Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Najbardziej tyję w łapie i na plecach. Nie wiem, jak to możliwe, ale normalnie po całości w tych miejscach rośnie mi kołdra tłuszczu....
Ja w dupiewszyscy mówią, ze nie widać, ale ja widzę ten obrzydliwy cellulit
Za dużo wpierdzielamy chyba
FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kkasya wrote:Dziewczyny - jakie macie kurtki? Ja się w swoje już nie zapinam, a wszystkie w sieciówkach lub sklepach dla mam mega drogie, szkoda mi kasy na te parę miesięcy... zastanawiam się czy na lumpy nie jechać w poniedziałek zobaczyć czy czegoś nie ma zdatnego... Macie jakieś sprawdzone, niedrogie źródła?
Ja w tamtym roku kupiłam sobie kurtkę parkę coś tego typu http://www.zeberka.pl/fotki-moda/kurtka-parka-z-kozuszkiem-2015-30421 jak narazie jest jeszcze dobra, ale w razie czego jak poluzuje sznureczki w pasie to robi się dużo szersza więc myślę, że zimę dam radę w niej przechodzić -
FeliceGatto wrote:Ja mam kurtkę jeszcze dobrą, tzn ledwo, ledwo, ale się dopinam. Nie wiem,co dalej. Szkoda mi trochę kupować nową
Luna, żeby Ci źle z Twoją wagą nie było - mam już 6,4kg na plusie (po kupie), a przypominam, że jestem sporo niższa
-
pasia27 wrote:Kurczę ja to juz taka gruba..dzis pierwsze halo w czasie golenia sie..a generalka byla bo w czwartek wizyta
A po goleniu polecam Sudocrem.zero krostek i skórka jak u dziecka..
Ale to prosto po goleniu się nakłada? Sudocrem tylko w aptece? Kurczę z chęcią skorzystam bo ja mam problem na pipce z krostkami i podrażnieniempasia27 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
I znowu czuję wibracje
bez bąbli, ale przelewanie!
Matko, ale to fajne!
FeliceGatto, pasia27, Marietta, Eliana, xpatiiix3, i.am.chappie, migussia, helutka lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kkasya wrote:Jeszcze ja! Jeszcze ja! + ponad 5, nie wiem czy już nie dobiłam przypadkiem do +6, muszę jutro rano sprawdzić
Grubasy!FeliceGatto, pasia27 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewczyny są takie fasony kurtek, ktore wydaje mi się będą dobre całą ciążę a wcale nie są ciążowe. Upolowalam taką na ciuchach. Jej plusem jedt to że pod spód można włożyć obszerny wełniany sweter
z ciuchów mam dwie kurtki za ktore zapłaciłam po 30zł
Na ciążowe ciuchy faktycznie trochę kasy szkoda... Wydałam dzis w h&m 260zl za dwie pary spodni ciążowych. . .
luna91, Marietta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane! Wybaczcie ze tak rzadko tu zaglądam ale od kiedy odpuściły mi wymioty (tydzien) wreszcie zaczynam normalnie funkcjonować.
widzę ze wy ładnie przybieracie na wadze ja po spadku 7 kilo nadrobilam kilogram wiec tylko 6 na minusie
jutro o 10 mam wizytę u położnej wiec moze dowiem sie czy moj skarbek to dziewczynka czy chłopiec
spokojnej nocy!
pasia27, luna91, Marietta, xpatiiix3, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Ale to prosto po goleniu się nakłada? Sudocrem tylko w aptece? Kurczę z chęcią skorzystam bo ja mam problem na pipce z krostkami i podrażnieniem
luna91 lubi tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Dziewczyny są takie fasony kurtek, ktore wydaje mi się będą dobre całą ciążę a wcale nie są ciążowe. Upolowalam taką na ciuchach. Jej plusem jedt to że pod spód można włożyć obszerny wełniany sweter
z ciuchów mam dwie kurtki za ktore zapłaciłam po 30zł
Na ciążowe ciuchy faktycznie trochę kasy szkoda... Wydałam dzis w h&m 260zl za dwie pary spodni ciążowych. . .
No ja się jeszcze mieszczę w zwykłe ciuszki, ale jak już będę miała brzuchol to polatam po ciucholandachpasia27 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyWitam się po całym pracowitym dniu, robiliśmy z mężem porządki bo chcemy ruszyć z remontem i zrobić pokój dla potomka.
Jutro muszę zadzwonić do gina bo dostałam jakiegoś grzybabrzuch mam twardy i trochę boli, zobaczę co powie, pewnie każe przyjechać w pt.
Miłej nocy :-*