Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahah o ludu
mnie zawsze denerwowało że Kamila brat właśnie wannę całą w łoniakach zostawia fuuuuuuj jak szłam się kąpać to musiałam to wszystko porządnie spłukać i wannę umyć blee lepszy syn niż po obcym chłopie..
FeliceGatto, Sylika, Palinas89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Luna, on ma swoją maszynkę na wypasie i kilka jednorazowek. Bo goli się jakoś od roku (na buzi). Ale len smierdzacy, moją ma bliżej, bo ja trzymam w koszyku na wannie, a on swoje ma w szafce nad umywalka. I sięga tam, gdzie bliżejhttp://szogunowmatka.blogspot.com/
-
FeliceGatto wrote:Luna, on ma swoją maszynkę na wypasie i kilka jednorazowek. Bo goli się jakoś od roku (na buzi). Ale len smierdzacy, moją ma bliżej, bo ja trzymam w koszyku na wannie, a on swoje ma w szafce nad umywalka. I sięga tam, gdzie bliżej
-
Mi mi brat kradł maszynki ja do szafki do pokoju chowałam idę po maszynkę myślę pykne sobie bikini i lecimy na plażę a tu gnojek z łazienki łysy zadowolony wychodzi a maszynek brak ... :o
Kur.. 15st.. brr nie wytrzymie grzeje tym obsranym wiatrakiem ale jak taki wypizdów ciężko rozgrzać w pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 00:18
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Mi mi brat kradł maszynki ja do szafki do pokoju chowałam idę po maszynkę myślę pykne sobie bikini i lecimy na plażę a tu gnojek z łazienki łysy zadowolony wychodzi a maszynek brak ... :o
Kur.. 15st.. brr nie wytrzymie grzeje tym obsranym wiatrakiem ale jak taki wypizdów ciężko rozgrzać w pokojupatkaaxx90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zawsze rano Was nadrabiam,ale chyba zmienię zwyczaje,takie rzeczy czytać przy śniadaniu, fuuuuj. Właśnie mówili w ddtvn ze będą mówić o 15-16tc ale nie wiem dokładnie o której godzinie. U mnie leje,wieje,ciemno,brr. Miłego dnia☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 08:20
-
Hej hej tak poza tym Mery dzisiaj mi spsl do 7.30 musialam go obudzic a szkoda bum pospała sobie i zły był jakis a jaki foch przy wyjściu :o Musiałam się z nim zawracać bo się rozwył ze kalosze chce iść zakładać i musiała babcia go ubierać bo on nigdzie nie pójdzie i juz nie dali się niczym przekupić go nawet
Miłego dnia my siedzimy z Nel i przeglądam sukienki tak mnie naszło juz bo w końcu zostało 60 dni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 08:30
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny. Juz wyszłam od endokrynologa. Kiepskie wyniki bo 23.11 miałam Tsh 8,05 a 26.11 3,44 wiec może dlatego zemdlalam dala mi dodatkowe badania i mam przyjść 22.12 na kolejną wizytę żeby zobaczyć jak teraz będzie
-
Hej witam sie w 17t0d (18tc) ruchuw jeszcze nie czuje tylko takie bulgotanie i jak by jakies babelki czasami pekaly ale czekam cierpliwie na konkretne ruchy;-) za oknem szaro buro wietrznie i deszczowo nic sie nie chce robic dobrze ze nie musze z domu wychodzić brrr.
Ale wbrew pogodzie zycze milego dnia
Ps.jak bede umiala to wrzuce zdj mojego brzucholaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:22
-
Hej,
Dawno mnie nie było. Jak napisałam kilkanaście stron wcześniej w sobotę byłam w szpitalu bo z niewiadomych przyczyn palce u lewej stopy zaczęły mi puchnąć. Strasznie bolało i nie mogłam chodzić przez opuchliznę. Lekarz stwierdził ze to dna moczanowa. Dzwoniłam po szpitalu do mojej ginekolog-doradziła co powinnam zrobić i upewniła mnie ze nie jest to groźne dla maluchów.....uffff.
Wczoraj byłam u reumatologa i czekam na kolejne badania. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Umówię sie tez chyba na dodatkowe usg żeby sprawdzić czy z dziećmi wszystko gra bo kolejne badanie mam dopiero 28 grudnia