X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój jest na etapie szukania łóżka Piętrowego :) hahah musi gdzies z młodym spać, jak ja zajmę sypialnie z Majki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 ale słodko :)

bereda11 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłop 187 cm zwrostu będzie spał w łóżku piętrowy hahhahhahahh sam tak chce!!!
    ja mu nic nie mówiłam, ani nie doradzam

• La-mia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellou :)

Pytanko mam z innej beczki - moze mi polecić lekarza do USG połówkowego we Wrocławiu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 16:43

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    katarzyna - już raz mi doradzałaś żeby odpuścić i zaczął się wiercić nagle :P Więc chyba muszę Cię posłuchać i tym razem :)

Co do imion - mi raz rodzice cos sypneli, a raczej ojciec, że Olek nie za fajnie, że jemu się podoba Mieszko i wtedy mówię, że przecież nic straconego jak chcecie mieć syna to bardzo proszę :) Bedzie Mieszko, chyba, że ja o czymś nie wiem i już jest w drodze mój braciszek. To samo mówię w innych kwestiach np umeblowania pokoju czy wyboru jakiś mebli - macie ochotę zróbcie sobie dziecko i wtedy ręka wolna.

Oooo skorzystam z tego sposobu ;D

Madziuśka, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas wszystkim się imię spodobało - nie było więc problemu. nawet jak ktoś ma inne zdanie to chyba się nie odzywał ;)

a co do schiz ja mam codziennie jakąś. dzisiaj np znowu brzuch okresowo boli.
    chociaż hmmm nie wykluczam że to od pęcherza albo od jelit. nie wiem, ale nie jadę na ip, bo lekarz kazał no spe brać

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się nie przejmuję opiniami innych osób na temat imienia jakie nam się podoba, niech sobie gadają co chcą :) Gorsza sprawa jest z moim mężem i ewentualnym imieniem dla dziewczynki, ja chcę Alicję Zofię a mąż Zofię Alicję, mam nadzieję że tylko się ze mną droczy :D

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się nie przejmuję jakoś strasznie, ale mnie denerwuje takie wpierdzielanie się. Ci co tak gadają to mieli już szanse nadac imiona swoim dzieciom lub będą taką okazję mieli. Wtedy mogą lub mogli się wykazać. Moje dziecko - moja sprawa :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, Ty schizolcu :P ale chyba każda z nas ma jakieś jazdy przynajmniej raz ;)

A co do imion, to my mówimy od razu. Ja to nawet lubię, jak ktoś skomentuje :P w sensie lubię coś odpysknąć wtedy :P Problem jest tylko taki, że o ile z Małgosią wiedzieliśmy na bank,ze albo Małgosia albo Staś i byliśmy to tej Małgosi przekonani całą sobą, o tyle teraz mamy coraz więcej wątpliwości :/ I tu może być zonk, bo gadamy wszystkim, że Marysia, a może być finalnie ktoś inny :P nad Kasią się bardzo zastanawiamy. Wtedy nie będzie Maria Katarzyna, tylko Katarzyna Maria. Czy jakoś tak ;) A im więcej myślimy, tym więcej wątpliwości i pomysłów :/

katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po wizycie. Z maluchem wszystko ok, fikali bawił sie pepowina, która miał między nóżkami i przez to nie było widać co tam skrywa. Lekarz sugeruje dziewczynkę. Czyli mamy 50/50 hihi
    Polip z szyjki zniknął, łożysko powedrowalo na gore. Zakaz sexu zniesiony
    Żyć nie umierać :))).

FeliceGatto, bereda11, katarzyna_d, luna91, xpatiiix3, Negra, Kłosia, migussia, maimama, klaudia1534, Dariaaa88, izizizi, Carolq, Marietta, pasia27, Monikkk, Alicce, bimba, JusWik, josephinka84, Agusia ;) lubią tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    Melduje się po wizycie. Z maluchem wszystko ok, fikali bawił sie pepowina, która miał między nóżkami i przez to nie było widać co tam skrywa. Lekarz sugeruje dziewczynkę. Czyli mamy 50/50 hihi
    Polip z szyjki zniknął, łożysko powedrowalo na gore. Zakaz sexu zniesiony
    Żyć nie umierać :))).

Będzie, będzie zabawa, będzie się działo... :P

bereda11, katarzyna_d, NatiB lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio :P mąż pewnie od godz w wannie :P :P hehehe

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no stalo sie tak naciagałąm sluchawki na brzuszek ze je rozwalilam ;-(...moj na szczescie nic nie powiedzial tylko no trudno sprobuje skleic ,ale znalazl mi inne moje ha ha zebym sobie przykladala do brzuszka ..nie mialam pojecia ze po pekaja a to jego ulubione i strasznie drogie byly , dobrze ze dzialaja i skleil je och ja niezdara

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clio super wiesci , no to wieczor dzisiaj jest wasz :-)

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do imion to moja rodzina nic nie powie bo u nas sa przyzwyczajeni do tego ze nadajemy rozne nawet dla niektorych dziwne imiona samo moje imie nie jest latwe ani dobrze znane ,a kuzynka nazwala swoje Natasza i Ninka a kuzyn po mnie dal swojej coreczce na imie Ilonka :-) ha ha , nie wiem jak bedzie z rodzina mojego P ale jakos nie bardzo mnie to interesuje wazne ze nam sie podoba...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    no stalo sie tak naciagałąm sluchawki na brzuszek ze je rozwalilam ;-(...moj na szczescie nic nie powiedzial tylko no trudno sprobuje skleic ,ale znalazl mi inne moje ha ha zebym sobie przykladala do brzuszka ..nie mialam pojecia ze po pekaja a to jego ulubione i strasznie drogie byly , dobrze ze dzialaja i skleil je och ja niezdara

A wiesz co ja robię, zdejmuję słuchawki z tej ramy plastikowej i kładę pod spodnie :) Nie naciągam ramy bo gdybym mu złamała to bym miała przekichane po całości :/ :P

Felice - ja też czasami lubię jak ktoś mnie zacznie podkurwiać - szczególnie kiedy mam te swoje napady złości to wtedy mam się na kim wyżyć :D

FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • migussia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:15

FeliceGatto, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jednak zmuszona byłam udać się znowu do lekarza, dzisiaj plamienie się powtórzyło. Okazało się ze na szyjce jest uszkodzenie, ew. Krwiaczek i dlatego plamię.
    Mała zdrowa, i mega kopala na usg, właśnie w to miejsce, gin zasugerował tez ze to może być powodem.
    Najważniejsze, że już się uspokoilam i z małą wszystko dobrze.
    Zalecił dużo leżenia i powrót do luteina i powiedział, że się samo wchłonie.
    uff ulga jak nie wiem:)

FeliceGatto, bereda11, katarzyna_d, Madziuśka, Carolq, Kłosia, xpatiiix3, Negra, Eliana lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ze wam sie podoba moje imie ;] hihi

migussia, FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:15

paris lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
‹‹ 941 942 943 944 945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ