pochwę bo on stoi na głowie i nie chce się odwrócić :D

JusWik, mejbi, Dariaaa88, klaudia1534, Madziuśka, monaa, i.am.chappie, izizizi, Carolq, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoj a ja wypiłam dziś litre takiego prawdziwego soku z jabłek które odciskałam do szarltki pyyyyyyycha... A ogólnie to piję wodę, czasami jak mnie naleci to jakiś sok kupię pomarańczowy albo jabłkowy.
    heheeh Negra dobrą masz tą siostrę hehehehe czasami ludzie mają coś takiego, że potrafią przewidzieć...
    Teściowa mojej siostry (zanim wszyscy dowiedzieli się o dziecku) to mówiła że coś tam jej się śniło i że to oznacza że ktoś z najbliższej rodziny w ciąży będzie... Jak mi to siostra powiedziała to śmiać mi się chciało bo już wiedziałam o dzidziusiu. :-)

Negra lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Super Anoiu_leczka. Gratuluję zdrowego maluszka. Świetnie, że Twoje przeczucie się sprawdziło :) Słyszałam kiedyś, że "wakacyjne" znaki zodiaku mają silną intuicję- masz może urodziny w wakacje? :)

Opiszę wam historię: o pierwszej ciąży dowiedziałam się we wrzesniu 2011 roku. 3 dni po teście byłam na weselu w rodzinie i siostra cioteczna usiadła obok mnie i pyta, czy nie będę miała dzidziusia, bo śniło jej się, że jestem w ciąży. Zamurowalo mnie, bo jeszcze nikt nic nie wiedział. Po kilku tygodniach zadzwoniła, że znowu jej się śniłam i że będę miała synka. Później sama zaszła w ciążę i od początku twierdziła, że bedzie miała córeczkę- a później drugą. W lutym rodzi :) Jest zodiakalnym lwem :)

Nie, ja się w lutym urodziłam:-)Co do rzucania czarów to ja się dawno ogarnęłam by trzymać język za zębami bo często to co powiedziałam się sprawdzało haha.Jaka jestem szczęśliwa to szok

JusWik, Alicce lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Zaraz siadam i nadrabiam. Maluszek ma się dobrze, mierzy 67 mm, NT =1,4, płci nie znam bo oczywiście pan doktor stwierdził, że nie można teraz poznać. Z emocji zapomniałam zdjęć, wezmę za tydzień. Byłam mega zestresowana, bo lekarz zaczął kręcić głową w pewnym momencie i już myślałąm, że coś źle a on do mnie: no nie musimy zbadać przez pochwę bo on stoi na głowie i nie chce się odwrócić :D
    hahahhaha mały koziołek. Negra cieszę się że wszystko dobrze! Gratulacje kochana!!!

luna91 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• malvva Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny chce do was dołączyć:)

Termin z ostatniej miesiączki mam na 13 maja ;p a z usg na 17 maja.
    Byłam ostatnio na badaniach i usg było już przez brzuszek lekarz bardzo chwalił dzidzie ze pięknie się do badania układa :) Obecnie 13 tyg i 4 dni

Z niecierpliwością czekam na maj <3

Pozdrawiam cieplutko w tej wietrzny i chłodny dzień

Alicce, luna91, klaudia1534, Madziuśka, Negra, Madziaaaaa, Kłosia, Magenta, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik - przepraszam ze pytam jesli nie chcesz do tego wracac po prostu nie odpowiadaj .. skąd wiesz ze straciłas dziewczynkę ? widze na stopce twojej ze to był 9tc ... ja stracilam oboje w 11tc i nikt mi płci nie powiedział :( wogle nawet nie było tematu żadnego :(

• Negra Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik- pewnie miało być Luna :)

luna91 lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące:)

luna91 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u was dziewczyny słychac ?

U mnie właśnie partner z kolegą robi remoncik małego pokoju połozylismy piekne tapety w zeszłym tygodniu a teraz kładzie panele :)

potem zostanie co mesiąc jakies mebelki kupować szafę komodę łódeczko przewijak i takie tam. Zabraliśmy sie juz teraz bo łatwiej nam co miesiąc coś zrobić niż potem wszystko naraz.

pasia27 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mam jakąś depresję..nic mi się nie chcę, jakiś taki stres wewnętrzny czuję przed tym wszystkim co mnie czeka. chciałabym żeby był maj :(:(

3jgxxzkra9730jiu.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A maj to piękny miesiąc i wakacje przed nami ;) Damy rade tez mam gorsze dni ale głowa do góry już niedługo dostaniemy kopa od dzidziusia.

Anniusia lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem!
    Mam okazję kupić wózek taki hak chciałam Camarelo, za 900 zł stan praktycznie nowy. Brać czy jeszcze za wcześnie? ????

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40d1f6fc2d89.jpg

luna91, pasia27 lubią tę wiadomość

• monaa Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:

Hmmm.. Ja też jestem Lwem ;-) przeczucia nie mam ale jak myślę o dziecku że będziemy chodzić na spacery itd.itp.to od razu myślę o dziecku jak o dziewczynce nie wiem czemu.. ;-)

Negra lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie orientowałam sie w cenie ale jesli to dobra cena to ja bym brała jak postoi nic mu nie bedzie.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Mam problem!
    Mam okazję kupić wózek taki hak chciałam Camarelo, za 900 zł stan praktycznie nowy. Brać czy jeszcze za wcześnie? ????
    Jeśli to dokładnie taki jak wybrałaś i cena jest atrakcyjna to ja bym kupiła :-)

p19u0tc70smx8ddn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey mamusie :)
    Cigeretta właściwie czemu nie, nawet kupując w 8 miesiącu też nie wiadomo, czy coś się nie stanie, odpukać. Jak jesteś pewna, że to "ten jedyny" to czemu nie, ponegocjuj jeszcze z ceną, nie zaszkodzi :)

Malwina skąd jesteś?

Cigaretta, pasia27 lubią tę wiadomość

‹‹ 670 671 672 673 674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ