Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
storczyk wrote:U mnie NT wynioslo w 12tc 0,2 ginka mowila ze jest wszystko w porzadku..... jednak patrzac na wasze pomiary to u kazdej jest 1, iles tam.... troche dla mnie dziwne
luna91 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Tak Was podczytuje ale muli mnie od rana. Ostatnio w ogóle jakoś ciężko mi się cokolwiek je bo nie mam na nic ochoty. Jedyne co mi wchodzi to pomarańcze. Nie dość że mi morfologia nie wyszła najlepiej i mam lekką anemię to przy takim moim apetycie to chyba się nie poprawi
Cigaretta ja bym też brała wózek gdybym miała upatrzony i fajna okazja cenowa. Ja po 5 latach trochę wypadłam z obiegu jeśli chodzi o wózki, muszę trochę poszperać i pooglądaćbo dobre okazje wcale nie trafiają się często. Pamiętaj żeby zapytać o dodatki np. moskitiera, folia przeciwdeszczowa itd. Ludzie czasem zapominają a mają gdzieś schowane w szafie
U mnie NT wyniosło 0,91mm. Tak mam napisane bo właśnie mam kartkę przed sobą. Lekarz powiedział że to jak najbardziej ok.
Ja daty na suwaczku chyba nie zmieniam. I tak gin zawsze liczy mi od okresu więc już niech sobie tak będzie mimo że ciąża wyszła 5 dni starszaAle ja ogólnie tą datę z usg biorę sobie bardzo do serca bo córkę urodziłam właśnie według daty wyznaczonej z pierwszego usg genetycznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 14:10
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Cigaretta a jeszcze tak do tego wózka to tylko gondola czy później w spacerówkę się przekształca? Nie obawiasz się trochę białego koloru? Wygląda ślicznie i zestawienie kolorów super, pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. W lecie jeszcze pól biedy z tym białym kolorem bo jest sucho ale na jesień jak się zaczną deszcze i błoto to może być trochę problem chyba. Chociaż to tylko moje przemyślenia, miała któraś Was wózek z białymi elementami?
-
Madziuśka ... zaobserwowałam, że sporo dziewczyn ma takie bóle .... łącznie ze mną;/ dziś sie trochę uspokoiło ale i tak od czasu do czasu się odzywają te nieprzyjemne ukłucia wrr to chyba uroki II trymestru ciąży
Gratuluję udanych wizyt:*
u mnie nt 1.8[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
oglądam MasterChefa na tvn-ie i jak patrze jak pani Gesler sobie smakuje tych wszystkich potraw to aż mi ślinka cieknie.... na okres ciąży bym mogła zastąpić ja w zawodzie hehe bym się nażarła za wszystkie czasy hehe
Madziuśka, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Anjaa wrote:Madziuśka ... zaobserwowałam, że sporo dziewczyn ma takie bóle .... łącznie ze mną;/ dziś sie trochę uspokoiło ale i tak od czasu do czasu się odzywają te nieprzyjemne ukłucia wrr to chyba uroki II trymestru ciąży
Gratuluję udanych wizyt:*
u mnie nt 1.8
to mnie trochę uspokoiłaś. wzięłam i tak no spe, zjadłam obiad i się chyba troszkę położę. -
O matko ja to zmęczona tym siedzeniem w szkole młody tak wykopał mi brzuch z każdej strony że potem już jak wracałam to się stawiał i ciągnęły więzadła aż w środku jakby szyjka schody mi nie służą jednak do tej pory mam spięty brzuch trochę ,ale już odpuszcza powoli na szczęście teraz leżę w domu do góry brzuchemLivia
Nela
Marcel
-
storczyk wrote:U mnie NT wynioslo w 12tc 0,2 ginka mowila ze jest wszystko w porzadku..... jednak patrzac na wasze pomiary to u kazdej jest 1, iles tam.... troche dla mnie dziwne
U mnie dziś robione i dr powiedziała, że ok i też 2 mm.Nie stresuj się bp to nam nic nie da naprawdę.W zeszłej ciąży to nawet nie wiedziałam jakie jest bo nie dało się zmierzyć i jest dobrze:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 16:16
storczyk lubi tę wiadomość