X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam rozstępów. Moja mama też nie miała i mam nadzieję, że to dziedziczne :D

Dziewczyny jak ja mam nie tyć... zjadłam paczkę tych warkoczy wędzonych i zaraz jeszcze pomarańcza. Po prostu mam taki apetyt, przed ciążą była kolacja i koniec żarcia a teraz non stop :/

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ja jeszcze nie mam rozstępów. Moja mama też nie miała i mam nadzieję, że to dziedziczne :D

Dziewczyny jak ja mam nie tyć... zjadłam paczkę tych warkoczy wędzonych i zaraz jeszcze pomarańcza. Po prostu mam taki apetyt, przed ciążą była kolacja i koniec żarcia a teraz non stop :/
    Ja mam podobnie o tego się boje..zjem bule cos porobię i.zas glodna..masakra..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stary dzis narobil smaka na kibelek z kfc bo byla wtorkowa promocja zawsze i braliśmy ..poszedl i dupa bo skonczylo sie ale juz mi smaka narobi,malemu fryty obiecał..pojechalosmy do chinola i sie obżarłam..grzech normalnie będzie hehe

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Stary dzis narobil smaka na kibelek z kfc bo byla wtorkowa promocja zawsze i braliśmy ..poszedl i dupa bo skonczylo sie ale juz mi smaka narobi,malemu fryty obiecał..pojechalosmy do chinola i sie obżarłam..grzech normalnie będzie hehe

łeeee kibelek? z kfc? :P

Ja też jem bez opamiętania... 6 mandarynek, 4 kiwi, barszcz z fasolką, zaraz sobie coś jeszcze przyrządzę :P

luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:

Ja też jem bez opamiętania... 6 mandarynek, 4 kiwi, barszcz z fasolką, zaraz sobie coś jeszcze przyrządzę :P

Hahah dzięki :) przyrządzę to sobie ja barszczyk czerwony (w chlebaku mam jeszcze 3 paszteciki, ale to chyba na jutro) :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barszcz z fasolą.. Mniammmm. Ja to uwielbiam ogólnie fasolę! I barszcz zresztą też :)
    Dziewczyny nie róbcie smaka na noc bo nie chce do lodówki zaglądać...
    Co do rozstępów to moje siostry nie mają w ogole. Może to geny, a może to to, że przybierały na wadze bardzo regularnie.
    Cholerka, jakoś mi się spać nie chce...
    Kolorowych snów życzę :)

luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też spać nie mogę, wstałam o 5.30, położyłam się na drzemkę o 18 na dwie godzinki i teraz jestem wyspana ;) Może jakiś lekki jogurt z płatkami albo coś sobie zapoda lekkiego ;) Dobrej nocy :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się nie chce spać, zaraz mąż wróci z pracy (z Wawy) i pewnie pogadamy. Później obejrzę film i może coś zjem :D nie mogę spać i nie zamierzam się zmuszać :P

Ale tu spokój dziś :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:

Oooo hehe smakowitości :) hehehe no kibelka tez się uśmiałam :P
    luna91 wrote:
    No my z Felice chyba najwięcej przybrałyśmy :)

Ja mam 3kg na plusie :P
    pasia27 wrote:
    A po goleniu polecam Sudocrem.zero krostek i skórka jak u dziecka..

A mi nie działa i tak są krostki jak źle ogóle się :/
    luna91 wrote:
    I znowu czuję wibracje :) bez bąbli, ale przelewanie! :D Matko, ale to fajne!

Gratulacje to kopsy :D
    Sylika wrote:
    Wezcoe nic nie mowcie w dupie to ja bede miala.do porodu ze 120cm o matko tyje w dupe i w boki masakra zimowa ciaza i zimowe futro niedzwiedzia :( jak ja schudne buuu...

Jak to jak hahahah Ty chudnąć nie będziesz musiała Ciebie to dziewczynki wyssą :D
    klaudia1534 wrote:
    Ja w tamtym roku kupiłam sobie kurtkę parkę coś tego typu http://www.zeberka.pl/fotki-moda/kurtka-parka-z-kozuszkiem-2015-30421 jak narazie jest jeszcze dobra, ale w razie czego jak poluzuje sznureczki w pasie to robi się dużo szersza więc myślę, że zimę dam radę w niej przechodzić :)

Fajna ale chyba na mój brzuch tez by przykrotka była a zaczynam bez kitu jak słoń wyglądać.. Nawet Kamil nazywa mnie swoją ciężarówka ahahahhaa
    kkasya wrote:
    Ja nic nie czuję, a jeszcze dzisiaj mam dzień z serii dupa i jakiegoś doła złapałam. Może jutro minie.

Spoko loko jeszcze czas masz ;) Łada moment jak kopa zasadzi jak mi w szyjkę czy pęcherz to z podwójną siła poczujesz aż zaboli :P
    kkasya wrote:
    Dziewczyny - jakie macie kurtki? Ja się w swoje już nie zapinam, a wszystkie w sieciówkach lub sklepach dla mam mega drogie, szkoda mi kasy na te parę miesięcy... zastanawiam się czy na lumpy nie jechać w poniedziałek zobaczyć czy czegoś nie ma zdatnego... Macie jakieś sprawdzone, niedrogie źródła?

Ja zamierzam iść poszukać płaszczyk za dupke tak do połowy ud odcinanie pod cyckiem czy coś teraz chodzę w kurtce szpinak się ale podsunela mi się do góry sam dół brzucha mam odkryty i musze juz dłuższą bluzę pod kurtkę zakładać... niby mam płaszczyk jak nie kupię to będę musiała w nim chodzić ale za cholerę mi się nie podoba mamą mi ze 4 lata temu kupiła..
    tola2014 wrote:
    czy u którejś z Was w 16 tyg tez nie było w ogóle brzuszka ciążowego? zaczynam się martwić :(

Mi w 1 ciąży w 23tc wyskoczył wcześniej byłam płaska ;P

Marietta, Sylika, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żem poemat napisała :P ale narobiłam wsio ;)

Jeszcze jedno Cigaretta odpoczywaj kłucia bóle spięcia mogą być od grzyba też także podleczysz się powinno przejść :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł heloł mamuśki.!
    Witam się w 21 tygodniu, mamy półmetek <3 20 tygodni skończone, czyli 50% ciąży za mną ;) Ale ekstra hehhehe w końcu 2 z przodu wskoczyła ;) Kurde wstałam o 4.20 wyspana, z dobrym humorem po mega śnie, że na kanapie się seksili jak króliki w mieszkaniu tam tam, że ojciec się zgodził, wiec niech się spełni ten sen hehhehe :D
    Miłego dnia.!
    Kciukasy za wizyty.! :*

PS. TEN BARSZCZ Z FASOLKĄ BĘDZIE ZA MNĄ CHODZIŁ DZISIAJ SOBIE ZASERWUJE ;)

Pss. Na fejsie to tam zbiorowa modlitwa :P Dzisiaj w sumie decydująca rozmowa xD Kamila z ojcem Jeju żeby tylko dał klucz to chyba prosto z przedszkola z Marcelem byśmy tam pojechali :P a i nie ok.70 tak jak pisalam :P Kamil mówił wczoraj, że tam 82 mkw to mieszkanie to już wgl w piłkę grać można.. :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 05:23

migussia, FeliceGatto, Marietta, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm co do jedzonka ja robie dzisiaj lazange. raczej w zdrowej wersji ale zawsze wychodzi pyszna. A bardzo bardzo dawno nie robiłam. ;-)
    P.S. Nie śpię od 2.40 :-)

U mnie kilogram na plusie jak nie przekrocze tych 70kg będę przeszczesliwa poprzednia ciąże zaczynałam z 72kg wiec tak czy siak źle nie jest. Teraz niestety nie ćwiczę przez ten cały remont ale zdrowo jem na dał do ćwiczeń wracam juz w nowym domku w święta. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 06:05

xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:51

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:23

xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez dzisiaj się wazylam bo wizytę mam z powodu ciśnienia. U mnie 3,5. W pierwszej do 20 tygodnia waga stala:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie wczoraj Golijajek wyskoczył z tekstem: Tyyyyy! Ale Ty masz wielką łapę! Jak udo! Jak moja!
    I tak chyba z 10 minut..... :/

pasia27 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:52

FeliceGatto, kkasya, i.am.chappie, Sylika lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra fasolki nie mam ale kupne pierogi z kapusta i grzybami hahhaha i barszczyk instant :P będę szaman na śniadanie :D

OlkaBdg, Sylika lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!
    Wypuścili nas wczoraj do domku :)
    Mam nadzieję,że u reszty dziewczyn też tak szybko pójdzie.
    Co do wagi, u mnie +1,5kg. Zobaczymy jak dalej bedzie to wyglądało.
    W kurtkę się spokojnie mieszczę. Jak kupowałam to szukałam właśnie takiej bardziej obszernej. Moja ma dłuższy tył, odcinana powyżej talii i ściągania tam sznureczkiem. Ogolnie mam jeszcze spory zapas, a nie wygladam w niej jak w worku :)

Pati!! Kocham pierogi z kapusta i grzybami.. Mniammmmmmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:08

kkasya, i.am.chappie, Magenta, luna91 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia, kciuki są! :)

migussia lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ