Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie z Wami
dzis juz troszkę lepszy humorek
wczoraj musiałam sobie juz odpuścić wszystkie zajecia .
Ogólnie to w domu mam nie zbyt czysto większość rzeczy nie przygotowanetakze musimy sie ogarnąć . Maż dzis na szczęście poszedł ostatni dzien do pracy a ja dzis pierwszy dzien jestem na diecie cukrzycowej , narazie po śniadaniu czekamy jeszcze 30 min i zobaczymy jaki wynik z glukometru. Zastrzyków na razie nie kupiłam , czekam na decyzje od mojego lekarza . Wkurza mnie nie oddzwaniania przez niego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W mojej rodzinie pielęgnujemy tradycje że w wigilie zasiadamy pięknie ubrani panowie obowiązkowo koszula a panie sukienki bądz spodniczki i biale bluzki do tego buty na obcasie
wtedy panuje taki fajny mily nastroj i ten czas oczekiwania ostatnie przygotowania wspolna modlitwa i kolacja
a ja zakładam w tym roku czarne leggisy biała bluzka trapezowa troche jak tunika zakrywa posladki prawie i granatowo niebieski sweterek bo w sukieneczki sie nie mieszcze a spodnice za ciasne wiec stawiam na wygodną elegancję
xpatiiix3, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dziś wizyta na 18..
Ja jeszcze nie wiem co ubiore, na Wigilie jakąś bluzke i leginsy bo idziemy do mojej mamy więc luz, a na 1 dzień świąt musi mi siostra coś eleganckiego pożyczyć, bo idziemy do babci od męża a tam to już jest cała wielka rodzina i wypada ładnie wyglądaćMalena91 lubi tę wiadomość
-
Sylika wrote:W mojej rodzinie pielęgnujemy tradycje że w wigilie zasiadamy pięknie ubrani panowie obowiązkowo koszula a panie sukienki bądz spodniczki i biale bluzki do tego buty na obcasie
wtedy panuje taki fajny mily nastroj i ten czas oczekiwania ostatnie przygotowania wspolna modlitwa i kolacja
a ja zakładam w tym roku czarne leggisy biała bluzka trapezowa troche jak tunika zakrywa posladki prawie i granatowo niebieski sweterek bo w sukieneczki sie nie mieszcze a spodnice za ciasne wiec stawiam na wygodną elegancję
U Nas to samo zawsze wszyscy odstawieniSylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Juz prawie połowa
a taki duzy brzuszek ;*
https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/10363334_570615303086753_1314225619350344492_n.jpg?oh=f4f1eaa6939e4741c2f7986199b10542&oe=570B5AD9migussia, luna91, JusWik, josephinka84, bereda11, helutka lubią tę wiadomość
-
mariam85 wrote:Cześć dziewczyny ja też mam pobolewanie ciągnięcia ale zjem 1 góra 2 nospy dzienie i bólu nie mam,ja wierzę że wszystkie urodzimy zdrowe maluszki i tego mamy się trzymać :*.dziewczynki a napiszecie mi w co się ubieracie w wigilię jakieś propozycję
Stawiam na wygode bo w ciazy jestem
mariam85 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy!!
Mam problem z piersiami od wczoraj
Są mega duże, gorące jak kaloryfer, bez żadnych wycieków, nie mam też gorączki, więc nie zapalenie piersi, ale bolą tak, że nawet koszulka nocna mi dokuczaZnalazłam stanik dzisiaj dla matek karmiących, bez fiszbin, żeby nic nie uciskało, ale czuję, że aż parują mi cyce
Jakaś porada? Okłady? ma ktoś podobnie?
-
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2def9cf15edd.jpg
a to my !ostatnio się martwiłam,że nie mam brzucha a teraz jest ogromny..
mi tez tak z dnia na dzien wyskakujexpatiiix3, katarzyna_d, Sylika, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Dziewczyny pomocy!!
Mam problem z piersiami od wczoraj
Są mega duże, gorące jak kaloryfer, bez żadnych wycieków, nie mam też gorączki, więc nie zapalenie piersi, ale bolą tak, że nawet koszulka nocna mi dokuczaZnalazłam stanik dzisiaj dla matek karmiących, bez fiszbin, żeby nic nie uciskało, ale czuję, że aż parują mi cyce
Jakaś porada? Okłady? ma ktoś podobnie?
Mi na taki ból piersi pomaga krem z perfecty do biustu, on ma w swoim składzie jakiś wyciąg z kapusty i naprawdę u mnie się sprawdził.Podobno okłady z liści kapusty też pomagają.Mam nadzieję, że szybko minieMarietta, Carolq lubią tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:Mi na taki ból piersi pomaga krem z perfecty do biustu, on ma w swoim składzie jakiś wyciąg z kapusty i naprawdę u mnie się sprawdził.Podobno okłady z liści kapusty też pomagają.Mam nadzieję, że szybko minie
Aniuleczka! Dziękuję za błyskawiczą reakcję!
Krem mam z perfecty, ale nie do piersi typowo, taki balsam jak na brzuch może pomóc? Jakiś specjalny krem masz?