X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Negra Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalija- witam Cię wśród majoweczek :)

Alicce- ja stawiam na dziewczynkę!
    Nie trzymaj nas w niepewności :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felce gratuluję dziewczynki i oczywiście zazdroszczę, fajnie dwie córki :-) podziwiam dziewczyny, które mają małe dzieci i udzielają się ba forum, u mnie czasu brak. Ostatni tydzień szykowne bo wczoraj robiliśmy imprezę urodzinowa synka, było 15 osób wiec roboty sporo, mam problem bo młody nic nie je od 9 jest na glodniaka, nic nie chce jeść o 17 padł na 1 drzemkę, a w nocy je po 3 razy jak noworodek, jestem wymordowana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:50

FeliceGatto lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:51

Sylika lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:52

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 ja smaruje się jakimś balsamem dla ciężarnych z rossmana baby dream. Po nim jedynym nie mam uczulenia, a po wszystkich oliwkach i olejkach mój brzuch był pełen krostek.

Carolq powiem Ci, że ciężko jest się zdecydować na jakieś konkretne ubranka. Ja wzorując się na znajomych mamusiach będę kupowała bodziaki a do tego pół-śpiochy i jakieś pajacyki do spania całe rozpinane. Będziemy rodziły w okresie letnim i ciepłym więc myślę, że mi wystarczy. A co do kaftaników to strasznie ich nie lubię :)

baśka to niezły lekarz Ci się trafił, ale do piątku już niedaleko więc może wtedy się dowiesz czegoś więcej

Clio super, że z maluszkiem wszystko dobrze

Alicce nie martw się, tak jak dziewczyny piszą każdy maluszek już teraz rośnie w swoim własnym tempie :) Ja tam wymiarów z ostatniej wizyty wcale nie znam bo Pani doktror nie mierzyła CRL

natalija witaj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:08

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grtaulacje udanych wizyt:)

dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?

http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html

Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
    Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie :)

nick nieaktualny, Monikkk, Jitka, pasia27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miggusia każda na szczęście jest inna fajnie posłuchać czasami i czegoś się dowiedzieć ale jak ktoś klepie bo ma taki kaprys jak twoja siostra .. ja to bym jej powiedziała to po co w ciąże zaszłaś ?? i życze Ci byś miała grzeczne dziecko i żeby raz w nocy się budziło albo wcale i super szybko lekkiego porodu żeby siostra nie miała co gadać :P

migussia lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

malvva lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:52

Anniusia, Palinas89 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

FeliceGatto, Clio_99 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Malva, wracaj do zdrowia mi na przeziębienie na początku ciąży pomógł syrop z cebuli :) Obrzydliwe ale u mnie poskutkowało. A łóżeczko śliczne, swoją drogą, że też marzą mi się białe mebelki :)

Biale jakos tak pasuja do dzieciatka :)

migussia lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Wiecie co siedze sb na kanapie ichpruje a tu tesciowa pisze do mnie i wysyla linka do lozeczka z zapytaniem czy podoba ci sie corcia ?

http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-z-materacem-CID88-IDcDM4D.html

Nie mialam z nia nigdy super kontaktow a tu nagle prosze. Okazalo sie ze lozko jest dwie klatki od nas wiec moj zaraz idzie obejrzec ja chora woec zostaje a jak nam sie podoba to jutro nam je tesciowa kupi jupii moze to taki prezent na swieta ?
    Fajnie ze dwie klatki obok tylko sie przeniesie :)

śliczne łóżeczko ja bym brała :)

malvva, Idgie lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    myślę, że zwiększona dawka żelaza na to wpłynęła. szpinak sam w sobie zawiera żelazo plus witaminy, nie martwiłabym się tym.

dzięki za odp:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    grtaulacje udanych wizyt:)

dziewczyny zauważyłam,że dziś moja kupa miała ciemny, ciemnozielony kolor i tak się zastanawiam od czego? fakt jadłam w piątek szpinak i od tego czasu dziś dopiero wzięło mnie na dwójkę? czytałam że tak może być od żelaza w witaminach, ja biorę pregna plus czy któraś miała podobnie? ehh martwi mnie to..
    A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?

Anniusia lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva bardzo fajnie to łóżeczko :)
    Ja upatrzyłam sobie takie http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-szuflada-materac-przewijak-i5825561735.html opcja orzech z żyrafką bo takie będzie mi pasowało do mebli w pokoju :)

Pati na innym forum wyczaiłam, że Koziołek z terminem na 22 maja usunęła konto.

xpatiiix3, Jitka lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?[/QUOT

mam nadzieję:) ale czytam,że jak się przyjmuję żelazo nawet w witaminach to "W czasie terapii żelazem stolce są czarne. Brak tego objawu świadczy, że żelazo nie jest podawane lub jest podawane nieregularnie."

wcześniej nie wiem jak było po szpinaku :P a znów zjadłam go trochę nie jakoś bardzo dużo

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ja miałam zielone kupsko po ogórach kiszonych :P także po szpinaku tym bardziej! myślę, że w porządku hehe

Anniusia lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas89 wrote:
    hehehe ja miałam zielone kupsko po ogórach kiszonych :P także po szpinaku tym bardziej! myślę, że w porządku hehe

ejj ogórki kiszone też jadłam:D

i znów mi narobiłaś ochoty na nie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:34

Palinas89 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chłopiec :)na 100 % mam zdjecie jajek :)

Baronowa_83, migussia, Negra, Palinas89, klaudia1534, Madziuśka, nick nieaktualny, luna91, bimba, Monikkk, helutka, Kłosia, maimama, xpatiiix3, myszka2070, kkasya, Jitka, pasia27, nick nieaktualny, monilia84, Idgie lubią tę wiadomość

‹‹ 848 849 850 851 852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ