Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:To mnie pocieszyłaś, bo ja to piwo piję i się zaczęłam czuć jak matka wyrodna
-
Magenta - nie, nie to źle zabrzmiało
Nie uraziłaś mnie, każda z nas ma jakieś swoje poglądy na wszystko. Tylko ja na prawdę zaczęłam się zastanawiać czy nic złego nie robię
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Magenta wrote:Przepraszam,nie chciałam nikogo urazić
Baronowa, zaintrygowałas mnie.... Poproszę o faktyNegra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Zazdroszczę Pati i szarywrobel... ja się wysilam, skupiam i nic nie czuje
Nawet drgnięcia
A już by coś się powierzgać mógł byłabym spokojna
Carolq- w opisie usg z pomiarami NT lekarz wpisuje położenie łożyska, poszukaj na wydruku
Moje ewidentnie jak przy ciąży z córcią ożywia się po słodkim i gdy brzuch ogrzany, np. laptopemOd dwóch dni mam mocniej wywalony brzuch (może przez wysiłek przy kichaniu etc) i dlatego pewnie silniej czuję. Wcześniej miałam taki czas, że zmalał
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Kefir to produkt fermentacji. I wtedy alkohol sie wytwarza
"Grzybki kefirowe powodują fermentację mlekową i alkoholową. W zależności od czasu dojrzewania wyróżnia się kefir jedno-, dwu- lub trzydniowy. Przy odpowiedniej temperaturze zawartość alkoholu w napoju wzrasta o 0,2% w ciągu każdej doby dojrzewania"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:13
-
U mnie spinanie nabardziej objawia się teraz mocnym ciągnięcie wręcz rwaniem więzadeł po bokach i w dole aż gdzieś w szyjce czuje
Wróbelku to ekstrau mnie po 20min znowu szajba nie chce schizowac ale wcześniej aż tak nie było
no mówię aż ciary mam pierwszy raz od kopniaków no i nic słodkiego nie jadłam dzisiaj :o no oby tylko takiego ADHD nie było jak się urodzi niech teraz się wyszaleje
Marietta w pierwszej ciąży czułam coś ok.18/19 tc nie pięta dokładnie ale już kopniaki tylko miałam łożysko na przedniej ścianie macie jeszcze czas na to na spokojnie chociaż wiem ze się chce sama na to najbardziej czekałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:16
szarywrobel lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny a szybciej sie odczuwa ruchy jak jest to łożysko na której ścianie bo się zakręciłam już z tym w końcu
ja w opisie szukam ale dosłownie słowa łożyska nie ma, jest napisane coś takiego
"kosmówka - lokalizacja - ściana tylna w trzonie bez cech oddzielania"
pierwszy raz na oczy taki opis widzę, jak kiedyś chodziłam to normnalnie o łożysku coś pisało no chyba że to nie o łożysko chodzi? ma któraś z Was tak opisane? -
luna91 wrote:Aż tak nie mam.
Pati - wiesz ja mam mniejsze doświadczenie, ale może tak wariuje bo ma dużo miejsca jeszcze
Dziewczyny wiem, że prawdopodobnie sobie wkręcam. Ale ja się bardzo wsłuchuję w swój organizm i wczoraj poczułam tuż nad spojeniem łonowy trochę z boku takie leciutkie bulgotki - moge nawet powiedzieć jakby wibracje. Dziś na wieczór też parę razy. Wiem, że pewnie są to gazy i nie chcę sobie wkręcać, ale jakoś to uczucie jest inne niż wzdęcia, bo jest bardzo nisko i bardzo subtelnie
Ja również od 13t2d czułam takie delikatne smyranie w podbrzuszu i też na początku myślałam ze to gazy ale z każdym dniem to smyraniejest coraz mocniejsze od kilku dni jskby kilka motyli fruwało w moim podbrzuszuWłaśnie to czuje
Wiec myśle że to jednak dzidzia no i czekam na pierwsze takie wyraźne kopniaki bo jutro zaczynam 16tydzień a w poprzedniej ciąży poczułam pierwsze ruchy pod konuec 16 tygodnia właśnie
xpatiiix3, mejbi, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie lada moment będziemy w rzucały filmiki skaczacych brzuszków
mój wstydzi och nie daje się złapać wystarczy koszulkę podnieść czy zaświeci flesz i koniec kopania póki nie zakryje brzucha
a czatuje juz by pierwsze ruchy nagrać
mejbi, Carolq, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
mejbi wrote:Dziewczyny a szybciej sie odczuwa ruchy jak jest to łożysko na której ścianie bo się zakręciłam już z tym w końcu
ja w opisie szukam ale dosłownie słowa łożyska nie ma, jest napisane coś takiego
"kosmówka - lokalizacja - ściana tylna w trzonie bez cech oddzielania"
pierwszy raz na oczy taki opis widzę, jak kiedyś chodziłam to normnalnie o łożysku coś pisało no chyba że to nie o łożysko chodzi? ma któraś z Was tak opisane?mejbi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny