Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaaa88 wrote:hehehe ja jako kobieta też lubię, aczkolwiek teraz nie mogę się oswoić do maszynki, przed ciążą byłam na laserowej depilacji i pięknie ładnie, ale jeszcze jakieś włoski odrastają, po karmieniu dokończę to w końcu spokój na lata.
mi lasery nic nie dały. byłam mega rozczarowana.
więc pogodziłam się z woskiem - tutaj lepsze rezultaty. ale na okres ciąży dałam se spokój.... -
Alicce wrote:hej . martwie sie ciagle o te moje dziecko
wszyscy gadają ze jest ok
a ja jakos nie potrafie im wierzyc ...
znacie jakiegos dobrego lekarza z Warszawy -słyszałam o Roszkowskim ... echh
sory za smęty
Ja byłam u Roszkowskiego! Polecam, naprawdę świetny specjalista! Drogi, ale myślę, ze warto! Nasz spokój jest bezcenny. Też się zastanawiam nad połówkowymi badaniami u Niego.Alicce lubi tę wiadomość
-
A tu ciągle temat łonowców
Mój sie goli od czasu do czasu, ale mi to nie przeszkadza jak ma włosy. Ja też się nie golę na łyso całkiem
Jakoś jak widzę takie łyse pole to mi się kojarzy z dziecięcymi genitaliami
Za to u mnie cała umywalka we włosach z brody, no kurwa wszędzie są.Sylika, FeliceGatto, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Laser fajna sprawa też vym zrobi£a ale drogi interes jak na raz wydac.. Mój też wszystko goli he he ostatnio mówi weź mnie ogol bo się zatnę pomogłam mu i jak wychodził z wanny mówie mu czekaj czekaj coś masz na tyłku
i sruuu... maszynką po dupie a on no weź jak to teraz wygląda ?... Wez to teraz ogol śmiałam się bo myslalam ze mnie opierniczy a on nic i takim o to sposobem dupsko miał wydepilowane
luna91, Aniu_leczka, bimba, i.am.chappie, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Sylika - hahaha
dobre. Ja mojego ogarniam na twarzy. Bo on ma czarne grube włosy, brodę nosi i brwi ma strasznie zarośnięte. I brwi mu reguluję, ale ucieka bo mówi, że tą pęsetą boli
Alice - ale Cię dół złapał. Nie martw się tak, a jak masz wątpliwości to idź do innego gina potwierdzić. Zobacz mówią Ci wszyscy, że jest ok to nie masz żadnych powodów do zmartwień
A odnośnie tego cyklu ddtvn to im się coś popierdzieliło. W tamtym tygodniu zapowiadali a nie było... powinno byc co 2 tygodnie. Zaraz się pewnie pojawi dzisiejszy odcinek na ich stronie3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna moj jak sie golil zwyklą to ok wszystko spuszczone i umywalka zmyta a teraz jak goli sie elektryczna to ja strzepie do umywalki a ona cała w tych suchych kłakach i chodze po nim sprzątam i dre się na niego ale ja to mam chyba obsesje na punkcie czystych sanitariatów ...ale jak chłopcy myją zęby i resztki spluniętej pasty widzi to zaraz ich gania zeby to umyli i tak w koło panie pierdolo.
-
Daria u mnie to troche drożej przynajmniej tak było na wiosne kiedy chciałam to zrobić ale ciąża i zrezygnowałam i pózniej obecna tak ze sobie to calkiem odpuściłam może kiedyś znajde na to czas
i kase przy bliźniakach.
-
Sylika wrote:Luna moj jak sie golil zwyklą to ok wszystko spuszczone i umywalka zmyta a teraz jak goli sie elektryczna to ja strzepie do umywalki a ona cała w tych suchych kłakach i chodze po nim sprzątam i dre się na niego ale ja to mam chyba obsesje na punkcie czystych sanitariatów ...ale jak chłopcy myją zęby i resztki spluniętej pasty widzi to zaraz ich gania zeby to umyli i tak w koło panie pierdolo.
Fuuuj a mój kiedys zostawił jakieś charchy w zlewie, myślałam, że się porzygam tak się darłam, mnie to tak obrzydza matkooo!
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/14-15-tydzien-ciazy-jak-rozwija-sie-plod,187250.html - macie odcinekAle mam wrażenie, że tej kobicie ciąża nie służy, jakoś tak zbrzydła
JusWik lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:A odnośnie tego cyklu ddtvn to im się coś popierdzieliło. W tamtym tygodniu zapowiadali a nie było... powinno byc co 2 tygodnie. Zaraz się pewnie pojawi dzisiejszy odcinek na ich stronie
luna91, Carolq lubią tę wiadomość
-
Różyczko, gratuluję udanej wizyty
Sylika, kibel naokoło też mam obsikany. I czasem na mokrą deskę usiadęBleah. Ale to po młodym wszystko. Taki oh ah, ogolony, wypachniony, a tu takie akcje.
Daria, ja też miałam lasery, całą serię, chyba z 6 tys na to wydałam i.... i gówno. Trzy miesiące super, potem miałam tylko lyse placki, jak po chemii, a po pół roku znów to samoRobiłam ręce, nogi,pachy i całą psiochę.
Sylika lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
To Wy tak dajecie radę często się golić w tych okolicach? Ja mam duży problem bo nawet jakbym chciała to nie mogę. Pierwsze dwa dni wszystko super pięknie a potem krostki mi się robią i nie ma szans żebym mogła np. po 2 albo 3 dniach poprawić bo by się krew lałaPróbowałam wielu rzeczy i nie wiem co zrobić żeby było ok. A np. pachy mogę golić codziennie i jest luz.
-
Matkooo wiecie jak się wkurzyłam
Teraz w pracy zastępuje mnie taki koleś, ale ostatnio odkryliśmy ogłoszenie, że szukają nowego menagera więc on raczej się nie sprawdza. Ale on do mnie pisze czasami jak tam itd i pierdzieli takie głupoty, że dyrektorka mu mówi, ze jest zajebisty, że pocisnął regionalnemu i go ustawił do pionu i, że zajebisty jest ogólnie. A gadałam własnie z dziewczyną, która była moim zastępcą jak pracowałam, ogólnie baaardzo się lubimy i powiedziała, że Tomek trzęsie dupą przed regionalnym, bo ostatnio zebrał opierdziele jakieś, podobno syf w restauracji. A on łazi i opowiada ludziom, że gadał z dyrektorką i powiedziała mu dyrektorka, że jak ja byłam to dokumenty nie dochodziły na czas a on robi to regularnie i są zadowoleni. Co za buc, jaki zakłamany typ
porażka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:16
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
mejbi wrote:To Wy tak dajecie radę często się golić w tych okolicach? Ja mam duży problem bo nawet jakbym chciała to nie mogę. Pierwsze dwa dni wszystko super pięknie a potem krostki mi się robią i nie ma szans żebym mogła np. po 2 albo 3 dniach poprawić bo by się krew lała
Próbowałam wielu rzeczy i nie wiem co zrobić żeby było ok. A np. pachy mogę golić codziennie i jest luz.
Mam to samo - maszynką nie pojadę codziennie3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:16,6 mm
a sprawdzałaś? nie mieści się w normach?
mój ma na dole normy i dziewczyny mówiły że skoro lekarz nic nie mówi że źle to sie nie stresować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:21