Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:katarzyna - już raz mi doradzałaś żeby odpuścić i zaczął się wiercić nagle
Więc chyba muszę Cię posłuchać i tym razem
Co do imion - mi raz rodzice cos sypneli, a raczej ojciec, że Olek nie za fajnie, że jemu się podoba Mieszko i wtedy mówię, że przecież nic straconego jak chcecie mieć syna to bardzo proszęBedzie Mieszko, chyba, że ja o czymś nie wiem i już jest w drodze mój braciszek. To samo mówię w innych kwestiach np umeblowania pokoju czy wyboru jakiś mebli - macie ochotę zróbcie sobie dziecko i wtedy ręka wolna.
Oooo skorzystam z tego sposobuMadziuśka, luna91 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
u nas wszystkim się imię spodobało - nie było więc problemu. nawet jak ktoś ma inne zdanie to chyba się nie odzywał
a co do schiz ja mam codziennie jakąś. dzisiaj np znowu brzuch okresowo boli.
chociaż hmmm nie wykluczam że to od pęcherza albo od jelit. nie wiem, ale nie jadę na ip, bo lekarz kazał no spe brać -
Ja tam się nie przejmuję opiniami innych osób na temat imienia jakie nam się podoba, niech sobie gadają co chcą
Gorsza sprawa jest z moim mężem i ewentualnym imieniem dla dziewczynki, ja chcę Alicję Zofię a mąż Zofię Alicję, mam nadzieję że tylko się ze mną droczy
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Ja też się nie przejmuję jakoś strasznie, ale mnie denerwuje takie wpierdzielanie się. Ci co tak gadają to mieli już szanse nadac imiona swoim dzieciom lub będą taką okazję mieli. Wtedy mogą lub mogli się wykazać. Moje dziecko - moja sprawa3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna, Ty schizolcu
ale chyba każda z nas ma jakieś jazdy przynajmniej raz
A co do imion, to my mówimy od razu. Ja to nawet lubię, jak ktoś skomentujew sensie lubię coś odpysknąć wtedy
Problem jest tylko taki, że o ile z Małgosią wiedzieliśmy na bank,ze albo Małgosia albo Staś i byliśmy to tej Małgosi przekonani całą sobą, o tyle teraz mamy coraz więcej wątpliwości
I tu może być zonk, bo gadamy wszystkim, że Marysia, a może być finalnie ktoś inny
nad Kasią się bardzo zastanawiamy. Wtedy nie będzie Maria Katarzyna, tylko Katarzyna Maria. Czy jakoś tak
A im więcej myślimy, tym więcej wątpliwości i pomysłów
katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Melduje się po wizycie. Z maluchem wszystko ok, fikali bawił sie pepowina, która miał między nóżkami i przez to nie było widać co tam skrywa. Lekarz sugeruje dziewczynkę. Czyli mamy 50/50 hihi
Polip z szyjki zniknął, łożysko powedrowalo na gore. Zakaz sexu zniesiony
Żyć nie umierać)).
FeliceGatto, bereda11, katarzyna_d, luna91, xpatiiix3, Negra, Kłosia, migussia, maimama, klaudia1534, Dariaaa88, izizizi, Carolq, Marietta, pasia27, Monikkk, Alicce, bimba, JusWik, josephinka84, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Clio_99 wrote:Melduje się po wizycie. Z maluchem wszystko ok, fikali bawił sie pepowina, która miał między nóżkami i przez to nie było widać co tam skrywa. Lekarz sugeruje dziewczynkę. Czyli mamy 50/50 hihi
Polip z szyjki zniknął, łożysko powedrowalo na gore. Zakaz sexu zniesiony
Żyć nie umierać)).
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo...bereda11, katarzyna_d, NatiB lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
no stalo sie tak naciagałąm sluchawki na brzuszek ze je rozwalilam ;-(...moj na szczescie nic nie powiedzial tylko no trudno sprobuje skleic ,ale znalazl mi inne moje ha ha zebym sobie przykladala do brzuszka ..nie mialam pojecia ze po pekaja a to jego ulubione i strasznie drogie byly , dobrze ze dzialaja i skleil je och ja niezdara
-
a co do imion to moja rodzina nic nie powie bo u nas sa przyzwyczajeni do tego ze nadajemy rozne nawet dla niektorych dziwne imiona samo moje imie nie jest latwe ani dobrze znane ,a kuzynka nazwala swoje Natasza i Ninka a kuzyn po mnie dal swojej coreczce na imie Ilonka
ha ha , nie wiem jak bedzie z rodzina mojego P ale jakos nie bardzo mnie to interesuje wazne ze nam sie podoba...
-
bereda11 wrote:no stalo sie tak naciagałąm sluchawki na brzuszek ze je rozwalilam ;-(...moj na szczescie nic nie powiedzial tylko no trudno sprobuje skleic ,ale znalazl mi inne moje ha ha zebym sobie przykladala do brzuszka ..nie mialam pojecia ze po pekaja a to jego ulubione i strasznie drogie byly , dobrze ze dzialaja i skleil je och ja niezdara
A wiesz co ja robię, zdejmuję słuchawki z tej ramy plastikowej i kładę pod spodnieNie naciągam ramy bo gdybym mu złamała to bym miała przekichane po całości
Felice - ja też czasami lubię jak ktoś mnie zacznie podkurwiać - szczególnie kiedy mam te swoje napady złości to wtedy mam się na kim wyżyćFeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej, jednak zmuszona byłam udać się znowu do lekarza, dzisiaj plamienie się powtórzyło. Okazało się ze na szyjce jest uszkodzenie, ew. Krwiaczek i dlatego plamię.
Mała zdrowa, i mega kopala na usg, właśnie w to miejsce, gin zasugerował tez ze to może być powodem.
Najważniejsze, że już się uspokoilam i z małą wszystko dobrze.
Zalecił dużo leżenia i powrót do luteina i powiedział, że się samo wchłonie.
uff ulga jak nie wiem:)
FeliceGatto, bereda11, katarzyna_d, Madziuśka, Carolq, Kłosia, xpatiiix3, Negra, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny