Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hello dziewczyneczki, ja mam połówkowe na 17.12 i się teraz zastanawiam czy to nie za wcześnie? muszę zapytać mojego gina...
a w ogóle to wczoraj miałam rewolucję jelitową, kilka razy w kibelku i dzisiaj prawie brzucha nie mam
poza tym strasznie mi się spinała macica - bałam się okropnie, a teraz tak myślę że to mogo być przez te spinki jelit. jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
Witajcie mnie dzis strasznie boli gardlo boli i kaszel meczy masakra a najgorzej w nocy sliny nie moge przełknąć, mam pastylki do ssania i troche mi pomagaja bo chyba słowa bym nie powiedziala. A jeszcze ten bol brzucha w nocy mi doskwieral w zadnej pozycji nie dalo sie wytrzymać spokojnie a rano jak poszly baki i sie wyproznilam ulga co nie miara jak reka odjol chy a cos z jelitami ale nie jestem pewna wazne ze przeszło
Wizytujacym powodzenia na wizytach
Ja tez jeszcze nie czuje takich konkretnych ruchów i czasami sie schizuje ale jak przypomne sobie pierwsza ciaze to dosyc pozno ruchy poczulam,wiec wierze ze jest dobrze i cierpliwie czekam do wizyty.
Trzymam kciuki za wszystkie dzidziusie wierze ze jest i bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:02
-
mejbi wrote:Ale tu chyba mowa o dziewczynach które nie mieszkają w Polsce bo u nas to faktycznie dopiero po porodzie przychodzą a całą ciążę prowadzi się u lekarza.
tak to prawda u nas w Polsce położna przychodzi po 20 tyg ale nie wiem czy to obowiązkowe, w każdym bądź razie u mnie położna z przychodni mojego lekarz mieszka w klatce obok mniejest bardzo sympatyczna i polecana, ja skorzystam bo to moje pierwsze dziecko i nie mam zielonego pojęcia co i jak więc jestem ciekawa co mi powie:)
ja będę miała połówkowe dokładnie w 20 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:08
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Dziewczyny czy was jeszcze bolą piersi? mnie trochę tak, nie jakoś mocno ale je czuję
?
myszka2070 -
Tak apropo to dzisiaj mam juz ostatni dzien i jestem na polmetku i jutro oficjalnie zaczynam 2 polowe ciazy w piateczek USG polowkowe- do wczoraj mysalam tylko o pci dziecka, teraz troszke zaczynam sie stresowac-ale z dzidzia mam nadzieje wszystko jest ok
Juz nie moge sie doczekac kiedy malenstwo zobacze moje kochaniutkie, mautkie.. troszke sie martwie bo nie czuje za bardzo ruchow ale wiem ze dzidzia jeszcze malutka i ma duzo miejsca zeby sie obkrecac i nie zawsze da rade ja wyczuc... a wy lale jak sie czujecie????
monaa lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualnyAnniusia wrote:Dziewczyny czy was jeszcze bolą piersi? mnie trochę tak, nie jakoś mocno ale je czuję
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:45
-
Cześć
Piersi mnie nie bolą - tylko sutki i to mam takie napady, że przez kilka minut jakby ktoś wykręcał
Dziewczyny mam podejrzenie infekcji. Upławy mam takie jak wcześniej - żółto białe, bez zapachu tylko teraz mnie jakby trochę podszczypujeWizytę mam za 2 tygodnie i nie wiem czy iść wcześniej czy kupić sobie ten Multi Gyn i posmarować ?Jak myslicie?
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
hej no ja jutro dopiero o 18 a za wizyte place 90 zl no za polowkowe pewnie nie zaplace nic tylko bede miec na fundusz tak jak z genetycznymi.
u nas nie przychodzi polozna tylko 2 razy po porodzie i dobrze;P glupia baba
dzis Alek mial miec szczepienie a tu gorczka.... ehhh nic pojdziemy za tydzien.
Dziecko chyba gdzieś wyzej sie przemiescilo w koncu nie cisnie tak bardo na pecherz...jeeeee tylko 2 razy wstawalam siku:D -
cześć dziewczyny,
My byliśmy rano oddać krew i mocz i jutro po wyniki a w czwartek do lekarza.
Byliśmy też u fryzjera i mamusia wreszcie zrobiła porządek z włosami, Fryzjerka mówi że mam bardzo dużo włosów malutkich, więc jej mówię że strasznie mi wypadają i chyba się łamią a ona że nie wyglądają na połamanę no to mówię że chyba znam przyczynęsiedzi w brzuszku już 4 miesiące
a ona aaaaaaa no to wszystko jasne, po porodzie wszystkie wypadną... ;-(
a ogólnie po nieciekawej nocy niedzielnej i poniedziałku czuję się już bardzo dobrze...
Kciukam za wizyty dzisiejsze.
KW wierzę że wszystko będzie dobrze! Musi być! -
No ja po wizycie na dzień dzisiejszy wszystko w porządku i prawdopodobnie dziewczynka
Madziuśka, luna91, izizizi, JusWik, Kłosia, katarzyna_d, pasia27, maimama, Agusia ;), Madziaaaaa, Jitka, bereda11, monaa, xpatiiix3, i.am.chappie, helutka lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx gratuluje dziewczynki!!!
Co do cyckow to moje tez urosly o 2 rozmiary ale zrobily sie strasznie brzydkie, sutki jakies takie wielkie i ciemno brazowe, pelno zylek, bola przy dotyku i niewygodne mi w kazdym biustonoszumyslalam ze w cazy ma sie fajne cycyki a tu taka kicha!
nasza dziewczynusia -
izizizi wrote:patkaaxx gratuluje dziewczynki!!!
Co do cyckow to moje tez urosly o 2 rozmiary ale zrobily sie strasznie brzydkie, sutki jakies takie wielkie i ciemno brazowe, pelno zylek, bola przy dotyku i niewygodne mi w kazdym biustonoszumyslalam ze w cazy ma sie fajne cycyki a tu taka kicha!
mój mówi,że mam sutki jak u murzynki:D kurczę ja w domu chodze bez stanika bo mi wygodniej nie wiem czy dobrze robię hmm..Idgie lubi tę wiadomość