Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Młody znowu kopie ,ale tak mocno że aż ciarki mnie przechodzą ,a dzisiaj caluśki dzień aktywny ma taki, że szok ,nie wiem czy to też tak dobrze, że ciągle się kopie tak.. Znowu dupe Wam zawracam to chore dzieci to kopie za dużo ale co zrobić jakaś do dupy się czuje znowu na wieczór. .Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Młody znowu kopie ,ale tak mocno że aż ciarki mnie przechodzą ,a dzisiaj caluśki dzień aktywny ma taki, że szok ,nie wiem czy to też tak dobrze, że ciągle się kopie tak.. Znowu dupe Wam zawracam to chore dzieci to kopie za dużo ale co zrobić jakaś do dupy się czuje znowu na wieczór. .
A komu masz narzekać? Tylko namJeśli kopie regularnie, to chyba wszystko ok. Po prostu ma ADHD i tyle
Malva, myślę, że jakby było, coś nie tak,to doktorek by powiedział. Może po prostu dziecko ułożone było tak, że nie mógł dojrzeć?Carolq lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
malvva wrote:Przypomniało mi sie że lekarz przy badaniu powiedział ze pęcherz nie widoczny ?
Co to możne oznaczać ? Nie ma go jeszcze czy po prostu nie ujrzał go na usg przez brzuch ?
trochę mnie to martwi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a te bóle brzucha to macie takie bardzo mocne, że aż na to nospe bierzecie?
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Jitka wrote:Dziewczyny, a te bóle brzucha to macie takie bardzo mocne, że aż na to nospe bierzecie?
-
a to twardnienie, jakoś szczególnie można wyczuć? Ciężko mi określić rodzaj bólu, może jak opiszecie to będzie mi łatwiej i rzeczywiście wezmę też coś na to.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Jitka wrote:Dziewczyny, a te bóle brzucha to macie takie bardzo mocne, że aż na to nospe bierzecie?
Aż tak nie mam.
Pati - wiesz ja mam mniejsze doświadczenie, ale może tak wariuje bo ma dużo miejsca jeszcze
Dziewczyny wiem, że prawdopodobnie sobie wkręcam. Ale ja się bardzo wsłuchuję w swój organizm i wczoraj poczułam tuż nad spojeniem łonowy trochę z boku takie leciutkie bulgotki - moge nawet powiedzieć jakby wibracje. Dziś na wieczór też parę razy. Wiem, że pewnie są to gazy i nie chcę sobie wkręcać, ale jakoś to uczucie jest inne niż wzdęcia, bo jest bardzo nisko i bardzo subtelnieCarolq, Eliana lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Aż tak nie mam.
Pati - wiesz ja mam mniejsze doświadczenie, ale może tak wariuje bo ma dużo miejsca jeszcze
Dziewczyny wiem, że prawdopodobnie sobie wkręcam. Ale ja się bardzo wsłuchuję w swój organizm i wczoraj poczułam tuż nad spojeniem łonowy trochę z boku takie leciutkie bulgotki - moge nawet powiedzieć jakby wibracje. Dziś na wieczór też parę razy. Wiem, że pewnie są to gazy i nie chcę sobie wkręcać, ale jakoś to uczucie jest inne niż wzdęcia, bo jest bardzo nisko i bardzo subtelnie -
Magenta wrote:Ostatnio chciałam kupić karmi, które tez jest piwem bezalkoholowym ale na metce było info o ile pamietam o zawartości do 0,5% alkoholu..... Na chwile obecna powiem szczerze, ze mam obawy i nie zdecyduje sie na takie piwo
....
FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jitka-czujesz, że jest spięta, ciężko jest chodzić- tak jakbyś miała w środku kamień. W pachwinach ciągnie bardziej, niż zwykle i mnie dodatkowo mocno boli kręgosłup- na odcinku lędźwiowym. Tak jak kiedyś pisała Pati- z ilością takich środków nie wolno przesadzić, żeby się nie "rozluźnić" za bardzo i nie mieć później problemów przy porodzie. Ale jednocześnie za wcześnie zbyt często spinajaca się macica tez nie jest dobra. Wiele dziewczyn bierze magnez, a nospe dopiero w sytuacjach doraźnych. U mnie w trakcie badania lekarz stwierdził, ze macica zbyt twarda i mam na razie łykać 2x1 spasmoline....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Młody znowu kopie ,ale tak mocno że aż ciarki mnie przechodzą ,a dzisiaj caluśki dzień aktywny ma taki, że szok ,nie wiem czy to też tak dobrze, że ciągle się kopie tak.. Znowu dupe Wam zawracam to chore dzieci to kopie za dużo ale co zrobić jakaś do dupy się czuje znowu na wieczór. .
no mój berbeć to dziś tak podskakuje aż córka wyczuła pod dłoniąxpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:chyba tłuszczu heheh
FeliceGatto lubi tę wiadomość