X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umówiłam się na połówkowe 17go grudnia. ech mam nadzieję że będzie ok i dzidzia nadrobi z tą FL

Sylika, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:51

Palinas89 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    hehehe ja jako kobieta też lubię, aczkolwiek teraz nie mogę się oswoić do maszynki, przed ciążą byłam na laserowej depilacji i pięknie ładnie, ale jeszcze jakieś włoski odrastają, po karmieniu dokończę to w końcu spokój na lata.

mi lasery nic nie dały. byłam mega rozczarowana.
    więc pogodziłam się z woskiem - tutaj lepsze rezultaty. ale na okres ciąży dałam se spokój....

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    hej . martwie sie ciagle o te moje dziecko :(
    wszyscy gadają ze jest ok
    a ja jakos nie potrafie im wierzyc ...
    znacie jakiegos dobrego lekarza z Warszawy -słyszałam o Roszkowskim ... echh :(
    sory za smęty :(

Ja byłam u Roszkowskiego! Polecam, naprawdę świetny specjalista! Drogi, ale myślę, ze warto! Nasz spokój jest bezcenny. Też się zastanawiam nad połówkowymi badaniami u Niego.

Alicce lubi tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu ciągle temat łonowców :D Mój sie goli od czasu do czasu, ale mi to nie przeszkadza jak ma włosy. Ja też się nie golę na łyso całkiem :D Jakoś jak widzę takie łyse pole to mi się kojarzy z dziecięcymi genitaliami :/

Za to u mnie cała umywalka we włosach z brody, no kurwa wszędzie są.

Sylika, FeliceGatto, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laser fajna sprawa też vym zrobi£a ale drogi interes jak na raz wydac.. Mój też wszystko goli he he ostatnio mówi weź mnie ogol bo się zatnę pomogłam mu i jak wychodził z wanny mówie mu czekaj czekaj coś masz na tyłku ;) i sruuu... maszynką po dupie a on no weź jak to teraz wygląda ?... Wez to teraz ogol śmiałam się bo myslalam ze mnie opierniczy a on nic i takim o to sposobem dupsko miał wydepilowane ;)

luna91, Aniu_leczka, bimba, i.am.chappie, pasia27 lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cd9bskjojgq3qzff.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika - hahaha :D dobre. Ja mojego ogarniam na twarzy. Bo on ma czarne grube włosy, brodę nosi i brwi ma strasznie zarośnięte. I brwi mu reguluję, ale ucieka bo mówi, że tą pęsetą boli :D

Alice - ale Cię dół złapał. Nie martw się tak, a jak masz wątpliwości to idź do innego gina potwierdzić. Zobacz mówią Ci wszyscy, że jest ok to nie masz żadnych powodów do zmartwień :)

A odnośnie tego cyklu ddtvn to im się coś popierdzieliło. W tamtym tygodniu zapowiadali a nie było... powinno byc co 2 tygodnie. Zaraz się pewnie pojawi dzisiejszy odcinek na ich stronie :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna moj jak sie golil zwyklą to ok wszystko spuszczone i umywalka zmyta a teraz jak goli sie elektryczna to ja strzepie do umywalki a ona cała w tych suchych kłakach i chodze po nim sprzątam i dre się na niego ale ja to mam chyba obsesje na punkcie czystych sanitariatów ...ale jak chłopcy myją zęby i resztki spluniętej pasty widzi to zaraz ich gania zeby to umyli i tak w koło panie pierdolo.

201604075381.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria u mnie to troche drożej przynajmniej tak było na wiosne kiedy chciałam to zrobić ale ciąża i zrezygnowałam i pózniej obecna tak ze sobie to calkiem odpuściłam może kiedyś znajde na to czas ;) i kase przy bliźniakach.

201604075381.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Luna moj jak sie golil zwyklą to ok wszystko spuszczone i umywalka zmyta a teraz jak goli sie elektryczna to ja strzepie do umywalki a ona cała w tych suchych kłakach i chodze po nim sprzątam i dre się na niego ale ja to mam chyba obsesje na punkcie czystych sanitariatów ...ale jak chłopcy myją zęby i resztki spluniętej pasty widzi to zaraz ich gania zeby to umyli i tak w koło panie pierdolo.

Fuuuj a mój kiedys zostawił jakieś charchy w zlewie, myślałam, że się porzygam tak się darłam, mnie to tak obrzydza matkooo!

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/14-15-tydzien-ciazy-jak-rozwija-sie-plod,187250.html - macie odcinek :) Ale mam wrażenie, że tej kobicie ciąża nie służy, jakoś tak zbrzydła :P

JusWik lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Anniusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze,że mój ma jasne te włosiska i nie rosną mu na tyłku ani plecach nawet na klatce ma ich raptem z 5 :P mnie wkurza jak on myję zęby i potem cała pasta jest na lustrze hehe no tak oni muszą zapewniać babie robotę żeby nam się nie nudziło :P

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Clio_99 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A odnośnie tego cyklu ddtvn to im się coś popierdzieliło. W tamtym tygodniu zapowiadali a nie było... powinno byc co 2 tygodnie. Zaraz się pewnie pojawi dzisiejszy odcinek na ich stronie :)
    Dokładnie ! Tydzień temu się uszukalam w necie nowego odcinka i nie było. Zawsze szlam z nimi na równo a teraz są tydzień do tyłu :/

luna91, Carolq lubią tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczko, gratuluję udanej wizyty :)

Sylika, kibel naokoło też mam obsikany. I czasem na mokrą deskę usiadę :/ Bleah. Ale to po młodym wszystko. Taki oh ah, ogolony, wypachniony, a tu takie akcje.

Daria, ja też miałam lasery, całą serię, chyba z 6 tys na to wydałam i.... i gówno. Trzy miesiące super, potem miałam tylko lyse placki, jak po chemii, a po pół roku znów to samo :/ Robiłam ręce, nogi,pachy i całą psiochę.

Sylika lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

To Wy tak dajecie radę często się golić w tych okolicach? Ja mam duży problem bo nawet jakbym chciała to nie mogę. Pierwsze dwa dni wszystko super pięknie a potem krostki mi się robią i nie ma szans żebym mogła np. po 2 albo 3 dniach poprawić bo by się krew lała :/ Próbowałam wielu rzeczy i nie wiem co zrobić żeby było ok. A np. pachy mogę golić codziennie i jest luz.

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matkooo wiecie jak się wkurzyłam :/ Teraz w pracy zastępuje mnie taki koleś, ale ostatnio odkryliśmy ogłoszenie, że szukają nowego menagera więc on raczej się nie sprawdza. Ale on do mnie pisze czasami jak tam itd i pierdzieli takie głupoty, że dyrektorka mu mówi, ze jest zajebisty, że pocisnął regionalnemu i go ustawił do pionu i, że zajebisty jest ogólnie. A gadałam własnie z dziewczyną, która była moim zastępcą jak pracowałam, ogólnie baaardzo się lubimy i powiedziała, że Tomek trzęsie dupą przed regionalnym, bo ostatnio zebrał opierdziele jakieś, podobno syf w restauracji. A on łazi i opowiada ludziom, że gadał z dyrektorką i powiedziała mu dyrektorka, że jak ja byłam to dokumenty nie dochodziły na czas a on robi to regularnie i są zadowoleni. Co za buc, jaki zakłamany typ :/ porażka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:16

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    To Wy tak dajecie radę często się golić w tych okolicach? Ja mam duży problem bo nawet jakbym chciała to nie mogę. Pierwsze dwa dni wszystko super pięknie a potem krostki mi się robią i nie ma szans żebym mogła np. po 2 albo 3 dniach poprawić bo by się krew lała :/ Próbowałam wielu rzeczy i nie wiem co zrobić żeby było ok. A np. pachy mogę golić codziennie i jest luz.

Mam to samo - maszynką nie pojadę codziennie :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:

A jaką dokładnie długość FL ma twój robaczek ???/

16,6 mm

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    16,6 mm

a sprawdzałaś? nie mieści się w normach?

mój ma na dole normy i dziewczyny mówiły że skoro lekarz nic nie mówi że źle to sie nie stresować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:21

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ