Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Felce gratuluję dziewczynki i oczywiście zazdroszczę, fajnie dwie córki
podziwiam dziewczyny, które mają małe dzieci i udzielają się ba forum, u mnie czasu brak. Ostatni tydzień szykowne bo wczoraj robiliśmy imprezę urodzinowa synka, było 15 osób wiec roboty sporo, mam problem bo młody nic nie je od 9 jest na glodniaka, nic nie chce jeść o 17 padł na 1 drzemkę, a w nocy je po 3 razy jak noworodek, jestem wymordowana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:50
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
patkaaxx90 ja smaruje się jakimś balsamem dla ciężarnych z rossmana baby dream. Po nim jedynym nie mam uczulenia, a po wszystkich oliwkach i olejkach mój brzuch był pełen krostek.
Carolq powiem Ci, że ciężko jest się zdecydować na jakieś konkretne ubranka. Ja wzorując się na znajomych mamusiach będę kupowała bodziaki a do tego pół-śpiochy i jakieś pajacyki do spania całe rozpinane. Będziemy rodziły w okresie letnim i ciepłym więc myślę, że mi wystarczy. A co do kaftaników to strasznie ich nie lubię
baśka to niezły lekarz Ci się trafił, ale do piątku już niedaleko więc może wtedy się dowiesz czegoś więcej
Clio super, że z maluszkiem wszystko dobrze
Alicce nie martw się, tak jak dziewczyny piszą każdy maluszek już teraz rośnie w swoim własnym tempieJa tam wymiarów z ostatniej wizyty wcale nie znam bo Pani doktror nie mierzyła CRL
natalija witaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:08
Carolq lubi tę wiadomość
-
grtaulacje udanych wizyt:)
dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to.. -
Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?
http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html
Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesiei.am.chappie, Monikkk, Jitka, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
miggusia każda na szczęście jest inna fajnie posłuchać czasami i czegoś się dowiedzieć ale jak ktoś klepie bo ma taki kaprys jak twoja siostra .. ja to bym jej powiedziała to po co w ciąże zaszłaś ?? i życze Ci byś miała grzeczne dziecko i żeby raz w nocy się budziło albo wcale i super szybko lekkiego porodu żeby siostra nie miała co gadać
migussia lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Malva, wracaj do zdrowia mi na przeziębienie na początku ciąży pomógł syrop z cebuli
Obrzydliwe ale u mnie poskutkowało. A łóżeczko śliczne, swoją drogą, że też marzą mi się białe mebelki
Biale jakos tak pasuja do dzieciatkamigussia lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?
http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html
Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie
śliczne łóżeczko ja bym brałamalvva, Idgie lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:grtaulacje udanych wizyt:)
dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to..Anniusia lubi tę wiadomość
-
malvva bardzo fajnie to łóżeczko
Ja upatrzyłam sobie takie http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-szuflada-materac-przewijak-i5825561735.html opcja orzech z żyrafką bo takie będzie mi pasowało do mebli w pokoju
Pati na innym forum wyczaiłam, że Koziołek z terminem na 22 maja usunęła konto.xpatiiix3, Jitka lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?[/QUOT
mam nadziejęale czytam,że jak się przyjmuję żelazo nawet w witaminach to "W czasie terapii żelazem stolce są czarne. Brak tego objawu świadczy, że żelazo nie jest podawane lub jest podawane nieregularnie."
wcześniej nie wiem jak było po szpinakua znów zjadłam go trochę nie jakoś bardzo dużo
-
Palinas89 wrote:hehehe ja miałam zielone kupsko po ogórach kiszonych
także po szpinaku tym bardziej! myślę, że w porządku hehe
ejj ogórki kiszone też jadłam:D
i znów mi narobiłaś ochoty na nie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:34
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychłopiec :)na 100 % mam zdjecie jajek
Baronowa_83, migussia, Negra, Palinas89, klaudia1534, Madziuśka, i.am.chappie, luna91, bimba, Monikkk, helutka, Kłosia, maimama, xpatiiix3, myszka2070, kkasya, Jitka, pasia27, Carolq, monilia84, Idgie lubią tę wiadomość