Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhmmm a ja nigdzie nie jadę jak zwykle / powiem szczerze ze czasem nawet bym chciala ,ale no cóż
tegoroczne swieta mam zamiar spedzic juz w nowym domku
i tak
wigilia u mamy
1 dzien u mnie
2 dzien pewnie znow u mamy
jeszcze podumamy bo moze siostra zaprosi
chetnie bym sie wybrała
do tesciowej to tylko w wigilie na pol godziny oplatkiem sie podzielic albo i to nie /to juz decyzja Rafala / jakos go nigdy tam nie goni .... no coz mial inne dziecinstwo niz ja - takich swiat jakie zaznal w mojej rodzinie nie znał ...
wiec sie nie dziwie ze nie ciagnie go tam - gdzie nawet choinki nie ma - rybe podaja wprost z patelni -ach szkoda gadac bo bym tu elborat napisała,,, -
hej
ja mam super siostrę i M tez ma super - więc tu mam szczęście.
na święta jadę do mojej siostry do Wrocławia - ponad 300 km. ech....
my zawsze spędzamy święta osobno z M. jego siostra mówiła że fajnie by było żebym przyjechała do nich, no ale... nie było takiej propozycji ze strony M.
poza tym mam swoją rodzinę. trochę przykro, ale wybieram ich bo koniec końców na rodzinę można bardziej liczyć
poza tym sytuacja z M dalej chłodna. poprawna - 1 telefon dziennie. w takich wypadkach raczej się nie robi wspólnych planówWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 09:56
-
Kurcze Dziewczyny jak to jest, że dla większości ludzi święta to ciężki czas, jakaś trauma. Ja też chętnie wspominam Boże Narodzenie z czasów dzieciństwa, zapach pomarańczy ( w tamtych czasach nie było ich na co dzień
). Teraz niestety nie jest tak kolorowo. Ale pierwszy raz w życiu będziemy spędzać święta u siebie w towarzystwie mojej najbliższej rodziny ( 3os )i to akurat jest fajne.
Felice gratuluję potwierdzonej dziewczynki
Ja od 12tc wiem, że będzie dziewczynka. Dziś mam wizytę u ginki i nie mogę się już doczekać bo w ogóle nie czuję się w ciąży i chętnie usłyszę, że wszystko w porządku :)Za kilka dni połówkowe. To sobie oczy nacieszę!
Do tej pory nie kupiłam ani jednej rzeczy dla Dziecka. Nie, żebym była przesądna, ale jakoś tak za wcześnie mi się wydawało. Może to i dobrze bo nagle okazuje się, że ktoś chce mi podarować łóżeczko, mam już obiecane ciuszki i różne inne gadżety dla noworodka :)I tak lista zakupów będzie długa, ale to miłe uczucie jak bliskie osoby coś chcą pożyczyć czy podarować.
Chętnie przyjmę co dadząBędę mogła za zaoszczędzone pieniądze kupić wymarzony wózek joolz geo:)
FeliceGatto, i.am.chappie, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:heheh no fakt
tez bym tak pomyślała jak bym czytała
dziewczyny link do kartek na fejsie cassie potrzebuje plisssssssssss
felice poszukaszty obrotna dziewuszka jesteś
no i tej Marysi ogromnie Gratuluję
u mnie Ola będzieAleksandra
no pięknie
heheh
dzieci twierdza ze bedzie Ola bo Franio im sie nie podoba ... ja chce juz wieeeeedzieeeeć !!!
https://m.facebook.com/kasiatworzy/
Kartki Cassie. Dopiero znów odpaliłam netahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Cześć wszystkim!
Jak to ja - nie czytam zaległości, bo czasu mi brakuje - jedyne co wyczytałam, to że Felice będziesz miała córeczkę - gratulacje!
U mnie powoli, wagowo cały czas jestem -2,5kg.
Brzuszek zaczyna wystawać, ale to maleństwo jest
Od paru dni mam wielki katar i zawalony nos - zastanawiam się, czy to zwykły katar /przeziębienie, czy słynny katar ciążowy?
Psikam w nos sól fizjologiczną i liczę, że przejdzie.
Dalej wpierniczam pomarańcze, chociaż zauważyłam, że już nie mam na nie aż takiego ciśnienia
W kalendarzu wpisali mi, że od dziś mogę czuć ruchy dziecka... heh, nawet nie wiem jakie to uczucie - podejrzewam, że jak mi zacznie coś bębnić w brzuchu, to i tak się nie zorientuję, że to już TO
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, Felice gratuluję córci! Co do Świąt nie chce mi się na ten temat rozpisywać, najchętniej bym wyjechała i wróciła po wszystkim. Jest po prostu jakoś tak sztucznie, hm. Wczoraj byliśmy z córką na saneczkach w Szczyrku,ależ miała radoche ☺To tylko pół godz jazdy z domu, a widoki niesamowite, sporo śniegu, a u nas deszczyk,ehh.
Powiem Wam ze troszkę się niepokoje, bo dosłownie kilka razy poczułam ruchy maleństwa, srednio raz dziennie choc nie zawdze,w drugiej ciąży na tym etapie juz chyba powinny być bardziej wyczuwalne... -
maimama wrote:Wie ktoś co u Negry?
NieMoże Pati coś wie? Pati?
Z ruchami się nie przejmujcie. Niektóre kobiety nie czują ich nawet do 26 tc. Z kolei jak zaczynają czuć, to na początku mogą je odczuwać codziennie, potem kilka dni nie i znów codziennie. Wszystko dobrzeCarolq, helutka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Laski a ja dzisiaj mam przesrane
Pół nocy nie spałam, taka jestem napalona!! a jak spałam to erotyczne sny!
haha no tragiczna sytuacja, aż dobrałam się do Rafala w nocy i go wymacałam i rano znowu go dopadłam, ale ja nie pozwoliłam sobie na nic, bo boję się mieć orgazm (a u mnie to chwila jak jestem napalona haha)
No miał dzisiaj chłop dobrze, chociaż on!
JAK ŻYĆ???Madziuśka, Sylika, FeliceGatto, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
ja też od kilku dni słabo ich czuje
i teraz siedze jem cukierki czekoladowe żeby mnie po buksały i nic .... chyba to łożysko wszystko amortyzuje jak zaczęłam czuć pierwsze ruchy to były wyraźniejsze niż teraz może moje łożysko też powędrowało he he
-
Palinas89 wrote:Laski a ja dzisiaj mam przesrane
Pół nocy nie spałam, taka jestem napalona!! a jak spałam to erotyczne sny!
haha no tragiczna sytuacja, aż dobrałam się do Rafala w nocy i go wymacałam i rano znowu go dopadłam, ale ja nie pozwoliłam sobie na nic, bo boję się mieć orgazm (a u mnie to chwila jak jestem napalona haha)
No miał dzisiaj chłop dobrze, chociaż on!
JAK ŻYĆ???no my też weekend przetłukliśmy a mój to napalony co pół godziny co za zwierze już wieczorem miałam dość
a dziś znów chodze myśle i niby lekarz nam pozwolił już od 12tc to ja i tak się bałam bo plamienia bez powodu się pokazywały a w weekend nic więc orkiestra grała pod lekkim strachem
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Sylika aż mnie tam w środku wszystko bolało hahaha takie napięcie czułam!!! a nic nie mogłam!
powstrzymałam się ledwo co!
no moje libido wzrosło z dnia na dzień o 1000%, wcześniej to było -1000
już wole, żeby mi się nic nie chcialo!Sylika, Carolq lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco sądzicie o takich świeczkach jako dodatek do prezentów
??
https://www.youtube.com/watch?v=8w_s-HuIV54
mam zamiar takie zrobićzawsze coś tam robię na święta w tym roku zamierzam się wziąść za świeczki
kupić jakiś olejek świąteczny i w sumnie to nie wychodzi dużo kosztowo a fajnie wygląda
szczególnie że na przykład z dorosłymi niektórymi sobie prezentów nie robimy więc fajny podarunek przynajmniej będzie
luna91 lubi tę wiadomość