Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:co sądzicie o takich świeczkach jako dodatek do prezentów
??
https://www.youtube.com/watch?v=8w_s-HuIV54
mam zamiar takie zrobićzawsze coś tam robię na święta w tym roku zamierzam się wziąść za świeczki
kupić jakiś olejek świąteczny i w sumnie to nie wychodzi dużo kosztowo a fajnie wygląda
szczególnie że na przykład z dorosłymi niektórymi sobie prezentów nie robimy więc fajny podarunek przynajmniej będzie
Carolq lubi tę wiadomość
-
ja zrobiłam listę sprzątania domu/szaf
na dzisiaj mam dwa punkty oj a jak mi się nie chce
i od początku ciąży nie odkurzałam i nie myłam podłóg - bo nie mogłam. skoro ciąża już nie zagrożona to zrobię to po raz pierwszyCarolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:mam pytanie czy macie problemy ze skórą w ciąży?? chodzi mi o wstręciuchy wypryski..
bo ja mam wrażenie że zaczynam tracić nad nimi kontrole i nie wiem czy nie spróbuje jakiegoś wapna wprowadzić..
-
patkaaxx90 wrote:mam pytanie czy macie problemy ze skórą w ciąży?? chodzi mi o wstręciuchy wypryski..
bo ja mam wrażenie że zaczynam tracić nad nimi kontrole i nie wiem czy nie spróbuje jakiegoś wapna wprowadzić..
ja mam też ich w grom na plecach na dekolcie i nawet na czole i nic z tym nie mogę zrobić po ciąży minie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie wczoraj zaczyeły swędziec uda;/ niby nie wydac roztępów ani nic ale się przeraziłam ;/ i się nasamarowałam za wszystkie czasy
i tak najgorszym moim problemem są pekajace naczynka jak byłam mała miałam z tym straszny problem pozniej się uspokoiło teraz masakra w ciazy mam całe ręce w kropkach nawet i palce ;/ przy wisiłku i na przykład zmianach temperatury się mi to jeszcze bardziej pojawia
a Mąż się śmieje i mówi biedroneczko i śpiewa plastikowa biedronkoi tak to mieć poważnego męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:32
-
ja mam krostki tutaj niżej wzdłuż kregosłupa. dobra lekarz od żył załatwiony na piatek .... troche mam przed tym stracha . Dzis przyszly mi wyniki z genetycznych i ryzyko niskie a widzialam ze nawet wg usg mam na 28 maja...Nic wyjdzie jak bedzie chciało.tak ze same dobre wiadomosci;)
Carolq, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:HAHA Ja na plecach tez mam pole minowe szczególnie ramiona a na twarzy dwie na czole dwie na brodzie i jedna pod nosem TAK JESTEM PO PROSTU PIĘKNA ;P
hahahhaha
malvva lubi tę wiadomość