Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    mój ma to samo, i ciągle chce mi pokazywać filmiki na yt z goli i tak wkoło a mnie to interesuje tak jak zeszłoroczny śnieg:D hehe też ja się cieszę,że będzie córcia :D męża namówimy na psiaka to psiakowi niech puszcza :)
    ha ha ha moj to samo i mowi patrz jaki gol , widzialas ? no oni naprawde mysla ze nas to interesuje ?ha ha malo tego mowi ze bedzie mial z kim w playstation grac jak bedzie chlopak

FeliceGatto, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ja też kicham non stop ale mam tak zawalony nos, że masakra, nie mogę do końca wysmarkać :/
    wiecie co ja tez kicham non stop rano najbardziej a nic mi nie jest no i nigdy tyle nie kichalam szok

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostaje mi się cieszyć, że nie tylko ja tak kicham i smarkam ;) :D
    Trochę pomaga roztwór z soli fizjologicznej, ale słabo.. Czy to kiedyś przejdzie? :/

malvva, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dużo kicham, a rano się budzę z zawalonym nosem, chociaż kataru nie mam :P
    Chyba odczuwam ruchy bombla, takie bańki pękające w brzuchu, ogólnie na usg mały był leniwy więc na znaczne kopniaki nie liczę :P jeszcze 22 dni do podglądania, ale się wlecze ten czas...

Dziś mój mąż jadąc do pracy widział wisielca na moście nad dwupasem. Widok ponoć okropny... :-/

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:23

FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Mejbi, ja używam i Olbasu i kropli Xylometazolin. I to codziennie, bo niestety jestem od kropli uzależniona :/ W każdym razie doktorek powiedział, żebym nie schizowala z tymi kroplami. Nie zaszkodzą. Z Margolą też używałam.

Ja nie wiem czy nie psiknę sobie po razie tym Nasivinem na noc. Mam wersje soft dla dzieci od 1-6 roku życia. No bo się uduszę, jak Bozie kocham :/ A ja jestem panikara jeśli chodzi o oddychanie a raczej sytuacje gdy nie mogę oddychać, dzisiaj w nocy jak się obudziłam bo właśnie nie mogłam oddychać to wpadłam w panikę aż nie mogłam się uspokoić i łaziłam po ścianach :P Wiem, że to głupie :P ja mam klaustrofobię i właśnie w skrajnych przypadkach zaczynam się dusić więc dla mnie problemy z oddychaniem od razu włączają w głowie panikę. Taka jestem poschizowana haha :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ciagle nos pozapychany :( A z rana to kicham i smarkam wielkimi skrzepami krwi :/

Też Tap Madl oglądam:D Mąż szuka roboty dodatkowej. Chyba go wtedy w ogóle nie będzie w domu, ale cóż jak chce - zawsze dodatkowa kasa się przyda :P Powiem Wam, że od kiedy poznał płeć ta ciąża stała mu się bliższa (nie chodzi o to, że chłopak tylko, że wie kto tam mieszka, to jest już Olek a nie maluch). Chce pociągnąć tą dorywczą do momentu aż się Olek urodzi - żeby jak najwięcej odłożyć.

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslisz ktp wygra ?ja mysle ze radzio ale wolalam z chlopakow Jakoba wygra chlipak bo jeszcze nigdy nie wygral

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, mądrego masz męża :)

Mejbi, ja, jak nie mam kropli pod ręką,to też zaczynam się automatycznie dusić. Jak ćpun bez dawki. A wystarczy jedna kropelka i już jazda mija. No tak sobie niestety zrobiłam :(

Dziewczyny, wiecie, kiedy Wasze dzieci przestają być dziećmi? Kiedy z obrzydzeniem splukujecie po nich wannę, pełną świeżo zgolonych łoniaków. Fuuuuuuu!

luna91, malvva, mejbi, xpatiiix3, Aniu_leczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agusia ;), Palinas89, izizizi lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Jak myslisz ktp wygra ?ja mysle ze radzio ale wolalam z chlopakow Jakoba wygra chlipak bo jeszcze nigdy nie wygral

Ja też byłam za Jakobem, ale Radzio wygrał z litości :P

malvva lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahhahaha

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice hahaha, fuuuuuuuu! :P

• luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Luna, mądrego masz męża :)

Mejbi, ja, jak nie mam kropli pod ręką,to też zaczynam się automatycznie dusić. Jak ćpun bez dawki. A wystarczy jedna kropelka i już jazda mija. No tak sobie niestety zrobiłam :(

Dziewczyny, wiecie, kiedy Wasze dzieci przestają być dziećmi? Kiedy z obrzydzeniem splukujecie po nich wannę, pełną świeżo zgolonych łoniaków. Fuuuuuuu!

:D matko kiedy ja się doczekam takich widoków

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice, żałuję, że to przeczytałam przed snem :) Karaluchy pod poduchy dziewczyny! :)

nick nieaktualny, FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A witam ja po zakupach ;) zakupione śpioszki , czapeczki , body ,juz wiecej nic nie kupuje no moze jeszcze 3 szt śliniakow i 2 szt śpiochów tak wszystko
    Juz mam z ciuszków nie tylko ja mam hopla Mama co chwile
    Cos kupuje :) ale lepiej dla Nas zawsze mniej wydatków twarzą oczywiście tez pokupowali niby dla Alutki na mikołajki hehe :)
    Troszkę mi głupio, no ale sie cieszę .

Luna napisałam Ci cos :)

Alice gratki siusiaczka:)

Kochane trzymajcie sie i uważajcie na siebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:32

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice właśnie zaczęłam doceniać ze mam córeczkę :) zawsze bedzie bardziej dbała o czystość niż facet ;P

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was wymorduje laski :) :) Nadrabiac was to dopiero wyczyn :) A jak juz nadrobione to pozny wieczor jest ;) Gratuluje udanych wizyt dziewczynek i chopcow :) :) Oby nastepne wizyty byly rownie udane i dzieciaczki zdrowe :) Kto jeszcze wizytuje w tym tygodniu???

FeliceGatto, migussia lubią tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wez Felice ja mam dwóch !! Az mnie podrzucilo jak sobie pomyslalam i dlatego chce córke ! Boze spraw bym miala córke! Blagam niechce myc wanny z loniakow bleee... !*

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    A wez Felice ja mam dwóch !! Az mnie podrzucilo jak sobie pomyslalam i dlatego chce córke ! Boze spraw bym miala córke! Blagam niechce myc wanny z loniakow bleee... !*

Hahaha, no jest to nieuniknione. Czasem bezczelnie goli się moją maszynką i raczej jej dokładnie nie splukuje.... a i to pół biedy. Wiesz, ile razy po nim kupę spuszczalam? Nie zliczę :/

Sylika, Agusia ;), Idgie, Palinas89 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... ja myślę, że to nie do końca zależy od płci. Wiem - faceci są zazwyczaj mniej schludni od dziewczyn, ale laski tez potrafią być ochydne :D Nie chcę Wam obrzydzać wieczory, ale jak pracowałam w kawiarni to były 2 kible i w damskim zawsze były kosmiczne akcje, np ściany obsmarowane gównem lub krwią miesiączkową, podpaski poprzyklejane na ścianach, kupa zamiast w muszli to na klapie :) Także same widzicie :P

Felice a może on się wstydzi poprosić o swoje, bo by się wydało, że się podgala i podbiera dlatego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:55

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ