Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:hej Madziaaa ..wlasnie myslalam co tam u Ciebie > jak sie czujesz ?
W sumie się cieszę że ta ciąża podobna do pierwszej i się męczyć nie muszę
brzuch mi wywaliło przez te ostatnie dni i wieczorem pobolewa ale to wiadomo od podnoszenia synka -
nick nieaktualnyCassie wow to duża dobudowa, praktycznie drugi dom
My chcemy parterowy dom ok 130 mkw. Mamy trzy typy zaznaczone, ale kompletnie nie wiemy który wybrać :p a o formalnosciach ani nie mów, na samo wytyczenie działki i przepis czekaliśmy rok z hakiem. Mam nadzieję, że ruszymy z kopyta i nie będzie większych problemów.
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Bez zmian zero objawów u Ciebie czytam że podobnie
W sumie się cieszę że ta ciąża podobna do pierwszej i się męczyć nie muszę
brzuch mi wywaliło przez te ostatnie dni i wieczorem pobolewa ale to wiadomo od podnoszenia synka -
Widać widać w sumie nie spodziewałam się że tak szybko z synkiem w 12 tyg miałam już ładną piłeczkę a na porodówce ledwo się mogłam objąć
ale teraz dopiero 7tyd i takie jaja
każda ma inaczej może jeszcze u Ciebie za miesiąc będzie można spokojnie ukryć -
Witajcie dziewczyny
U mnie dzisiaj był kryzys bo przyspałam sobie do pracy, tzn zdążyłam ale wstałam prawie godzinę późńiej niż powinnam ale jest ok
Oczywiście spać mi się chce, jeść a gdzie tu koniec dnia ......
Miłego dnia życzęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej hej kochane ; )
Witam w nowym tyg już nie jednocyfrowym hehe ,dzisiaj weszłam w 10 idę jeść śniadanko a potem poczytam opis nowego tygodnia jak co tydzień
Nocka ok nieprzesikana
Miłego dnia kochanemonilia84, bimba, Agnieszka0812, kasius lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny! Ja dziś strasznie się czuję, jelitówka mnie męczy, młodszy temp.39 i zero innych objawów. Ja dziś całą noc miałam mdłości, a jak spałam to koszmary...śniło mi się, że jestem na kolejnej wizycie u gina, a on mi mówi, że zarodek nie rozwinął się, że zatrzymał się na etapie pęcherzyka... masakra, mega dółFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Maialenn wrote:Hej dziewczynki ją dzisiaj Uciekam do pracy jutro powtórka bety, tak się martwie żeby przyrastala
Maialenn lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak tak czytam o tych waszych budowach to mi się przypomina moja pierwsza ciąża. Latałam z brzuchem po urzędach(co nie ukrywam nie raz pomagało wszystko szybciej załatwić, żeby jak najszybciej ruszyć, potem jak mały miał 10 miesięcy to przeprowadziliśmy się właśnie do salonu z kuchnią. Reszta pokoi nie istniała nie było nawet sufitów. Wypowiedzieliśmy mieszkanie, które wynajmowaliśmy i nie było odwrotu, a dzień przed przeprowadzką okazało się, że kabiny od wanny nie da się poskładać, bo jakieś części nie przyszły. Na szczęście drzwi obok mieszkała już(od miesiąca) moja siostra i przez tydzień się u niej kąpaliśmy, ale byłam przy najmniej byłam bardzo szczęśliwa, że już na swoim. Szczerze to podziwiam was dziewczyny, że mieszkacie z teściami.
U mnie w każdej ciąży, a ta już jest 4, głupie sny były jednym z pierwszych objawów, u was też tak jest? -
Dzień dobry dziewczyny! U mnie też noc nie przespana, już nie mogę wytrzymać z tymi moimi cycami, bolą ja nie wiem, a sutki to mi chcą wystrzelic. Oczywiście dziwne sny też mnie męczą. I wiecie co...zazdroszcze Wam tych wszystkich przobojów z budowami. My mieszkamy z moimi rodzicami, niby nie jest źle, bo mamy swoją kuchnie, łazienkę i 2 pokoje, ale mimo wszystko wolelibyśmy na swoimi i troche większe, bo jak sie maleństwo pojawi, to trzeba bedzie zrezygnować albo z sypialni albo z salonu. No ale my to w czarnej dupie jesteśmy bo nawet działki nie mamy, a to co zdążylismy odłożyć to się pewnie bardzo szybko rozejdzie na wizyty, badania i inne takie.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
No tak tak tylko czy te nasze marzenia muszą być tak kosztowne? Nie mogłysmy sobie wymarzyć czegoś tańszego? hehe
A po ile u Was działki chodzą? U nas tak od 4500 za ar i więcej.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was