X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    mój ma to samo, i ciągle chce mi pokazywać filmiki na yt z goli i tak wkoło a mnie to interesuje tak jak zeszłoroczny śnieg:D hehe też ja się cieszę,że będzie córcia :D męża namówimy na psiaka to psiakowi niech puszcza :)
    ha ha ha moj to samo i mowi patrz jaki gol , widzialas ? no oni naprawde mysla ze nas to interesuje ?ha ha malo tego mowi ze bedzie mial z kim w playstation grac jak bedzie chlopak

FeliceGatto, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ja też kicham non stop ale mam tak zawalony nos, że masakra, nie mogę do końca wysmarkać :/
    wiecie co ja tez kicham non stop rano najbardziej a nic mi nie jest no i nigdy tyle nie kichalam szok

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostaje mi się cieszyć, że nie tylko ja tak kicham i smarkam ;) :D
    Trochę pomaga roztwór z soli fizjologicznej, ale słabo.. Czy to kiedyś przejdzie? :/

malvva, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dużo kicham, a rano się budzę z zawalonym nosem, chociaż kataru nie mam :P
    Chyba odczuwam ruchy bombla, takie bańki pękające w brzuchu, ogólnie na usg mały był leniwy więc na znaczne kopniaki nie liczę :P jeszcze 22 dni do podglądania, ale się wlecze ten czas...

Dziś mój mąż jadąc do pracy widział wisielca na moście nad dwupasem. Widok ponoć okropny... :-/

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:23

FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Mejbi, ja używam i Olbasu i kropli Xylometazolin. I to codziennie, bo niestety jestem od kropli uzależniona :/ W każdym razie doktorek powiedział, żebym nie schizowala z tymi kroplami. Nie zaszkodzą. Z Margolą też używałam.

Ja nie wiem czy nie psiknę sobie po razie tym Nasivinem na noc. Mam wersje soft dla dzieci od 1-6 roku życia. No bo się uduszę, jak Bozie kocham :/ A ja jestem panikara jeśli chodzi o oddychanie a raczej sytuacje gdy nie mogę oddychać, dzisiaj w nocy jak się obudziłam bo właśnie nie mogłam oddychać to wpadłam w panikę aż nie mogłam się uspokoić i łaziłam po ścianach :P Wiem, że to głupie :P ja mam klaustrofobię i właśnie w skrajnych przypadkach zaczynam się dusić więc dla mnie problemy z oddychaniem od razu włączają w głowie panikę. Taka jestem poschizowana haha :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ciagle nos pozapychany :( A z rana to kicham i smarkam wielkimi skrzepami krwi :/

Też Tap Madl oglądam:D Mąż szuka roboty dodatkowej. Chyba go wtedy w ogóle nie będzie w domu, ale cóż jak chce - zawsze dodatkowa kasa się przyda :P Powiem Wam, że od kiedy poznał płeć ta ciąża stała mu się bliższa (nie chodzi o to, że chłopak tylko, że wie kto tam mieszka, to jest już Olek a nie maluch). Chce pociągnąć tą dorywczą do momentu aż się Olek urodzi - żeby jak najwięcej odłożyć.

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslisz ktp wygra ?ja mysle ze radzio ale wolalam z chlopakow Jakoba wygra chlipak bo jeszcze nigdy nie wygral

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, mądrego masz męża :)

Mejbi, ja, jak nie mam kropli pod ręką,to też zaczynam się automatycznie dusić. Jak ćpun bez dawki. A wystarczy jedna kropelka i już jazda mija. No tak sobie niestety zrobiłam :(

Dziewczyny, wiecie, kiedy Wasze dzieci przestają być dziećmi? Kiedy z obrzydzeniem splukujecie po nich wannę, pełną świeżo zgolonych łoniaków. Fuuuuuuu!

luna91, malvva, mejbi, xpatiiix3, Aniu_leczka, i.am.chappie, Alicce, Agusia ;), Palinas89, izizizi lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Jak myslisz ktp wygra ?ja mysle ze radzio ale wolalam z chlopakow Jakoba wygra chlipak bo jeszcze nigdy nie wygral

Ja też byłam za Jakobem, ale Radzio wygrał z litości :P

malvva lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahhahaha

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice hahaha, fuuuuuuuu! :P

• luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Luna, mądrego masz męża :)

Mejbi, ja, jak nie mam kropli pod ręką,to też zaczynam się automatycznie dusić. Jak ćpun bez dawki. A wystarczy jedna kropelka i już jazda mija. No tak sobie niestety zrobiłam :(

Dziewczyny, wiecie, kiedy Wasze dzieci przestają być dziećmi? Kiedy z obrzydzeniem splukujecie po nich wannę, pełną świeżo zgolonych łoniaków. Fuuuuuuu!

:D matko kiedy ja się doczekam takich widoków

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice, żałuję, że to przeczytałam przed snem :) Karaluchy pod poduchy dziewczyny! :)

Carolq, FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A witam ja po zakupach ;) zakupione śpioszki , czapeczki , body ,juz wiecej nic nie kupuje no moze jeszcze 3 szt śliniakow i 2 szt śpiochów tak wszystko
    Juz mam z ciuszków nie tylko ja mam hopla Mama co chwile
    Cos kupuje :) ale lepiej dla Nas zawsze mniej wydatków twarzą oczywiście tez pokupowali niby dla Alutki na mikołajki hehe :)
    Troszkę mi głupio, no ale sie cieszę .

Luna napisałam Ci cos :)

Alice gratki siusiaczka:)

Kochane trzymajcie sie i uważajcie na siebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:32

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice właśnie zaczęłam doceniać ze mam córeczkę :) zawsze bedzie bardziej dbała o czystość niż facet ;P

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was wymorduje laski :) :) Nadrabiac was to dopiero wyczyn :) A jak juz nadrobione to pozny wieczor jest ;) Gratuluje udanych wizyt dziewczynek i chopcow :) :) Oby nastepne wizyty byly rownie udane i dzieciaczki zdrowe :) Kto jeszcze wizytuje w tym tygodniu???

FeliceGatto, migussia lubią tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wez Felice ja mam dwóch !! Az mnie podrzucilo jak sobie pomyslalam i dlatego chce córke ! Boze spraw bym miala córke! Blagam niechce myc wanny z loniakow bleee... !*

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    A wez Felice ja mam dwóch !! Az mnie podrzucilo jak sobie pomyslalam i dlatego chce córke ! Boze spraw bym miala córke! Blagam niechce myc wanny z loniakow bleee... !*

Hahaha, no jest to nieuniknione. Czasem bezczelnie goli się moją maszynką i raczej jej dokładnie nie splukuje.... a i to pół biedy. Wiesz, ile razy po nim kupę spuszczalam? Nie zliczę :/

Sylika, Agusia ;), Idgie, Palinas89 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... ja myślę, że to nie do końca zależy od płci. Wiem - faceci są zazwyczaj mniej schludni od dziewczyn, ale laski tez potrafią być ochydne :D Nie chcę Wam obrzydzać wieczory, ale jak pracowałam w kawiarni to były 2 kible i w damskim zawsze były kosmiczne akcje, np ściany obsmarowane gównem lub krwią miesiączkową, podpaski poprzyklejane na ścianach, kupa zamiast w muszli to na klapie :) Także same widzicie :P

Felice a może on się wstydzi poprosić o swoje, bo by się wydało, że się podgala i podbiera dlatego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:55

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ