Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonikkk wrote:Nie wiem jak wygląda laparotomia ale cc to jest chyba rozciecie maksymalnej ilości warstw w głąb, więc możliwe że trochę bardziej. Ale tak jak powiedziałam dobry lekarz to podstawa. A dziewczyny po CC mialtscie wrażenie że jak się za mocno pochylicie to Wam wypadnie brzuch? Ja byłam tym przerażona:)
Laparotomia to jest to samo co CC tzn rozcięcie powłok brzusznych -
Monikkk ja juz sie przyzwyczailam do niektorych dziewczyn i wiem ze bedziemy razem do konca ,...zobaczysz glowa do gory ,bedzie dobrze nawet bardzo dobrze ..juz nie moge sie doczekac jak bedziemy wyzej w w ciazy to my juz bardzo bedziemy siebie znac ..Bo zobaczcie dziewczyny jestesmy tu od niedawna a juz sie tak zzylismy...
hiacynta99, Monikkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:smerfetka musze sobie to caly czas przypominac bo zadnych objawów jeszcze nie mam...
Ja się np. od czasu do czasu sama klepię po piersiach, żeby sprawdzić, czy chociaż trochę boląhiacynta99, bereda11, Agnieszka0812, bimba, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:A ja dostałam dziś pierwszy komplement od mamy że rzeczywiście mi cycki urosły
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mnie dzisiaj wkurwia teściowa, że szok! Musimy jak najszybciej się od niej wyprowadzić, bo nie wytrzymam nerwowo. Mam nadzieję, że zanim pojawi się dziecko to będziemy z budową domu bliżej niż dalej... już chyba będę projektować pokój dla młodego w nowym domu bo tutaj nie ma sensu...
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Mnie lepiej żeby już nie rosły bo aktualnie mam 70F... zostało po każdej ciąży trochę
xpatiiix3, Dariaaa88, bimba lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Cigaretta ja karmiąc miałam 80 f/g a teraz 70 e nosiłam ale już wylewają sie więc musze znowu na większy wskoczyć w każdym bądź razie ciesze się ze nie wywaliłem tych wielkich staników przydadza sie hahahah teraz w jedna miseczkę to 2 cycki bym wepchalaLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
No rosną, rosną...
Ja też już idę spac, mam nadzieję że tym razem nie będą mnie meczyly jakieś głupie sny.
Dobranoc.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Cigaretta wrote:Tak mnie dzisiaj wkurwia teściowa, że szok! Musimy jak najszybciej się od niej wyprowadzić, bo nie wytrzymam nerwowo. Mam nadzieję, że zanim pojawi się dziecko to będziemy z budową domu bliżej niż dalej... już chyba będę projektować pokój dla młodego w nowym domu bo tutaj nie ma sensu...
A jak daleko jesteście z budową?
U nas dopiero idą ściany fundamentowe a buuu, więc na początku nadal będziemy mieszkać z teściem na piętrze i irytującą babcią na parterze ;/ nie wyobrażam sobie do tej mieszanki jeszcze noworodka, no ale co zrobić -
nick nieaktualnyMy też się budujemy i na wiosnę się wprowadzamy a jesteśmy na początku drogi
tylko mamy firmę która robi wszystko i ma 10 pracowników więc moment pójdzie
do rozwiązania będziemy już mieszkać na swoim
narazie wynajmujemy mieszkanie 3 pokojowe
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie z budową na etapie zerowym, w przyszłym tygodniu wybieramy się do architekta i jak najszybciej chcemy ruszać. Mam nadzieję, że w rok już nas tu nie będzie. Mąż dzisiaj powiedział, że zrobimy sobie choćby jeden pokój na gotowo na początek byleby juz się stąd wyprowadzić. Ja to mogę nawet w gołych ścianach spac, byle na swoim..
anka418, Dariaaa88, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:O matko to aż tak rosną ? :o nie wyobrażam sobie siebie z takimi wielkimi cyckami, no ale zobaczymy jak to się będzie prezentować :p
Za chwilę ide spac, jutro o 6 pobudka i na beterzeczywiscie stanik sie wypelnil
ha ha
-
Powodzenia kochane z budową domów; )
No piersi to rosną strasznie a najbardziej zaraz po porodzie jak nawał mleczny jestpo ok 2 tyg normuje się wielkośc cyca i można wtedy dobra sobie stanik zależnie kto ile i czy chce kp
ja tam kupiłam jakieś sportowe i najwygodniej było rosły z piersiami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:07
Livia
Nela
Marcel
-
My robimy tylko przybudówkę ale na 120 mkw, czyli w sumie jak domek
niestety, mieliśmy mega problemy formalne, bo chcieliśmy się postawić w granicy działki i zanim to wszystko się skończyło, to przyszedł sierpień
w tym roku tylko fundamenty i ściany fundamentowe, a na wiosnę dopiero reszta i może do jesieni się wyrobimy, ale robimy wszystko sami...
-
Dziewczyny powodzenia z budową domów
Mailo przykro mi bardzoWłaśnie zastanawiałam się co się z tobą dzieje.
Witam nowe dziewczyny gratulacje dla Was !
ja też raczej dużych się nie dochowam w poprzedniej powiększyły się tylko o jeden rozmiar z B na C, nie zamierzam kp wiec mam nadzieję że tym razem zostaną przy standardowym rozmiarze