Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam napisane na tylnej ścianie, głównie w dnie... czyli, że nisko?
Jak dziś zobaczyłam jak ten mój maluch wywijał tymi nogami, tak napierniczał jakby się wkurzył, że go podglądamyCarolq, xpatiiix3, szarywrobel lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Ja to jeszcze nawet nie marzę o ruchach
ja teraz usg miałam tylko przez brzuch ale jeździł mi tym sprzętem naprawdę nisko. Jak czytałam ostatnio info o 13 tygodniu to było napisane że macica lada chwila podniesie się do góry ponad spojenie łonowe. Może w koncu brzuszek zacznie mi wychodzić
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Ale fajnie lada moment będziemy w rzucały filmiki skaczacych brzuszków
mój wstydzi och nie daje się złapać wystarczy koszulkę podnieść czy zaświeci flesz i koniec kopania póki nie zakryje brzucha
a czatuje juz by pierwsze ruchy nagrać
pewnie też lubi ciepełkoxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
W dnie macicy oznacza na samej jej górze
Czyli super.
Na ścianie przedniej ruchy podobno czuje się później, bo łożysko tworzy barierę między dzieckiem a brzuchem. Ale ja z Margolą miałam na ścianie przedniej (tyle, ze przodujące) i czułam ją już od o 15 tcxpatiiix3 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dziewczyny!
Polecam, włącznie sobie tvp1!W związku z wczorajszymi atakami we Francji, przerwali emisję "Krucjaty Bourne'a" i włączyli "Ludzie Boga". Rewelacyjny film o francuskich mnichach chrześcijanach w konfrontacji z muzułmanami. Film opisuje prawdziwą historię. Kto ma siłę niech ogląda- warto!
Eliana lubi tę wiadomość