Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
my na pewno zakupimy kosz mojżesza przede wszystkim ze względu na naszą sypialnie gdzie jest mało miejsca i łożeczko się nie zmieści a nie chce spać osobno bez męża cały czas w pokoiku dziecka, poza tym fajna sprawa z tym noszeniem np w kuchni, u nas wózek raczej po mieszkaniu nie będzie jeżdził to ten kosz się przyda, kuzynka miała i sprawdził się bardzo. Ale pewnie kupimy używany, widziałam fajne oferty na allegro.
-
nick nieaktualnyTak Pati o to
też tak chce
My się zdecydowaliśmy że małą będzie spała osobno i na pewno na pierwszy czas przeprowadzam się do salonu obok poika ;/ no ale cóż w sumnie ja bede siedzieć w domu a mąż bedzie chodził do pracy a wiadomo jak to w nocy jest że bedzie trzeba nakarmić , przebrać a przy zgaszonym świetl;e tego nie zrobi się ;/ trudno jakoś damy radęxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
widziałyście coś takiego:
http://mamygadzety.pl/woombie-sekret-dlugiego-snu-niemowlaka/
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
uważajcie na koszyki:
http://www.ml-eko.pl/uwaga-bubel-koszyk-do-spania-z/
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualnyNo u mnie to samo masakra jakaś :p Ja już zamówiłam właśnie tapety do pokoju Małej
co prawda są tak uniwersalne że będą tez fajne dla chłopca w razie gdyby się miało coś zmienić jeszcze
teraz wybieram oświetlenie
A wy zaczełyście już coś szukać , myśleć o kąciku dla MaluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:40
FeliceGatto, mejbi, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Chciałam sie was zapytać o przesądy wziązane z płcią, chodzi mi o to, że w 1 ciązy miałam piękna cere, gładka i urodziłam chłopca a teraz moja faciata wygląda jak pole minowe, wielkie wulkany i plamy...blee może to znaczy, że będzie dziewczynka? Hmm usg mam dopiero 2 grudnia a juz mnie korci żeby kupic parę rzeczy
Kazik :* -
nick nieaktualnynie wiem czy to się sprawdza kamisia mam dwie koleżanki które wyglądały przepięknie w ciązy a nigdy nie były za bardzo wyględne i obie mają córki. Ja nie mam żadnego pryszcza i też mi każdy gadał że na chłopaka a tu Córka
więc raczej ja bym się tym nie sugerowała
albo kupuj w sklepach w których masz możliwość zwrotu lub wymiany na inny towar do 30 dni :0 więc jak coś wymienisz po usg
np h&m ma chyba 30 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:51
-
Hej ja dziś kupiłam juz wozek
) tak sie cieszę
a co do pokoju w sobotę jedziemy odebrać meble
ale bedą stały jeszcze w kartonach
pewnie w lutym zaczniemy malować i wtedy rozkładać meble. U mnie okropnie zimno a mi ciągle nie dobrze
miłego dnia mamusie!
Carolq, luna91, FeliceGatto, Alicce, mejbi, izizizi, pasia27, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izizi- wszystkiego naj!
Kamisia - bullshit. Ja czy syn czy córka, wyglądam, jak chodząca kupa
Kosz Mojżesza jest fajny jako dodatkowy gadżet. Np, żeby mieć dziecko ze sobą w salonie czy w kuchni. Bo jako łóżeczko, to serio max kilka miesięcy.
W temacie kąpieli, i Pierworodnego i Margo kąpię codziennie. Mało tego, Margo wcześniak a w szpitalu na Oiomie kapali ja ze mną od drugiej doby i to codziennieTez jakoś nie wyobrażam sobie, żeby nie wykąpać dziecka,a z kolei takie przecieranie mokrą szmatką, które jest czasem zalecane zamiast kąpieli, to więcej zachodu niż sama kąpiel
izizizi lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Asmee, Twoje genetyczne to jakiś żart. Jeśli to nie jest Twój prowadzący, to miał obowiązek dać Ci wszystko na kartce. Jeśli to prowadzący, to ja bym do takiego (uwaga bluzg) chuja nie chodziła. Wróć tam i zarządzaj wypisu z badania, albo wyślij z awantura męża. Przecież to śmiech na sali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:08
helutka lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie odnośnie badania moczu. robie w diagnostyce i oprócz podstawowych parametrów nie ma nic no osadzie i bateriach . nawet jeśli ich nie ma to nie jest wpisane nieobecne tak jakby w ogóle nie badali. mój ginekolog mówi mi, że muszę powiedzieć żeby też zbadali osad bo badają tylko górna część moczu. a przecież nie wejdę do laboratorium i powiem żeby zbadali mi osad. nie ma takiego badania jak osad moczu. samo badanie ogóle. jak jest u Was?