Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to kciukam za wasze wizyty kobietki
Mnie tez kluje cos jakby w szyjce i naczytałam się ze może szyjka się skraca. Co do tycia to u mnie +3 kg. Jadę dziś po bombki i zabieram sie do robienia drzewek z bombek. Mąż obiecal pomóc. Uwielbiam takie rzeczy robić.
Co do obiadu to robie dziś zapiekanki. Miłego dnia mamusie.luna91 lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie bez zmian brzuch się napina minimum raz dziennie wizytę mam za tydzień juz się nie mogę doczekać bo dawno malucha nie widziałam
Maz do mnie ostatnio ale ty masz brzuch duży a cycuszki jakie malutkie<mur>
Miłego dnia kochane !pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Pati- trzymam kciuki za lokum, metraż pokaźny rzeczywiście- marzenie
Co do kurtek, rok temu mąż mi wybierał kurtkę i oczywiście wybrał mi ze 2 rozmiary za dużą, bo "ma mi zasłaniać pupę"Miał nosa, na ten sezon jak znalazł, zapnę się i do końca ciąży w niej
Ja 5-6 kilo też już zdobyłam od początku... A maż pyta czy przytyłam cokolwiekOn nie widzi, ja zauważam- udo mam niezłe
xpatiiix3, pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, po porannym wazeniu u mnie +4 i obwód brzuszka 89 cm
jestem niska 158 i z sylwetki taka gruszka i widzę, że dużo mi idzie w uda:P Będę jak bańka wstanka z tym brzuchem
Dziewczyny, zróbmy dzisiaj dzień mierzenia brzuszków! Pati, Deluxe wy macie takie kształtne brzuszki, piszcie ile macie w obwodzie i inne dziewczyny też! -
Miało być Pati i Felice:)
Przy okazji napiszę, że kupiłam płaszczyk na czas ciąży w lumpie, za 30 zł, z czarnej wełny, dopasowany w ramionach i rąk luźno puszczony w talii, jestem super zadowolona
Alice, nie smutaj, chciałabym żebyś się nie martwila... Trzymaj się. Zrób sobie jakąś przyjemność na poprawę humoru! -
Cześć dziewczyny!
Migussia- trzymam kciukasy za wizytę.
Zmierzyłam się własnie- w pępku (najszerszym miejscu) mam już 89... a wieczorami pewnie jeszcze ze 2 cm więcej... Talia mi zniknęła, mam wrażenie że obrosla tluszczem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:16
Eliana, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
WItam się w środku tygodnia, ja dzisiaj od rana biegałam i badania robiłam, bo w poniedziałek w końcu moja wyczekana wizyta:)
Ja mam ogromny brzuch, który mi wyskoczył jakieś 3 tygodnie temu i tak się nie zmienia od tamtej pory, w najszerszym miejscu przekroczyłam 100! Dokładnie 102cm, ale inne wymiary -pupa, nogi, ręka bez zmian. Na plusie 2 kilogramy, nie jest tak zle.
Co do kurtki, to ja mam też taką na sznureczek pod biustem wiązaną i dalej puszczona, jest przeurocza, już rok temu się na nią czaiłam, a teraz jest jak znalazł.
Ktoś dzis wizytuje, jak tak to trzymam kciuki:)JusWik, Eliana lubią tę wiadomość
-
W obwodzie brzucha mam 88 cm a na początku ciąży było 84cm więc +4. Ale jakbym sie wieczorem zmierzyla to kolejne 4 na plusie by byly.
Pati kciukam i ja za mieszkanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:18
xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja was podziwiam z tymi mieszkaniami ja całe życie w domu mieszkałam i to takim dość pokaźnych rozmiarów bo tak 300m2 miał jak nic części zamieszkałej plus piwnica i strych teraz mamy jakieś 150m2 i nie mogę się z niczym pomieścić dobrze ze przeprowadzka to się można części rzeczy pozbyć
Ja mam w brzuchu juz 99cm ale w biodrach 88cm i uda 50cm wiec jest ok
Zaczynałam z 85cm czyli już 14 do przodu ale tego się spodziewałam w pierwszej ciąży tez miałam oooogromny brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:25
Eliana lubi tę wiadomość
-
Ja miałam 96 tydzień temu dzisiaj się nie mierzyłam jeszcze rano mi się brzuch spłaszczył od spania na brzuchu ahahahhaha na fejsa wrzucałam tu w majtach nie wrzucę wiec potem zrobię fotke ,bo już opadł tzn no wrócił do swojego kształtu po prostu
Eliana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Oł yeah! Dziś zaczynam 17tc.
Kurde dziewczyny jak ja sie nakrecam czytając te Wasze nowinki o domach, remontach, mieszkaniach. Nie stać nas teraz na kupno działki i budowę a tak bym chciała. No niby mamy gdzie mieszkać bo ja jestem jedynaczką i mieszkam z rodzinami, wyremontowaliśmy sobie piętro, ale dla mnie to troche życie jak w bloku. Mieszkałam tak przez 16 lat, a po przeprowadzce do domu miałam jakieś inne wyobrażenie tego wszystkiego. No w każdym razie mamy sypialnie, pokój dzienno-gościnny, kuchnie (zrobilismy z jednego pokoju) i łazienkę. Wiem, że tak żyje połowa społeczeństwa i nie ma co przeżywać, ale mnie się zawsze marzyło że będę mieć w swoim domu duży salon, sypialnię (najlepiej z łazienką), pokój dla dziecka, garderobę na ciuchy i buty. No takie to trochę dziecinne marzenia, ale przegadałam temat z moim małżem i powiedział, że to nie takie głupie. Ja już coś tam sobie odkładam, ale teraz męzu powiedział że może to dobry pomysł, żebyśmy zaczeli zbierac kase na ten cel i może kiedyś się uda. Prynajmniej na działkę musimy nazbierać, bo ja absolutnie nie chce brać kredytu na ten cel. Co innego na dom, ale na działkę nigdy w życiu. No to na tyle moich wywodów. Miałam potrzebę podzielenia się tym z Wami:)xpatiiix3, Madziaaaaa, Marietta, Eliana, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was