Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Felce gratuluję dziewczynki i oczywiście zazdroszczę, fajnie dwie córki
podziwiam dziewczyny, które mają małe dzieci i udzielają się ba forum, u mnie czasu brak. Ostatni tydzień szykowne bo wczoraj robiliśmy imprezę urodzinowa synka, było 15 osób wiec roboty sporo, mam problem bo młody nic nie je od 9 jest na glodniaka, nic nie chce jeść o 17 padł na 1 drzemkę, a w nocy je po 3 razy jak noworodek, jestem wymordowana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:50
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
patkaaxx90 ja smaruje się jakimś balsamem dla ciężarnych z rossmana baby dream. Po nim jedynym nie mam uczulenia, a po wszystkich oliwkach i olejkach mój brzuch był pełen krostek.
Carolq powiem Ci, że ciężko jest się zdecydować na jakieś konkretne ubranka. Ja wzorując się na znajomych mamusiach będę kupowała bodziaki a do tego pół-śpiochy i jakieś pajacyki do spania całe rozpinane. Będziemy rodziły w okresie letnim i ciepłym więc myślę, że mi wystarczy. A co do kaftaników to strasznie ich nie lubię
baśka to niezły lekarz Ci się trafił, ale do piątku już niedaleko więc może wtedy się dowiesz czegoś więcej
Clio super, że z maluszkiem wszystko dobrze
Alicce nie martw się, tak jak dziewczyny piszą każdy maluszek już teraz rośnie w swoim własnym tempie
Ja tam wymiarów z ostatniej wizyty wcale nie znam bo Pani doktror nie mierzyła CRL
natalija witaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:08
Carolq lubi tę wiadomość
-
grtaulacje udanych wizyt:)
dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to.. -
Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?
http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html
Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie
i.am.chappie, Monikkk, Jitka, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
miggusia każda na szczęście jest inna fajnie posłuchać czasami i czegoś się dowiedzieć ale jak ktoś klepie bo ma taki kaprys jak twoja siostra .. ja to bym jej powiedziała to po co w ciąże zaszłaś ?? i życze Ci byś miała grzeczne dziecko i żeby raz w nocy się budziło albo wcale i super szybko lekkiego porodu żeby siostra nie miała co gadać
migussia lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Malva, wracaj do zdrowia mi na przeziębienie na początku ciąży pomógł syrop z cebuli
Obrzydliwe ale u mnie poskutkowało. A łóżeczko śliczne, swoją drogą, że też marzą mi się białe mebelki 
Biale jakos tak pasuja do dzieciatka
migussia lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?
http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html
Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie
śliczne łóżeczko ja bym brała
malvva, Idgie lubią tę wiadomość
-
A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?Anniusia wrote:grtaulacje udanych wizyt:)
dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to..
Anniusia lubi tę wiadomość
-
malvva bardzo fajnie to łóżeczko

Ja upatrzyłam sobie takie http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-szuflada-materac-przewijak-i5825561735.html opcja orzech z żyrafką bo takie będzie mi pasowało do mebli w pokoju
Pati na innym forum wyczaiłam, że Koziołek z terminem na 22 maja usunęła konto.
xpatiiix3, Jitka lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?[/QUOT
mam nadzieję
ale czytam,że jak się przyjmuję żelazo nawet w witaminach to "W czasie terapii żelazem stolce są czarne. Brak tego objawu świadczy, że żelazo nie jest podawane lub jest podawane nieregularnie."
wcześniej nie wiem jak było po szpinaku
a znów zjadłam go trochę nie jakoś bardzo dużo -
Palinas89 wrote:hehehe ja miałam zielone kupsko po ogórach kiszonych
także po szpinaku tym bardziej! myślę, że w porządku hehe
ejj ogórki kiszone też jadłam:D
i znów mi narobiłaś ochoty na nie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:34
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychłopiec :)na 100 % mam zdjecie jajek
Baronowa_83, migussia, Negra, Palinas89, klaudia1534, Madziuśka, i.am.chappie, luna91, bimba, Monikkk, helutka, Kłosia, maimama, xpatiiix3, myszka2070, kkasya, Jitka, pasia27, Carolq, monilia84, Idgie lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH