X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:24

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magussia kciukasy ;)

A najadłam się Liv zadowolona hehehe bo juz kopanko zaczęła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:17

migussia, JusWik, Sylika lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:51

FeliceGatto lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kciukam za wasze wizyty kobietki :-)
    Mnie tez kluje cos jakby w szyjce i naczytałam się ze może szyjka się skraca. Co do tycia to u mnie +3 kg. Jadę dziś po bombki i zabieram sie do robienia drzewek z bombek. Mąż obiecal pomóc. Uwielbiam takie rzeczy robić.
    Co do obiadu to robie dziś zapiekanki. Miłego dnia mamusie.

luna91 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• maimama Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia trzymam kciuki za wizytę i Pati za Twoje nowe lokum☺
    Alice chyba zarazilas mnie wczoraj smutkami, tez zaczęłam się zamartwiac czy wszystko jest ok,ehh,uroki ciąży.

migussia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U mnie bez zmian brzuch się napina minimum raz dziennie wizytę mam za tydzień juz się nie mogę doczekać bo dawno malucha nie widziałam :)

Maz do mnie ostatnio ale ty masz brzuch duży a cycuszki jakie malutkie :/ <mur>

Miłego dnia kochane !:)

pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati- trzymam kciuki za lokum, metraż pokaźny rzeczywiście- marzenie ;)

Co do kurtek, rok temu mąż mi wybierał kurtkę i oczywiście wybrał mi ze 2 rozmiary za dużą, bo "ma mi zasłaniać pupę" :P Miał nosa, na ten sezon jak znalazł, zapnę się i do końca ciąży w niej :P

Ja 5-6 kilo też już zdobyłam od początku... A maż pyta czy przytyłam cokolwiek :P On nie widzi, ja zauważam- udo mam niezłe :D

xpatiiix3, pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem chpdzacym trupem z zatkanym nosem i bolacym gardlem ;( spac w nocy nie idzie MASAKRA

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Gosiax89x Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące;)

7v8rflw1wbzcabv9.png

relgsg18yhx6fzl8.png
    relgsg18bkz54ngg.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, po porannym wazeniu u mnie +4 i obwód brzuszka 89 cm :) jestem niska 158 i z sylwetki taka gruszka i widzę, że dużo mi idzie w uda:P Będę jak bańka wstanka z tym brzuchem :)

Dziewczyny, zróbmy dzisiaj dzień mierzenia brzuszków! Pati, Deluxe wy macie takie kształtne brzuszki, piszcie ile macie w obwodzie i inne dziewczyny też!:)

f2w3vfxm5403940g.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być Pati i Felice:)

Przy okazji napiszę, że kupiłam płaszczyk na czas ciąży w lumpie, za 30 zł, z czarnej wełny, dopasowany w ramionach i rąk luźno puszczony w talii, jestem super zadowolona :)

Alice, nie smutaj, chciałabym żebyś się nie martwila... Trzymaj się. Zrób sobie jakąś przyjemność na poprawę humoru!:)

f2w3vfxm5403940g.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:51

Eliana, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia trzymam kciuki za wizytkę i za to żeby Męża jednak ciekawość wzięła ;)

Malva łączę się w bólu, mam to samo! :/

malvva lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Migussia- trzymam kciukasy za wizytę.

Zmierzyłam się własnie- w pępku (najszerszym miejscu) mam już 89... a wieczorami pewnie jeszcze ze 2 cm więcej... Talia mi zniknęła, mam wrażenie że obrosla tluszczem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:16

Eliana, Palinas89 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam się w środku tygodnia, ja dzisiaj od rana biegałam i badania robiłam, bo w poniedziałek w końcu moja wyczekana wizyta:)
    Ja mam ogromny brzuch, który mi wyskoczył jakieś 3 tygodnie temu i tak się nie zmienia od tamtej pory, w najszerszym miejscu przekroczyłam 100! Dokładnie 102cm, ale inne wymiary -pupa, nogi, ręka bez zmian. Na plusie 2 kilogramy, nie jest tak zle.
    Co do kurtki, to ja mam też taką na sznureczek pod biustem wiązaną i dalej puszczona, jest przeurocza, już rok temu się na nią czaiłam, a teraz jest jak znalazł.
    Ktoś dzis wizytuje, jak tak to trzymam kciuki:)

JusWik, Eliana lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W obwodzie brzucha mam 88 cm a na początku ciąży było 84cm więc +4. Ale jakbym sie wieczorem zmierzyla to kolejne 4 na plusie by byly.
    Pati kciukam i ja za mieszkanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:18

xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja was podziwiam z tymi mieszkaniami ja całe życie w domu mieszkałam i to takim dość pokaźnych rozmiarów bo tak 300m2 miał jak nic części zamieszkałej plus piwnica i strych teraz mamy jakieś 150m2 i nie mogę się z niczym pomieścić dobrze ze przeprowadzka to się można części rzeczy pozbyć ;-)

Ja mam w brzuchu juz 99cm ale w biodrach 88cm i uda 50cm wiec jest ok ;-)
    Zaczynałam z 85cm czyli już 14 do przodu ale tego się spodziewałam w pierwszej ciąży tez miałam oooogromny brzuch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:25

Eliana lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 96 tydzień temu dzisiaj się nie mierzyłam jeszcze rano mi się brzuch spłaszczył od spania na brzuchu ahahahhaha na fejsa wrzucałam tu w majtach nie wrzucę wiec potem zrobię fotke ,bo już opadł tzn no wrócił do swojego kształtu po prostu ;)

Eliana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oł yeah! Dziś zaczynam 17tc.
    Kurde dziewczyny jak ja sie nakrecam czytając te Wasze nowinki o domach, remontach, mieszkaniach. Nie stać nas teraz na kupno działki i budowę a tak bym chciała. No niby mamy gdzie mieszkać bo ja jestem jedynaczką i mieszkam z rodzinami, wyremontowaliśmy sobie piętro, ale dla mnie to troche życie jak w bloku. Mieszkałam tak przez 16 lat, a po przeprowadzce do domu miałam jakieś inne wyobrażenie tego wszystkiego. No w każdym razie mamy sypialnie, pokój dzienno-gościnny, kuchnie (zrobilismy z jednego pokoju) i łazienkę. Wiem, że tak żyje połowa społeczeństwa i nie ma co przeżywać, ale mnie się zawsze marzyło że będę mieć w swoim domu duży salon, sypialnię (najlepiej z łazienką), pokój dla dziecka, garderobę na ciuchy i buty. No takie to trochę dziecinne marzenia, ale przegadałam temat z moim małżem i powiedział, że to nie takie głupie. Ja już coś tam sobie odkładam, ale teraz męzu powiedział że może to dobry pomysł, żebyśmy zaczeli zbierac kase na ten cel i może kiedyś się uda. Prynajmniej na działkę musimy nazbierać, bo ja absolutnie nie chce brać kredytu na ten cel. Co innego na dom, ale na działkę nigdy w życiu. No to na tyle moich wywodów. Miałam potrzebę podzielenia się tym z Wami:)

xpatiiix3, Madziaaaaa, Marietta, Eliana, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy w planach kupić ten do którego się przeprowadzamy za 2 lata a może za 20 lat wrócić do pl i jakiś mały domek postawić tylko dla nas bo dzieciaki na pewno tutaj zostaną :-)

w7eM.png
    ozEK.png
‹‹ 864 865 866 867 868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ