X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam rozstępów. Moja mama też nie miała i mam nadzieję, że to dziedziczne :D

Dziewczyny jak ja mam nie tyć... zjadłam paczkę tych warkoczy wędzonych i zaraz jeszcze pomarańcza. Po prostu mam taki apetyt, przed ciążą była kolacja i koniec żarcia a teraz non stop :/

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ja jeszcze nie mam rozstępów. Moja mama też nie miała i mam nadzieję, że to dziedziczne :D

Dziewczyny jak ja mam nie tyć... zjadłam paczkę tych warkoczy wędzonych i zaraz jeszcze pomarańcza. Po prostu mam taki apetyt, przed ciążą była kolacja i koniec żarcia a teraz non stop :/
    Ja mam podobnie o tego się boje..zjem bule cos porobię i.zas glodna..masakra..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stary dzis narobil smaka na kibelek z kfc bo byla wtorkowa promocja zawsze i braliśmy ..poszedl i dupa bo skonczylo sie ale juz mi smaka narobi,malemu fryty obiecał..pojechalosmy do chinola i sie obżarłam..grzech normalnie będzie hehe

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Stary dzis narobil smaka na kibelek z kfc bo byla wtorkowa promocja zawsze i braliśmy ..poszedl i dupa bo skonczylo sie ale juz mi smaka narobi,malemu fryty obiecał..pojechalosmy do chinola i sie obżarłam..grzech normalnie będzie hehe

łeeee kibelek? z kfc? :P

Ja też jem bez opamiętania... 6 mandarynek, 4 kiwi, barszcz z fasolką, zaraz sobie coś jeszcze przyrządzę :P

luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:

Ja też jem bez opamiętania... 6 mandarynek, 4 kiwi, barszcz z fasolką, zaraz sobie coś jeszcze przyrządzę :P

Hahah dzięki :) przyrządzę to sobie ja barszczyk czerwony (w chlebaku mam jeszcze 3 paszteciki, ale to chyba na jutro) :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barszcz z fasolą.. Mniammmm. Ja to uwielbiam ogólnie fasolę! I barszcz zresztą też :)
    Dziewczyny nie róbcie smaka na noc bo nie chce do lodówki zaglądać...
    Co do rozstępów to moje siostry nie mają w ogole. Może to geny, a może to to, że przybierały na wadze bardzo regularnie.
    Cholerka, jakoś mi się spać nie chce...
    Kolorowych snów życzę :)

luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też spać nie mogę, wstałam o 5.30, położyłam się na drzemkę o 18 na dwie godzinki i teraz jestem wyspana ;) Może jakiś lekki jogurt z płatkami albo coś sobie zapoda lekkiego ;) Dobrej nocy :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się nie chce spać, zaraz mąż wróci z pracy (z Wawy) i pewnie pogadamy. Później obejrzę film i może coś zjem :D nie mogę spać i nie zamierzam się zmuszać :P

Ale tu spokój dziś :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:

Oooo hehe smakowitości :) hehehe no kibelka tez się uśmiałam :P
    luna91 wrote:
    No my z Felice chyba najwięcej przybrałyśmy :)

Ja mam 3kg na plusie :P
    pasia27 wrote:
    A po goleniu polecam Sudocrem.zero krostek i skórka jak u dziecka..

A mi nie działa i tak są krostki jak źle ogóle się :/
    luna91 wrote:
    I znowu czuję wibracje :) bez bąbli, ale przelewanie! :D Matko, ale to fajne!

Gratulacje to kopsy :D
    Sylika wrote:
    Wezcoe nic nie mowcie w dupie to ja bede miala.do porodu ze 120cm o matko tyje w dupe i w boki masakra zimowa ciaza i zimowe futro niedzwiedzia :( jak ja schudne buuu...

Jak to jak hahahah Ty chudnąć nie będziesz musiała Ciebie to dziewczynki wyssą :D
    klaudia1534 wrote:
    Ja w tamtym roku kupiłam sobie kurtkę parkę coś tego typu http://www.zeberka.pl/fotki-moda/kurtka-parka-z-kozuszkiem-2015-30421 jak narazie jest jeszcze dobra, ale w razie czego jak poluzuje sznureczki w pasie to robi się dużo szersza więc myślę, że zimę dam radę w niej przechodzić :)

Fajna ale chyba na mój brzuch tez by przykrotka była a zaczynam bez kitu jak słoń wyglądać.. Nawet Kamil nazywa mnie swoją ciężarówka ahahahhaa
    kkasya wrote:
    Ja nic nie czuję, a jeszcze dzisiaj mam dzień z serii dupa i jakiegoś doła złapałam. Może jutro minie.

Spoko loko jeszcze czas masz ;) Łada moment jak kopa zasadzi jak mi w szyjkę czy pęcherz to z podwójną siła poczujesz aż zaboli :P
    kkasya wrote:
    Dziewczyny - jakie macie kurtki? Ja się w swoje już nie zapinam, a wszystkie w sieciówkach lub sklepach dla mam mega drogie, szkoda mi kasy na te parę miesięcy... zastanawiam się czy na lumpy nie jechać w poniedziałek zobaczyć czy czegoś nie ma zdatnego... Macie jakieś sprawdzone, niedrogie źródła?

Ja zamierzam iść poszukać płaszczyk za dupke tak do połowy ud odcinanie pod cyckiem czy coś teraz chodzę w kurtce szpinak się ale podsunela mi się do góry sam dół brzucha mam odkryty i musze juz dłuższą bluzę pod kurtkę zakładać... niby mam płaszczyk jak nie kupię to będę musiała w nim chodzić ale za cholerę mi się nie podoba mamą mi ze 4 lata temu kupiła..
    tola2014 wrote:
    czy u którejś z Was w 16 tyg tez nie było w ogóle brzuszka ciążowego? zaczynam się martwić :(

Mi w 1 ciąży w 23tc wyskoczył wcześniej byłam płaska ;P

Marietta, Sylika, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żem poemat napisała :P ale narobiłam wsio ;)

Jeszcze jedno Cigaretta odpoczywaj kłucia bóle spięcia mogą być od grzyba też także podleczysz się powinno przejść :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł heloł mamuśki.!
    Witam się w 21 tygodniu, mamy półmetek <3 20 tygodni skończone, czyli 50% ciąży za mną ;) Ale ekstra hehhehe w końcu 2 z przodu wskoczyła ;) Kurde wstałam o 4.20 wyspana, z dobrym humorem po mega śnie, że na kanapie się seksili jak króliki w mieszkaniu tam tam, że ojciec się zgodził, wiec niech się spełni ten sen hehhehe :D
    Miłego dnia.!
    Kciukasy za wizyty.! :*

PS. TEN BARSZCZ Z FASOLKĄ BĘDZIE ZA MNĄ CHODZIŁ DZISIAJ SOBIE ZASERWUJE ;)

Pss. Na fejsie to tam zbiorowa modlitwa :P Dzisiaj w sumie decydująca rozmowa xD Kamila z ojcem Jeju żeby tylko dał klucz to chyba prosto z przedszkola z Marcelem byśmy tam pojechali :P a i nie ok.70 tak jak pisalam :P Kamil mówił wczoraj, że tam 82 mkw to mieszkanie to już wgl w piłkę grać można.. :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 05:23

migussia, FeliceGatto, Marietta, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm co do jedzonka ja robie dzisiaj lazange. raczej w zdrowej wersji ale zawsze wychodzi pyszna. A bardzo bardzo dawno nie robiłam. ;-)
    P.S. Nie śpię od 2.40 :-)

U mnie kilogram na plusie jak nie przekrocze tych 70kg będę przeszczesliwa poprzednia ciąże zaczynałam z 72kg wiec tak czy siak źle nie jest. Teraz niestety nie ćwiczę przez ten cały remont ale zdrowo jem na dał do ćwiczeń wracam juz w nowym domku w święta. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 06:05

xpatiiix3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:51

nick nieaktualny, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:23

xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez dzisiaj się wazylam bo wizytę mam z powodu ciśnienia. U mnie 3,5. W pierwszej do 20 tygodnia waga stala:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie wczoraj Golijajek wyskoczył z tekstem: Tyyyyy! Ale Ty masz wielką łapę! Jak udo! Jak moja!
    I tak chyba z 10 minut..... :/

pasia27 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:52

FeliceGatto, kkasya, nick nieaktualny, Sylika lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra fasolki nie mam ale kupne pierogi z kapusta i grzybami hahhaha i barszczyk instant :P będę szaman na śniadanie :D

OlkaBdg, Sylika lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!
    Wypuścili nas wczoraj do domku :)
    Mam nadzieję,że u reszty dziewczyn też tak szybko pójdzie.
    Co do wagi, u mnie +1,5kg. Zobaczymy jak dalej bedzie to wyglądało.
    W kurtkę się spokojnie mieszczę. Jak kupowałam to szukałam właśnie takiej bardziej obszernej. Moja ma dłuższy tył, odcinana powyżej talii i ściągania tam sznureczkiem. Ogolnie mam jeszcze spory zapas, a nie wygladam w niej jak w worku :)

Pati!! Kocham pierogi z kapusta i grzybami.. Mniammmmmmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:08

kkasya, nick nieaktualny, Magenta, luna91 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia, kciuki są! :)

migussia lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ