Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, że tak nie w temacie.
Mogłybyście zerknąć na mój nowy wątek o kosmetykach?
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kosmetyki,8984.html
Obawiam się, że za chwilę zniknie wśród mega aktywnych tematów majowych/czerwcowych, itp, a przydałyby mi się jakieś wskazówki.
Z góry dziękuję08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
izizizi no tak to jest nie zawsze piękne miejsca dają prace
a w każdym kraju jest tak że niewiele ludzi się zgadza mają inne poglądy kulturowe i religijne ... ale będziesz zawsze z tym krajem połączona bo skoro tam urodzisz to będzie obywatelem RPA czy zamierzasz w Europie rodzić ?
-
nick nieaktualnydobra ja sie zmywam na usg ... pewnie bede musiala czekać hmmm hmm nfz kolejki i te sprawy odezwe sie pożniej
trzymac kciuki proszę :*
Sylika, Marietta, Palinas89, Carolq, i.am.chappie, Eliana, FeliceGatto, katarzyna_d, luna91, pasia27 lubią tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:Dziewczyny czym smarujecie skórę żeby się nie wysuszała ???Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Sylika wrote:izizizi no tak to jest nie zawsze piękne miejsca dają prace
a w każdym kraju jest tak że niewiele ludzi się zgadza mają inne poglądy kulturowe i religijne ... ale będziesz zawsze z tym krajem połączona bo skoro tam urodzisz to będzie obywatelem RPA czy zamierzasz w Europie rodzić ?
Olka ale historia z ta stluczka, faktycznie przydalyby sie te ciazowe pasy, wazne ze z dzieciaczkiem wszystko w porzadku
Negra biedulko musisz czekac az Andrzej wroci z baletow niestety, masakra jakas!
Jitka ja dokladnie tak jak ty czekalam na te babelki a tu odrazu z kopa dostalamgratuluje kopniaczkow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:19
Sylika, Palinas89, Jitka, FeliceGatto lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualnyPrzeglądając masę stronek ubranek , zaczęłam mieć problem co kupić ...
Chodzi o ubranka, podobno jedni wolą to inni to ale czy jest jakieś najlepsze rozwiązanie ? czy lepiej kupować kaftaniki i pół-śpiochy , body , śpiochy , pajacyki ... nie mam kompletnie doświadczenia i za bardzo nawet nie wiem na co patrzeć -
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie nie zadowolona a wrecz wkur...
Wizyta trwala 5 min USG nie zrobil zbadal tylko szyjke bo mowilam ze mnie brzuch bolal i to wszystko nawet nie chcial dac zwolnienia gdzie ja jestem od 1 pazdziernika na L4 bo mialam wymioty a teraz stwierdzil ze moge do pracy wrocic z laski dal zwolnienie. Ja pracuje w supremarkecie i nie ma mozliwosci zebym jadla oi stalych porach jesc posilki przy mojej cukrzycy i do tego jeszcze przy insulinie dobrze ze w piatek mam ta wizyte u nowego lekarza.
Zaraz po corke jade do przedszkola a potem was nadrobie co tam napisalyscie od rana. -
Ja po wizycie. Z dzieckiem wszystko dobrze. Płci doktorek nie widział ale on ma słaby sprzęt
tylko łożysko w dalszym ciągu przodujące i polip na szyjce też dalej siedzi, więc z sexu dalej nici
U endo wszystko ok. Wyniki super
Tyle u mnie a teraz ide nadrabiaj co u WasFeliceGatto, i.am.chappie, luna91 lubią tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:mam pytanie czy macie problemy ze skórą w ciąży?? chodzi mi o wstręciuchy wypryski..
bo ja mam wrażenie że zaczynam tracić nad nimi kontrole i nie wiem czy nie spróbuje jakiegoś wapna wprowadzić..
Ja mam mega problemy ze skórą. Pomaga mi smarowanie buzi rano i wieczorem czymś takim jak żel z żyworódki (dozwolony ciąży). Kupiłam przez neta w jakiejś drogerii ekologicznej.
http://szogunowmatka.blogspot.com/