Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Gratuluje udany wizyt
Jestem juz Pani Magisterobroniona na 5
Muszę Was chwilkę ponadrabiaci.am.chappie, pasia27, Cigaretta, Negra, luna91, Baronowa_83, Kłosia, mejbi, FeliceGatto, OlkaBdg, bimba, monaa, xpatiiix3, bereda11, Marietta, klaudia1534, Paulisia, Aniu_leczka, Madziuśka, La-mia, Anjaa, monilia84, izizizi, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Baranowa mój też marudził jeszcze ostatnio, ale jak mu pokazalam ten wózek i cenę to było - " bierymy! "
Mam nadzieję, że zabobony to tylko zabobony, wózek spokojnie poczeka na maj..
A co maja powiedziec kolejne mamusie? Codziennie oglądam wózek bo jeździ w nim synek i co mam schować i nie oglądać? HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:04
-
nick nieaktualnyA powiem Wam żart mojego promotora
Przed obrona podszedl i gada z nami i mówi do mnie tak
Pani Karolino ale ja nie wiem czy przepisy pozwalają sie bronić we dwójkęhaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:07
Negra, luna91, i.am.chappie, pasia27, mejbi, OlkaBdg, bimba, monaa, xpatiiix3, Marietta, konwalijka lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Luna za 1500 zł kupisz taki camarelo 3 w 1 nowy
zresztą wybór jest ogromny za tą cenę
A to nawet nie wiedziałam, ale te 1500 to jest już tak na prawdę górna granica. Wolałabym coś tańszego. Ostatnio znalazłam ładny wózek nowy za 950 na allegro tylko ja sie nie znam czy ta marka jest dobra, ja się w ogóle nie znam na wózkach...3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40d1f6fc2d89.jpg
Ten wózek jest suuuper i myśle że cena również wiec jeśli jesteś zdecydowana to bierz
Co prawda ja nadal nie oglądam nawet ciuszków bo sie boje ale to nie zabobony a strach spowodowany śmiercią synka .Byc może jeśli usg połówkowe bedzie ok to może ten strach popuści bo to wtedy z synkiem okazało sie że jest źle .
To prawda że teraz są czasy że jest wszystko dostępne i można wszystko kupic jednego fnia ale wszystko ma też swoją cene i napewno mało kogo jest stac żeby w jeden dzirn wydac tyle pieniedzy wiec nie widze nic złego w tym że kupujecie wszystko powoli systematycznie z miesiąca na miesiąc rozkładając wydatki -
Cigaretta wrote:Zamówiłam pizze, niedługo leci 'kocha, lubi, szanuje ' z moim ukochanym Gosslingiem
mam smaka na radlera bezalkoholowego ale muszę się obyć bez
Miłego wieczoru :*
A nie pijesz nawet bezalkoholowego? Ja dziś stwierdziłam, że muszę opić dobre wyniki i kupiłam 3 małe leszki bezalkoholowe z limonkąCarolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyCarolq gratulacje!
Luna lepiej obejrzeć na żywo wózek, przymierzyć się do niego, a potem ewentualnie zamówić na necie. Ja szukałam właśnie tego modelu, bo koleżanka taki ma a też dużo osób mi go polecało. A bezalkoholowe też mam, ale jakieś czeskie, bezsmakowe
KW wcale Ci się nie dziwię się, że jeszcze się boisz cokolwiek kupować, tym razem musisz być dobrej myśli, wszystko będzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:22
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ostatnio chciałam kupić karmi, które tez jest piwem bezalkoholowym ale na metce było info o ile pamietam o zawartości do 0,5% alkoholu..... Na chwile obecna powiem szczerze, ze mam obawy i nie zdecyduje sie na takie piwo
....
bereda11, williams1, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Madziuśka - ja też mam to nieprzyjemne kłucie w brzuchu, jeszcze na dodatek pobolewa mnie cały czas, nawet nie mogę porządnie wysiąkać nosa bo przy tym boli.
Co do soków, nie piję żadnych, a przydałoby się, ponieważ mam problemy z jelitami i po surowym mam bóle brzucha i wzdęcia.
Anniusia - od samego początku czuje niemiły posmak w ustach strasznie mnie to drażni i na dodatek niedobrze jest mi przez to, ale guma do żucia pomaga na jakiś czas.
Carolq - gratuluje.
Co do wózków spodobał mi się Camarelo vision, ale pasowałoby najpierw zobaczyć. Myślałam o nowym - bo wózek z tego roku - więc jeszcze jest czas.Carolq lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
A właśnie co do piwa bezalkoholowego. Te leszki limonkowe z mietą coś tam niby mają do 0,5%. Warka radler ma 0,0% i jak dla mnie w smaku o niebo lepsza niż ten lech limonkowy, który mi w ogóle nie smakuje. Mam wrażenie jakby mi ktoś gumę miętową do piwa wrzucił
szarywrobel lubi tę wiadomość
-
Madziuśka mnie również od kilku dni bomi brzuch tak dziwnie i kuje w prawej pachwinie , troche sie boje ale dużo odpoczywam tak jak lekarz nakazał, biore luteine i no spe i staram sie nie martwic ale cieżko gdy coś sie dzieje
A objawy pogarszają do tego okropne zaparcia -
mejbi wrote:A właśnie co do piwa bezalkoholowego. Te leszki limonkowe z mietą coś tam niby mają do 0,5%. Warka radler ma 0,0% i jak dla mnie w smaku o niebo lepsza niż ten lech limonkowy, który mi w ogóle nie smakuje. Mam wrażenie jakby mi ktoś gumę miętową do piwa wrzucił
Mi one mega smakują. Teraz będąc w ciąży 2 raz sobie kupiłam. Nie chcę popadać w obsesję. Codziennie bym nie piła nawet takiego, ale raz na na prawdę spory okres czasu to chyba nam nie zaszkodzi.Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Uff.... nadrobiłam
Carolq- szacun! Piękna ocena
Dziewczynki, gratuluję wizyt i kolejnych super bąbelkowych wieści.
Helutka, hehehe, dobrze, że jesteś
Hej, hej nowa, majowa mamusiu
Włosy farbuję od początku ciąży farbą Olia Garniera. Są bez amoniaku.
Wózek... ja bym nie kupiła, ale tylko dlatego, że szlag by mnie trafiał, że stoi i stoi, czeka i czeka, a tu ciągle tyle czasu do poroduŁóżeczko kupiliśmy 2 miesiące wcześniej i juz mnie wkurzało, że stoi i stoi. Ale jakbym na jakiś konkretnie model polowała i byłaby super okazja, to nie wiem, co bym w sumie zrobiła
Na katar i zatoki (i ból gardła), już pisałam i napisze jeszcze razDo szklanej miski/garnka wsypujemy 1 łyżkę sody, 1 łyżkę tymianku,1 łyżkę majeranku I 1 kropli Oil Olbas. Zalewamy wrzątkiem i inhalujemy się z głową pod ręczniczkiem, albo lub potem, stawiamy miske tam,gdzie akurat jesteśmy (pokój, sypialnia, kuchnia itp) i wdychamy to, co paruje
Nową porcję robimy, jak stara zupełnie ostygnie. Działa super i ładnie pachnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:48
helutka, Carolq, Kłosia lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny