Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
baśka86 wrote:No niestety taki lekarz mi sie trafil ale nawet nie zapisalam sie juz nawet do niego na wizyte zwolnienie dal mi di 21 grudnia wiec do tego co pojde 4 grudnia to na nastepna wizyte umowie sie tak na 21 zeby dalej zwolnienie dal. A i zapomnialam wam napisac ze napisal mi kartke do Medycyny Pracy ze jestem zdolna do pracy heheh. Kolezanka do niego chodzi tez w ciazy i bez problemu daje jej zwolnienia tylko ze ona w innej przychodni ale tez na NFZ. Ale dzisiaj w poczekalni rozmawialam z kilkoma dziewczynami i starszymi kobietami i wszyscy mowili ze on w tej przychodni co ja chodze to przyjmuje na odpieprz.
Na wadze -2kg ale to przy diecie cukrzycowej normalne.No to teraz czekam do piatku zobaczymy jak sie spisze nowy lekarz hehe
Ola ja tez dzisiaj o malo z mezem i corka nie mielismy wypadku bo nam wymusil pierwszenstwo pajac jeden.
Basiu masz dietę cukrzycową ???/ Byłaś u diabetologa ?? Jakie miałąs wyniki>??? bo ja jestem na etapie szukania sobie diabetologa.
Z gory dzięki za odpowiedź
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
JusWik nic nie przegapilas jeszcze nie bylo siedze caly czas prze tv i pilnuje
A ja jutro lece zrobic jeszcze kilka badan cukier po obciążeniu , Hcv, morfo, mocz i odczyn coombsa ale mam pytanie czy robilyscie jeszcze jakies inne badania jak np. Mycoplasma itp.JusWik lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze
najważniejsze jest zdrowie maluchów
U mnie najprawdopodobniej atak został wywołany przez zbyt mała ilośc płynów, słodycze(ostatnio aż do przesady objadalam sie czekolada) i cytrusy, których nadmiar może być szkodliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:48
-
Sylika wrote:JusWik nic nie przegapilas jeszcze nie bylo siedze caly czas prze tv i pilnuje
A ja jutro lece zrobic jeszcze kilka badan cukier po obciążeniu , Hcv, morfo, mocz i odczyn coombsa ale mam pytanie czy robilyscie jeszcze jakies inne badania jak np. Mycoplasma itp. -
Hej
Ale u mnie dzisiaj szaro, buro i deszczowo nie wiem jak tu się zmobilizować do wstania z łóżka.. A jutro będę musiała wstać jakoś po 6 bo jadę z mężem do Katowic do okulisty a przy okazji skoczę sobie do biblioteki po kilka książek potrzebnych do magisterki, to dopiero będzie problem tak wcześnie wstać
A to mój brzuchol z niedzieli przed obiademNa żywo wygląda na większy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27e73dda16e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:57
Sylika, monilia84, migussia, Madziaaaaa, xpatiiix3, luna91, Baronowa_83, josephinka84, i.am.chappie, bereda11, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Magenta nie koniecznie od słodyczy i cytrusów bo ja tez to moge jeść na okrągło nandarynki, jabłka i pomarańcze a za chwile snickersy i cukierki w czekoladzie ale mało płynow skoro rzeczywiście mało pijesz musisz to kontrolowac bo to moze byc sygnalem twojego pozniejszego schorzenia
ale musi byc dobrze nie ma innej opcji
Magenta lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Luna, on ma swoją maszynkę na wypasie i kilka jednorazowek. Bo goli się jakoś od roku (na buzi). Ale len smierdzacy, moją ma bliżej, bo ja trzymam w koszyku na wannie, a on swoje ma w szafce nad umywalka. I sięga tam, gdzie bliżej
Wow, chyba jestem zacofana. Twój syn ma 14 lat? Ja w tym wieku nie miałąm bladego pojecia o wieeelu sprawach a już napewno nie wpadłabym na to żeby sie golić-oprócz pach bo w tym wieku już sie domyśliłam. Ale teraz chyba dzieciaki szybciej dojrzewają
To powiedz mu że Ty też tych maszynek używasz do higieny intymnej, to może mu się odechce podbieraćxpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Alicce rozumiem Cię, bo ja też mam stresa czy mój syneczek jest zdrowy, bo PAPPA nie najlepsza, tętno było wysokie (choć teraz jest ładne 150), NT było podwyższone, FL za krótka blisko 5 centyla, ale ja w poprzedniej ciąży też na prenatalnych miałam za krótką nóżkę u Wiki, nic nawet lekarz mi nie powiedział, tym razem zresztą też nie mówił że jest za krótka a na połówkowych z Wiki już miała FL dłuższe niż powinna bo parę dni starsze nóżki były niż ciąża. Także głowa do góry, będzie dobrze
A jaką dokładnie długość FL ma twój robaczek ???/
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Alicce, to normalne że martwisz się o swoje dziecko, mamy tak mają
Jeśli to jest "zdrowe martwienie" to ok, tylko nie wkecaj sobie dodatkowych objawów lub ich braków, czy jakichś strasznych chorób, bo pamiętaj, że na tym etapie ciąży dziecko już współodczuwa z nami stany emocjonalne i te przyjemne i te mniej. Więc martw się na tyle, żeby o siebie dbać, ale nie schizuj:)
Mówię to ja-mająca powody do zmartwień i walcząca z "demonami przeszłości"Palinas89 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was