Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:mój ma to samo, i ciągle chce mi pokazywać filmiki na yt z goli i tak wkoło a mnie to interesuje tak jak zeszłoroczny śnieg:D hehe też ja się cieszę,że będzie córcia
męża namówimy na psiaka to psiakowi niech puszcza
FeliceGatto, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dużo kicham, a rano się budzę z zawalonym nosem, chociaż kataru nie mam
Chyba odczuwam ruchy bombla, takie bańki pękające w brzuchu, ogólnie na usg mały był leniwy więc na znaczne kopniaki nie liczęjeszcze 22 dni do podglądania, ale się wlecze ten czas...
Dziś mój mąż jadąc do pracy widział wisielca na moście nad dwupasem. Widok ponoć okropny...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Mejbi, ja używam i Olbasu i kropli Xylometazolin. I to codziennie, bo niestety jestem od kropli uzależniona
W każdym razie doktorek powiedział, żebym nie schizowala z tymi kroplami. Nie zaszkodzą. Z Margolą też używałam.
Ja nie wiem czy nie psiknę sobie po razie tym Nasivinem na noc. Mam wersje soft dla dzieci od 1-6 roku życia. No bo się uduszę, jak Bozie kochamA ja jestem panikara jeśli chodzi o oddychanie a raczej sytuacje gdy nie mogę oddychać, dzisiaj w nocy jak się obudziłam bo właśnie nie mogłam oddychać to wpadłam w panikę aż nie mogłam się uspokoić i łaziłam po ścianach
Wiem, że to głupie
ja mam klaustrofobię i właśnie w skrajnych przypadkach zaczynam się dusić więc dla mnie problemy z oddychaniem od razu włączają w głowie panikę. Taka jestem poschizowana haha
-
Ja mam ciagle nos pozapychany
A z rana to kicham i smarkam wielkimi skrzepami krwi
Też Tap Madl oglądam:D Mąż szuka roboty dodatkowej. Chyba go wtedy w ogóle nie będzie w domu, ale cóż jak chce - zawsze dodatkowa kasa się przydaPowiem Wam, że od kiedy poznał płeć ta ciąża stała mu się bliższa (nie chodzi o to, że chłopak tylko, że wie kto tam mieszka, to jest już Olek a nie maluch). Chce pociągnąć tą dorywczą do momentu aż się Olek urodzi - żeby jak najwięcej odłożyć.
Palinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna, mądrego masz męża
Mejbi, ja, jak nie mam kropli pod ręką,to też zaczynam się automatycznie dusić. Jak ćpun bez dawki. A wystarczy jedna kropelka i już jazda mija. No tak sobie niestety zrobiłam
Dziewczyny, wiecie, kiedy Wasze dzieci przestają być dziećmi? Kiedy z obrzydzeniem splukujecie po nich wannę, pełną świeżo zgolonych łoniaków. Fuuuuuuu!luna91, malvva, mejbi, xpatiiix3, Aniu_leczka, i.am.chappie, Alicce, Agusia ;), Palinas89, izizizi lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
malvva wrote:Jak myslisz ktp wygra ?ja mysle ze radzio ale wolalam z chlopakow Jakoba wygra chlipak bo jeszcze nigdy nie wygral
Ja też byłam za Jakobem, ale Radzio wygrał z litościmalvva lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Luna, mądrego masz męża
Mejbi, ja, jak nie mam kropli pod ręką,to też zaczynam się automatycznie dusić. Jak ćpun bez dawki. A wystarczy jedna kropelka i już jazda mija. No tak sobie niestety zrobiłam
Dziewczyny, wiecie, kiedy Wasze dzieci przestają być dziećmi? Kiedy z obrzydzeniem splukujecie po nich wannę, pełną świeżo zgolonych łoniaków. Fuuuuuuu!
matko kiedy ja się doczekam takich widoków
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyA witam ja po zakupach
zakupione śpioszki , czapeczki , body ,juz wiecej nic nie kupuje no moze jeszcze 3 szt śliniakow i 2 szt śpiochów tak wszystko
Juz mam z ciuszków nie tylko ja mam hopla Mama co chwile
Cos kupujeale lepiej dla Nas zawsze mniej wydatków twarzą oczywiście tez pokupowali niby dla Alutki na mikołajki hehe
Troszkę mi głupio, no ale sie cieszę .
Luna napisałam Ci cos
Alice gratki siusiaczka:)
Kochane trzymajcie sie i uważajcie na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:32
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja was wymorduje laski
Nadrabiac was to dopiero wyczyn
A jak juz nadrobione to pozny wieczor jest
Gratuluje udanych wizyt dziewczynek i chopcow
Oby nastepne wizyty byly rownie udane i dzieciaczki zdrowe
Kto jeszcze wizytuje w tym tygodniu???
FeliceGatto, migussia lubią tę wiadomość
myszka2070 -
A wez Felice ja mam dwóch !! Az mnie podrzucilo jak sobie pomyslalam i dlatego chce córke ! Boze spraw bym miala córke! Blagam niechce myc wanny z loniakow bleee... !*
-
Sylika wrote:A wez Felice ja mam dwóch !! Az mnie podrzucilo jak sobie pomyslalam i dlatego chce córke ! Boze spraw bym miala córke! Blagam niechce myc wanny z loniakow bleee... !*
Hahaha, no jest to nieuniknione. Czasem bezczelnie goli się moją maszynką i raczej jej dokładnie nie splukuje.... a i to pół biedy. Wiesz, ile razy po nim kupę spuszczalam? Nie zliczęSylika, Agusia ;), Idgie, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Wiecie co... ja myślę, że to nie do końca zależy od płci. Wiem - faceci są zazwyczaj mniej schludni od dziewczyn, ale laski tez potrafią być ochydne
Nie chcę Wam obrzydzać wieczory, ale jak pracowałam w kawiarni to były 2 kible i w damskim zawsze były kosmiczne akcje, np ściany obsmarowane gównem lub krwią miesiączkową, podpaski poprzyklejane na ścianach, kupa zamiast w muszli to na klapie
Także same widzicie
Felice a może on się wstydzi poprosić o swoje, bo by się wydało, że się podgala i podbiera dlategoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:55
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek