Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNegra - o widzisz nie wiedziałam ,że on ma ten certyfikat fiu fiu
on jest dobry jesli choci o genetykę - wykrywalność wad itp no,ale niestety /moze to tylko w moim przypadku - moze moi chłopcy mieli cipki na poczatku/nie wiem
bo u mnie sie juz drugi raz przy chłopcu pomylił - i tylko wprowadził mnie w bład bo zwykły lekarzyna z mojego miasta odrazu stwierdził ze to boy>>>
-
mejbi wrote:Haha Helutka dobre
My mamy córeczkę i wiadomo jak jest - różowo, lalkowo itd
Myślę że gdybyśmy mieli synka teraz to Mąż przeżyłby drugie dzieciństwo
Mój uwielbia oglądać mecze, tak mnie to drażni bo co wejdę do pokoju to leci mecz. I sobie wymyślił, że Olek na pewno chciałby sobie posłuchać i muszę teraz oglądać te sporty a jak się mały urodzi to mam sobie kupić TVmalvva, bimba, Clio_99, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Mi powiedział gin, że płeć powie dopiero w 18 tc a ja byłam w 15+ i mi powiedział jednak
Dziewczyny jak lekarze badają szyjki? Badają Was wziernikami? Bo mi nie rozchyla tylko palcem bada.
Mój i wziernikiem i palcem2w1 mam
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Mój uwielbia oglądać mecze, tak mnie to drażni bo co wejdę do pokoju to leci mecz. I sobie wymyślił, że Olek na pewno chciałby sobie posłuchać i muszę teraz oglądać te sporty a jak się mały urodzi to mam sobie kupić TV
[/QUOTE
Hahahah moj yez tylko te mecze i mecze i pyta kiedy ptaszka zobaczy : Dluna91 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Mój uwielbia oglądać mecze, tak mnie to drażni bo co wejdę do pokoju to leci mecz. I sobie wymyślił, że Olek na pewno chciałby sobie posłuchać i muszę teraz oglądać te sporty a jak się mały urodzi to mam sobie kupić TV
mój ma to samo, i ciągle chce mi pokazywać filmiki na yt z goli i tak wkoło a mnie to interesuje tak jak zeszłoroczny śnieg:D hehe też ja się cieszę,że będzie córciamęża namówimy na psiaka to psiakowi niech puszcza
luna91, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Meldujemy się cali i zdrowi
Skończyło się na strachu, na szczęście maluszek został obejrzany z każdej strony i nie ma zastrzeżeń. Jeśli nic sie nie wydarzy to mam nadzieje,ze puszcza nas jutro do domku
Lekarz powiedział,że dobrze,że miałam zapiste pasy. Mogło skończyć sie gorzej, bo łożysko mam na przedniej ścianie.
Gratuluję dzisiejszych wizyt i ujawnionych płci. Za wszystkie chore mamy trzymam z moim Tymkiem kciuki!!
Ps. Leżę w MiejskimAnniusia, FeliceGatto, i.am.chappie, malvva, luna91, Madziuśka, bereda11, migussia, Agusia ;), Palinas89 lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
nick nieaktualny
-
Anniusia wrote:mój ma to samo, i ciągle chce mi pokazywać filmiki na yt z goli i tak wkoło a mnie to interesuje tak jak zeszłoroczny śnieg:D hehe też ja się cieszę,że będzie córcia
męża namówimy na psiaka to psiakowi niech puszcza
Hahahah mi teżAlbo jakieś opowieści o piłkarzach serwuje, nawet teraz napierdala jakiś mecz
A ojciec ostatnio dobił temat, że on się cieszy bo będzie uczył wnuka grać w piłkę i mój podłapał no i tak to będzie
Palinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Nie wiecie czy olejek Olbas Oil można stosować w ciąży? To chyba bezpieczne jest do wdychania? Mam zatkany nos i chyba oszaleję zaraz, zawsze w takiej sytuacji ratowałam się Nasivinem i mogłam normalnie funkcjonować a teraz doprowadza mnie ten zatkany nos do szału po prostu
-
Mejbi, ja używam i Olbasu i kropli Xylometazolin. I to codziennie, bo niestety jestem od kropli uzależniona
W każdym razie doktorek powiedział, żebym nie schizowala z tymi kroplami. Nie zaszkodzą. Z Margolą też używałam.
mejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/