Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta wrote:Dobrze, że masz zdrowe podejście Negra- bez paniki, na spokojnie, zapobiegawczo
Będzie wszystko w porządkuMasz jakąś książkę? Naładowany telefon? Niech Ci jakoś mąż czas zorganizuje i zleci szybko
Pielęgniarka, która zakładała wenflon też ok- mówiła,,żeby się nie martwić, poczytać książkę i nie myśleć o niczym zlym, bo wszystko będzie dobrze. Także staram sie zastosować.
Jeszcze raz dzięki za wsparcie!Marietta, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Wczoraj miałam 17t6d. Suwaczek pokazuje te skończone, a nie ten, w którym jestem
Disiaj skończyłam 17 tydzień czyli zaczęłam 18ty (jestem w 18 tygodniu, skończonych 17)
-
Eliana wrote:Izizi, ostatecznie wybrałam serial Luther, nie wiem czy dziewczyny go znacie - taki kryminalny, psychologiczny, generalnie ciężki - ale bardzo fajny. O londyńskim detektywie z mroczną przeszłością, który głównie ściga seryjnych morderców.
W ciągu 2 dni obejrzalam już 6 odcinków i wam powiem, że... zaczęłam się zastanawiać, czy te drastyczne sceny w jakiś sposób nie wywołują negatywnych skutków dla dziecka.
Tylko nie śmiejcie się!
Bo ja od zawsze uwielbiałam thrillery, kryminały, książki deketywistyczne, a ostatnio czytałam że kobieta w ciąży musi dbać o pozytywne emocje, że przy negatywnych dziecko też się gorzej czuje... No ale chyba oglądanie serialu nic nie zrobi, co????
Jak myślicie??
Ps. temat jak z Rozmowy w Toku!
Przecież zawsze uwielbiałaś horrory, thrillery ...itp.
Rób nadal to co sprawia Ci frajdę
Potem na seriale może zabraknąć czasu
Eliana lubi tę wiadomość
-
Negra zawsze możesz na nas liczyć
a ta dziewczyna, która leżała ze mną w sali, miała podejrzenie cukrzycy- wysżło, że jednak nie i coś z genetyka, miała konsultację i też wszystko ok wyszło, a tak się martwiła
Także głowa do góry, jak się dobrze czujesz to jest wszystko w porządkuw Poniedziałek endo dobierze Ci porządniejszą dawkę euthyroxu i spoko :*
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Negra buziaki kochana i powodzenia aby okazało się ze wszystko ok
a powiedz mierzyli na usg szyjke bo samo badanie jednak dokładnie szyjki nie zmierzy a niepotrzebny stres ,trzymam kciuki
a i druga sprawa czasem lekarz to ma w głowie gada ze się skraca a na dobra sprawę nie wie jaka szyjka była wcześniej chyba ze w karcie masz zapisane gdzieś.? W sensie tej przychodnianej
no ale najważniejsze że nie olał sprawy u Nas tak z szyjką nie skaczą rzadko kiedy na patologii kładą.. ale wychodzą z założenia pewnie ze super oddział neonatologii..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 18:24
Livia
Nela
Marcel
-
monaa wrote:Hmmm.. A na kiedy masz termin porodu? Bo ja dzisiaj 17t6d i TP mam na 30.04.2016. Gubię się w tych tygodniach cholera. Myślałam że jutro zaczynam już 19 tydzień a zaczynam 18?
ja mam termin dzień po Tobie
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Paris powiedz mi czy te leginsy są na wierzchu normalne gładie - "takie dresowe" czy bardziej "włochate"
? A i czy się nie obierają w różne pyłki? Bo właśnie szukam jakiś i wolałabym kupić coś polecanego.
-
nick nieaktualnyNegra trzymaj się dzielnie! :*
Mnie też coś szyjka kłuje i chyba nabyłam infekcje, nic nie boli, nie piecze ale mam upławy niefajnepewnie było to pytanie milion razy ale co polecacie? Tantum rosa coś pomoże?
Byliśmy z mężem na kolacji we włoskiej restauracji, ohhhh oby zawsze tak fajnie nam było;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 18:44
migussia, Palinas89, FeliceGatto, Eliana, luna91 lubią tę wiadomość