Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:Mam problem!
Mam okazję kupić wózek taki hak chciałam Camarelo, za 900 zł stan praktycznie nowy. Brać czy jeszcze za wcześnie? ????Cigaretta, pasia27 lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Witam was w pochmurny i deszczowy dzien
ja mam dzis legata na maxa niedawno zjadlam sniadanie i nie zamierzam nic robic moj stary tez ma legata i tez siedzi .... Ja jeszcze walcze z katarem ale coraz mniejszy od tego wydmuchiwania nosa boli mnie brzuch .
Dziewczyny super ze wizyty udanei nastepnym wizytujacym powodzenia
-
nick nieaktualny
-
storczyk wrote:Czesc dziewczyny chcialabym sie zapytac was ile wyniosło NT podczas badania?
-
Negra wrote:U nas 1,4 a tydzień później 1,6. Nie wiem, czy to się zmienia z wiekiem ciąży, czy jest to błąd pomiaru? W sumie to przy tej wielkości raczej nieistotne
maluch rośnie to i NT może być większaNegra, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKłosia wrote:Hej
Dziewczyny któraś pisała ostatnio o domowych sposobach na bolące zatoki pamiętam coś o soli ale nie wiem czy to miała być zwykła czy jakaś inna a pół nocy z bólu nie śpię
Poczytaj o płukaniu zatok metodą jala neti. Tak mniej więcej to wygląda. W aptece jest dostępna taka butelka z saszetkami do płukania FIXSIN wraz z saszetkami do rozpuszczenia w wodzie. Ja płuczę dwa razy dziennie i dzięki temu jeszcze jakoś żyję. W sensie mogę oddychać i nie boli mnie głowa. Tu asz jeszcze przydatny link http://zdrowie.1krok.pl/zatoki.htmKłosia lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Wróciła mi ochota na kawę!
Dziewczyny jakie soki pijecie? Kupujecie marchewkowe np Kubuś czy same robicie? Moja mama przeżywa, że wyglądam okropnie blado, a zawsze miałam ciemną karnacje, powiedziała, że jak się wkurzy, to mi kupi zgrzewke Kubusia
Kochana kubusie raczej zdrowe nie są pełno pełno cukru i chemii sama nie pije a dziecku w życiu bym też nie dała. Ja jak kupuje to już te 100% z owoców i patrze na skład żeby nie miały dodatkowo cukru tylko ten z owoców lub sama wyciskam. Koktajle tez są superCigaretta, Marietta lubią tę wiadomość
-
U mnie NT = 1 mm
Przydreptałam zmobilizowana przez FeliceGatto
Produkujecie tyle postów, że nie jestem w stanie tego czytać teraz do tyłu
Poza tym wiele z nich jest takim pisaniem dla samego pisania - żadnego konkretu...
Postaram się zaglądać częściejNarinka, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się. Nie było mnie przed kompem 24h i nadrabialam godzinę :p już nie pamiętam co miałam po odpowiadać :pp wczoraj miałam baaardzo aktywny dzień. Najpierw 2h spacer nadjeziorem, potem sprzątanie chaty, zakupy, okulista, malowanie mebli, i i!przez u znajomych
Co do płci i owulacji to u nas się sprawdziło. Było jedno zbliżenie w dzień owulacji i nic więcej. I jest chłopak
Poczekam do poniedziałku do kolejnego USG i jak znowu mi wyjdzie + 3 dni to też sobie datę zmienie. Bo już 3 razy tak wyszło. Zgadza się też to z owulacja w 12dc.
Gratulacje udanych wizyt.
Co do soków to ja wyciskam soki warzywne. Różne mieszanki. Odkąd jestem w ciąży to mam wstręt do warzyw a sok wypije. Natomiast nie robię soków owocowych bo są za słodkie. Wolę zjeść normalnie owoc.
Kupnych soków nie pijam no to sam cukier. -
Cigaretta wrote:Umówiłam się na oglądanie tego wózka na jutro
mam nadzieję, że to dobra decyzja, ale z drugiej strony na co czekać, jeden wydatek z głowy, jeszcze w styczniu remont pokoju i kolejne wydatki.