Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:malvva bardzo fajnie to łóżeczko
Ja upatrzyłam sobie takie http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-szuflada-materac-przewijak-i5825561735.html opcja orzech z żyrafką bo takie będzie mi pasowało do mebli w pokoju
Pati na innym forum wyczaiłam, że Koziołek z terminem na 22 maja usunęła konto.
Tez bardzo fajne
Juz postanowione facet rozlozy lozeczko i moj jutro odbierze jak tesciowa ma gest to trzeba brac jedno z listy mniej :pkkasya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale combo walnęłam
Hahaha, aż wstyd mówić
Kichnęłam, walnęłam bąka i popuściłam siku.... wszystko w jednym momenciePalinas89, migussia, luna91, Aniu_leczka, bimba, Monikkk, Kłosia, Różyczka, Alicce, xpatiiix3, Sylika, pasia27, Carolq, Idgie lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Anniusia wrote:Baronowa_83 wrote:A nie poprostu od przetrawionego szpinaku?[/QUOT
mam nadziejęale czytam,że jak się przyjmuję żelazo nawet w witaminach to "W czasie terapii żelazem stolce są czarne. Brak tego objawu świadczy, że żelazo nie jest podawane lub jest podawane nieregularnie."
wcześniej nie wiem jak było po szpinakua znów zjadłam go trochę nie jakoś bardzo dużo
Palinas89, Anniusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Dziewczyny, ale combo walnęłam
Hahaha, aż wstyd mówić
Kichnęłam, walnęłam bąka i popuściłam siku.... wszystko w jednym momencie
Ja sie boję kochać w ciąży bo ja kocham po 5-7 razy. Jak jestem nuewysikana to strachWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 18:38
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
co do świąt to u nas już było mówione od roku,że zapraszamy na wigilię ja swoich rodziców i siostrę młodszą a mąż swoich - on jest jedynak no bo małe grono najbliższych a też nasze pierwsze święta jako małżeństwo i w nowym mieszkaniu a tu teściowa,że oni nie wiedzą gdzie iść na wigilię bo w sumie teść ma brata on jest kawaler mieszka z matką i ojcem i że oni tam pójdą i tam będzie też jesze jeden brat z rodziną i teściowa do mnie ze moze my bedziemy jeden rok u moich rodzicow na wigilie a drugi u nich...tak mnie wkurzyła nie dość że ma jednego syna to wydziwia ja tam bez moich rodziców świąt nie spędzę..jacy są tacy są ale u nas święta zawsze rodzinę atmosfera kolędy tak tam nie ma, u nich to też ziemniaki i ryba z patelni zwykła...na szczęście mąż mnie popiera:)
-
Alicce może zachaczę o pedofilię, ale pokaż no te jajka !
hahahaha Felice dobrze, że nie narobiłas w pory!!ba mój Rafał zawsze kicha i puszcza bąka jednocześnie świnkaa
Baronowa rozmowy o kupie są najlepsze hahFeliceGatto, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyNegra wrote:Alicce- gratuluję! Moja intuicja jest jakaś "odwrotna"- u siebie też nie trafiłam
widzisz jednak Daniluk coś czesto myli chłopców z dziewczynkami hmmm
syna tez mi źle zdiagnozował jesli chodzi o płeć - dopiero w 21 tc sie poprawił hmmmm -
Alicce wrote:widzisz jednak Daniluk coś czesto myli chłopców z dziewczynkami hmmm
syna tez mi źle zdiagnozował jesli chodzi o płeć - dopiero w 21 tc sie poprawił hmmmmNiby Daniluk jako jedyny z Białej ma ten certyfikat Fetal Medicine Foundation, więc powinien być dobry w te klocki, a tu taki numer
Kolejne usg mam u niego w 20 tyg- mam nadzieję, że się nie pomyli i potwierdzi zdanie 2 innych lekarzy -
migussia wrote:Temat kup o dziwnych zabarwieniach jakoś tak mi humor poprawił, to chyba nienormalne ale nie moge się przestać śmiać.. Może one wydzielają gaz rozweselający, który przenika przez internety!?
haha teraz jak będziesz miała zły humor to pomyśl o kolorach kup i już będzie weselej:D
migussia, Palinas89 lubią tę wiadomość