Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
OlkaBdg wrote:Cześć dziewczyny. Ja sie witam z Patologii Ciąży. Jechałam dziś do pracy i jakiś pacan wymusił mi pierwszeństwo. Zaryłam brzuchem w pasy i trafiłam na obserwację.
Przy okazji podejrzałam malucha. Nic mu nie odpadło i waży 150g
Adapter do pasów KONIECZNIE!!!!!!
Dobrze,ze nic się nie stało. Ale przygodahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
baśka86 wrote:Ja po wizycie nie zadowolona a wrecz wkur...
Wizyta trwala 5 min USG nie zrobil zbadal tylko szyjke bo mowilam ze mnie brzuch bolal i to wszystko nawet nie chcial dac zwolnienia gdzie ja jestem od 1 pazdziernika na L4 bo mialam wymioty a teraz stwierdzil ze moge do pracy wrocic z laski dal zwolnienie. Ja pracuje w supremarkecie i nie ma mozliwosci zebym jadla oi stalych porach jesc posilki przy mojej cukrzycy i do tego jeszcze przy insulinie dobrze ze w piatek mam ta wizyte u nowego lekarza.
Zaraz po corke jade do przedszkola a potem was nadrobie co tam napisalyscie od rana.
Chyba musisz iść prywatnie w takim razie. Idiota, że do pracy w markecie nie dał Ci zwolnieniahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyno to zgadujcie
wogle to moje dziecko jest ciagle mniejsze - niby ginka nie kazała sie denerwowac ale kurcze oboje moich dzieci było zawsze za duze -a to za małe
niby o 2-3 dni ... a teraz FL -kośc udowa jest mniejsza o tydzien ... nie mam zaufania do tej baby na nfz ... wiec jej zapewnianiami ze jest ok wcale sie nie uspokajam ...
zaszlam w ciaze ok 17 dc - moze dlatego ono jest mlodsze - no nie wiem co myslec ... wasze wszystkie wieksze ...dziewczyny naprawde sie niepokoję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:no to zgadujcie
wogle to moje dziecko jest ciagle mniejsze - niby ginka nie kazała sie denerwowac ale kurcze oboje moich dzieci było zawsze za duze -a to za małe
niby o 2-3 dni ... a teraz FL -kośc udowa jest mniejsza o tydzien ... nie mam zaufania do tej baby na nfz ... wiec jej zapewnianiami ze jest ok wcale sie nie uspokajam ...
zaszlam w ciaze ok 17 dc - moze dlatego ono jest mlodsze - no nie wiem co myslec ... wasze wszystkie wieksze ...dziewczyny naprawde sie niepokoję
Chłopiec?http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Witam wszystkie przyszłe majówkowe mamusie
Jestem obecnie w 16 tyg ciąży i termin porodu mam na 23 maja
płci dziecka jeszcze nie znam ale myśle że 7 grudnia na kolejnej wizycie się tego dowiemy
Jest mi miło przyłączyć się do tego forum i móc się z Wami dzielić moją radością
Pozdrawiam!Palinas89, Eliana, katarzyna_d, storczyk, Clio_99, Madziuśka, i.am.chappie, luna91, Różyczka, xpatiiix3, Anjaa, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
natalija86 wrote:Witam wszystkie przyszłe majówkowe mamusie
Jestem obecnie w 16 tyg ciąży i termin porodu mam na 23 maja
płci dziecka jeszcze nie znam ale myśle że 7 grudnia na kolejnej wizycie się tego dowiemy
Jest mi miło przyłączyć się do tego forum i móc się z Wami dzielić moją radością
Pozdrawiam!
Ja mam termin z usg na 17 maja i mam 15 tydzien i 6 dzien dzis wiec ty jestes w 15 -
Carolq wrote:Przeglądając masę stronek ubranek , zaczęłam mieć problem co kupić ...
Chodzi o ubranka, podobno jedni wolą to inni to ale czy jest jakieś najlepsze rozwiązanie ? czy lepiej kupować kaftaniki i pół-śpiochy , body , śpiochy , pajacyki ... nie mam kompletnie doświadczenia i za bardzo nawet nie wiem na co patrzeć. Do tego czy sa z tylu jakies guziki albo grube szwy.
Palinas89, i.am.chappie, helutka, Carolq lubią tę wiadomość
-
body z zakładkami na ramionach pajace zapinane na tyłku albo w kroku i rozciągliwe przy szyi moi chłopcy nie mogli leżeć jak zatrzask był choć by z tyłu sama lubie wygode i dzieciom nie zafundowała bym dyskomfortu nawet spodenek jeansowych im nie zakładałam do pół roku tylko wygodny śpich albo takie spodenki ze stópkami.
-
baśka86 - no to nieciekawą miałaś przygodę u ginekologa
dobrze, że będziesz miała innego. Ja na początku ciąży przeżyłam niemiłą przygodę z jednym ginekologiem, od tamtej pory mam innego i jestem zadowolona.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...