X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Negra Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalija- witam Cię wśród majoweczek :)

Alicce- ja stawiam na dziewczynkę!
    Nie trzymaj nas w niepewności :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felce gratuluję dziewczynki i oczywiście zazdroszczę, fajnie dwie córki :-) podziwiam dziewczyny, które mają małe dzieci i udzielają się ba forum, u mnie czasu brak. Ostatni tydzień szykowne bo wczoraj robiliśmy imprezę urodzinowa synka, było 15 osób wiec roboty sporo, mam problem bo młody nic nie je od 9 jest na glodniaka, nic nie chce jeść o 17 padł na 1 drzemkę, a w nocy je po 3 razy jak noworodek, jestem wymordowana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:50

FeliceGatto lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:51

Sylika lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:52

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 ja smaruje się jakimś balsamem dla ciężarnych z rossmana baby dream. Po nim jedynym nie mam uczulenia, a po wszystkich oliwkach i olejkach mój brzuch był pełen krostek.

Carolq powiem Ci, że ciężko jest się zdecydować na jakieś konkretne ubranka. Ja wzorując się na znajomych mamusiach będę kupowała bodziaki a do tego pół-śpiochy i jakieś pajacyki do spania całe rozpinane. Będziemy rodziły w okresie letnim i ciepłym więc myślę, że mi wystarczy. A co do kaftaników to strasznie ich nie lubię :)

baśka to niezły lekarz Ci się trafił, ale do piątku już niedaleko więc może wtedy się dowiesz czegoś więcej

Clio super, że z maluszkiem wszystko dobrze

Alicce nie martw się, tak jak dziewczyny piszą każdy maluszek już teraz rośnie w swoim własnym tempie :) Ja tam wymiarów z ostatniej wizyty wcale nie znam bo Pani doktror nie mierzyła CRL

natalija witaj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:08

Carolq lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grtaulacje udanych wizyt:)

dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?

http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html

Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
    Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie :)

i.am.chappie, Monikkk, Jitka, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miggusia każda na szczęście jest inna fajnie posłuchać czasami i czegoś się dowiedzieć ale jak ktoś klepie bo ma taki kaprys jak twoja siostra .. ja to bym jej powiedziała to po co w ciąże zaszłaś ?? i życze Ci byś miała grzeczne dziecko i żeby raz w nocy się budziło albo wcale i super szybko lekkiego porodu żeby siostra nie miała co gadać :P

migussia lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

malvva lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:52

Anniusia, Palinas89 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

FeliceGatto, Clio_99 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Malva, wracaj do zdrowia mi na przeziębienie na początku ciąży pomógł syrop z cebuli :) Obrzydliwe ale u mnie poskutkowało. A łóżeczko śliczne, swoją drogą, że też marzą mi się białe mebelki :)

Biale jakos tak pasuja do dzieciatka :)

migussia lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?

http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html

Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
    Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie :)

śliczne łóżeczko ja bym brała :)

malvva, Idgie lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    myślę, że zwiększona dawka żelaza na to wpłynęła. szpinak sam w sobie zawiera żelazo plus witaminy, nie martwiłabym się tym.

dzięki za odp:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    grtaulacje udanych wizyt:)

dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to..
    A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?

Anniusia lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva bardzo fajnie to łóżeczko :)
    Ja upatrzyłam sobie takie http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-szuflada-materac-przewijak-i5825561735.html opcja orzech z żyrafką bo takie będzie mi pasowało do mebli w pokoju :)

Pati na innym forum wyczaiłam, że Koziołek z terminem na 22 maja usunęła konto.

xpatiiix3, Jitka lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?[/QUOT

mam nadzieję:) ale czytam,że jak się przyjmuję żelazo nawet w witaminach to "W czasie terapii żelazem stolce są czarne. Brak tego objawu świadczy, że żelazo nie jest podawane lub jest podawane nieregularnie."

wcześniej nie wiem jak było po szpinaku :P a znów zjadłam go trochę nie jakoś bardzo dużo

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ja miałam zielone kupsko po ogórach kiszonych :P także po szpinaku tym bardziej! myślę, że w porządku hehe

Anniusia lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas89 wrote:
    hehehe ja miałam zielone kupsko po ogórach kiszonych :P także po szpinaku tym bardziej! myślę, że w porządku hehe

ejj ogórki kiszone też jadłam:D

i znów mi narobiłaś ochoty na nie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:34

Palinas89 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chłopiec :)na 100 % mam zdjecie jajek :)

Baronowa_83, migussia, Negra, Palinas89, klaudia1534, Madziuśka, i.am.chappie, luna91, bimba, Monikkk, helutka, Kłosia, maimama, xpatiiix3, myszka2070, kkasya, Jitka, pasia27, Carolq, monilia84, Idgie lubią tę wiadomość

‹‹ 848 849 850 851 852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ