Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Monikk, mi też strasznie się ta ciąża dluzy. Mam wrażenie, że już z pół roku w niej jestem przynajmniej
O detektorze tez słyszałam, że lepiej nie. Te dostępne dla zwykłych ludków to szajs, który raz wychwyci serduszko, raz nie. A te, które mają lekarze, kosztują często kilka tys zł. Nie wiem, czy jest sens się denerwowac, jak napisała Luna, że raz się tętno złapie, ,raz nie
Piersi bolą mnie bardzo często. W poprzednich ciążach tak nie miałam. Doktorek miał mi je zbadać, ale jakoś tak nie bardzo wtedy chciałam i chyba zapomniał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:10
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
kochane jestem już po, zanim wróciłam do domku to musiałam po sklepach polatać troszkę.
A więc tak maleństwo przyśpieszyło i jest jekiś 13t+6d, wszystko jest w najlepszym porządku, NT 1,14, kość nosowa jest, wszystkie pomiary zgodne. Serduszko prawidłowe jak najbardziej.
Płci mi nie powiedział, nawet nie zajrzał i tu mnie troszkę wkurzył bo jak go zapytałam to mi odpowiedział że nie po to USG robi żeby płeć sprawdzać
Ale najważniejsze że wszystko jest dobrze bo tak się stresowałam.
aaa dzidziuś ma 7,53cm
Trzymam za resztę dziewczyn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:26
Magenta, Negra, FeliceGatto, josephinka84, monilia84, klaudia1534, i.am.chappie, Alicce, martis, izizizi, luna91, mejbi, Madziaaaaa, pasia27 lubią tę wiadomość
-
[/QUOTE]
I ja dołączam spóźnione..
Ja też można powiedzieć, że jutro wizytuje. Zdecydowałam się zrobić to echo serduszka.. zobaczymy jaki będzie wynik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:44
Alicce, CassieMK, Cigaretta, Carolq, izizizi, josephinka84, Kłosia, luna91, Dariaaa88, pasia27, mejbi, bereda11, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś byłam u mojego gina i nie powiedziałam, co wczoraj stwierdził lekarz na genetycznych odnośnie płci, a mój lekarz dziś też dojrzał siusiaka, więc jestem prawie pewna, że będziemy mieli chłopca
i muszę sobie suwaczek zmienić, bo wg usg u mnie już 13t2d!)
Lekarz mi dziś napisał na karteczce, co mogę brać na przeziębienie i wykupiłam pół aptekioby pomogło! I dostałam czopki przeciwwymiotne, bo znowu schudłam, ważę już dokładnie 56 kg, tyle, ile w dniu ślubu... czyli mam 4 kg na minusie od początku ciąży.
martis, FeliceGatto, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny