X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umówiłam się na połówkowe 17go grudnia. ech mam nadzieję że będzie ok i dzidzia nadrobi z tą FL

Sylika, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:51

Palinas89 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    hehehe ja jako kobieta też lubię, aczkolwiek teraz nie mogę się oswoić do maszynki, przed ciążą byłam na laserowej depilacji i pięknie ładnie, ale jeszcze jakieś włoski odrastają, po karmieniu dokończę to w końcu spokój na lata.

mi lasery nic nie dały. byłam mega rozczarowana.
    więc pogodziłam się z woskiem - tutaj lepsze rezultaty. ale na okres ciąży dałam se spokój....

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    hej . martwie sie ciagle o te moje dziecko :(
    wszyscy gadają ze jest ok
    a ja jakos nie potrafie im wierzyc ...
    znacie jakiegos dobrego lekarza z Warszawy -słyszałam o Roszkowskim ... echh :(
    sory za smęty :(

Ja byłam u Roszkowskiego! Polecam, naprawdę świetny specjalista! Drogi, ale myślę, ze warto! Nasz spokój jest bezcenny. Też się zastanawiam nad połówkowymi badaniami u Niego.

Alicce lubi tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu ciągle temat łonowców :D Mój sie goli od czasu do czasu, ale mi to nie przeszkadza jak ma włosy. Ja też się nie golę na łyso całkiem :D Jakoś jak widzę takie łyse pole to mi się kojarzy z dziecięcymi genitaliami :/

Za to u mnie cała umywalka we włosach z brody, no kurwa wszędzie są.

Sylika, FeliceGatto, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laser fajna sprawa też vym zrobi£a ale drogi interes jak na raz wydac.. Mój też wszystko goli he he ostatnio mówi weź mnie ogol bo się zatnę pomogłam mu i jak wychodził z wanny mówie mu czekaj czekaj coś masz na tyłku ;) i sruuu... maszynką po dupie a on no weź jak to teraz wygląda ?... Wez to teraz ogol śmiałam się bo myslalam ze mnie opierniczy a on nic i takim o to sposobem dupsko miał wydepilowane ;)

luna91, Aniu_leczka, bimba, i.am.chappie, pasia27 lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cd9bskjojgq3qzff.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika - hahaha :D dobre. Ja mojego ogarniam na twarzy. Bo on ma czarne grube włosy, brodę nosi i brwi ma strasznie zarośnięte. I brwi mu reguluję, ale ucieka bo mówi, że tą pęsetą boli :D

Alice - ale Cię dół złapał. Nie martw się tak, a jak masz wątpliwości to idź do innego gina potwierdzić. Zobacz mówią Ci wszyscy, że jest ok to nie masz żadnych powodów do zmartwień :)

A odnośnie tego cyklu ddtvn to im się coś popierdzieliło. W tamtym tygodniu zapowiadali a nie było... powinno byc co 2 tygodnie. Zaraz się pewnie pojawi dzisiejszy odcinek na ich stronie :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna moj jak sie golil zwyklą to ok wszystko spuszczone i umywalka zmyta a teraz jak goli sie elektryczna to ja strzepie do umywalki a ona cała w tych suchych kłakach i chodze po nim sprzątam i dre się na niego ale ja to mam chyba obsesje na punkcie czystych sanitariatów ...ale jak chłopcy myją zęby i resztki spluniętej pasty widzi to zaraz ich gania zeby to umyli i tak w koło panie pierdolo.

201604075381.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria u mnie to troche drożej przynajmniej tak było na wiosne kiedy chciałam to zrobić ale ciąża i zrezygnowałam i pózniej obecna tak ze sobie to calkiem odpuściłam może kiedyś znajde na to czas ;) i kase przy bliźniakach.

201604075381.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Luna moj jak sie golil zwyklą to ok wszystko spuszczone i umywalka zmyta a teraz jak goli sie elektryczna to ja strzepie do umywalki a ona cała w tych suchych kłakach i chodze po nim sprzątam i dre się na niego ale ja to mam chyba obsesje na punkcie czystych sanitariatów ...ale jak chłopcy myją zęby i resztki spluniętej pasty widzi to zaraz ich gania zeby to umyli i tak w koło panie pierdolo.

Fuuuj a mój kiedys zostawił jakieś charchy w zlewie, myślałam, że się porzygam tak się darłam, mnie to tak obrzydza matkooo!

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/14-15-tydzien-ciazy-jak-rozwija-sie-plod,187250.html - macie odcinek :) Ale mam wrażenie, że tej kobicie ciąża nie służy, jakoś tak zbrzydła :P

JusWik lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Anniusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze,że mój ma jasne te włosiska i nie rosną mu na tyłku ani plecach nawet na klatce ma ich raptem z 5 :P mnie wkurza jak on myję zęby i potem cała pasta jest na lustrze hehe no tak oni muszą zapewniać babie robotę żeby nam się nie nudziło :P

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Clio_99 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A odnośnie tego cyklu ddtvn to im się coś popierdzieliło. W tamtym tygodniu zapowiadali a nie było... powinno byc co 2 tygodnie. Zaraz się pewnie pojawi dzisiejszy odcinek na ich stronie :)
    Dokładnie ! Tydzień temu się uszukalam w necie nowego odcinka i nie było. Zawsze szlam z nimi na równo a teraz są tydzień do tyłu :/

luna91, Carolq lubią tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczko, gratuluję udanej wizyty :)

Sylika, kibel naokoło też mam obsikany. I czasem na mokrą deskę usiadę :/ Bleah. Ale to po młodym wszystko. Taki oh ah, ogolony, wypachniony, a tu takie akcje.

Daria, ja też miałam lasery, całą serię, chyba z 6 tys na to wydałam i.... i gówno. Trzy miesiące super, potem miałam tylko lyse placki, jak po chemii, a po pół roku znów to samo :/ Robiłam ręce, nogi,pachy i całą psiochę.

Sylika lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

To Wy tak dajecie radę często się golić w tych okolicach? Ja mam duży problem bo nawet jakbym chciała to nie mogę. Pierwsze dwa dni wszystko super pięknie a potem krostki mi się robią i nie ma szans żebym mogła np. po 2 albo 3 dniach poprawić bo by się krew lała :/ Próbowałam wielu rzeczy i nie wiem co zrobić żeby było ok. A np. pachy mogę golić codziennie i jest luz.

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matkooo wiecie jak się wkurzyłam :/ Teraz w pracy zastępuje mnie taki koleś, ale ostatnio odkryliśmy ogłoszenie, że szukają nowego menagera więc on raczej się nie sprawdza. Ale on do mnie pisze czasami jak tam itd i pierdzieli takie głupoty, że dyrektorka mu mówi, ze jest zajebisty, że pocisnął regionalnemu i go ustawił do pionu i, że zajebisty jest ogólnie. A gadałam własnie z dziewczyną, która była moim zastępcą jak pracowałam, ogólnie baaardzo się lubimy i powiedziała, że Tomek trzęsie dupą przed regionalnym, bo ostatnio zebrał opierdziele jakieś, podobno syf w restauracji. A on łazi i opowiada ludziom, że gadał z dyrektorką i powiedziała mu dyrektorka, że jak ja byłam to dokumenty nie dochodziły na czas a on robi to regularnie i są zadowoleni. Co za buc, jaki zakłamany typ :/ porażka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:16

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    To Wy tak dajecie radę często się golić w tych okolicach? Ja mam duży problem bo nawet jakbym chciała to nie mogę. Pierwsze dwa dni wszystko super pięknie a potem krostki mi się robią i nie ma szans żebym mogła np. po 2 albo 3 dniach poprawić bo by się krew lała :/ Próbowałam wielu rzeczy i nie wiem co zrobić żeby było ok. A np. pachy mogę golić codziennie i jest luz.

Mam to samo - maszynką nie pojadę codziennie :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:

A jaką dokładnie długość FL ma twój robaczek ???/

16,6 mm

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    16,6 mm

a sprawdzałaś? nie mieści się w normach?

mój ma na dole normy i dziewczyny mówiły że skoro lekarz nic nie mówi że źle to sie nie stresować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:21

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ