X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • migussia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:17

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami :) dzis juz troszkę lepszy humorek :) wczoraj musiałam sobie juz odpuścić wszystkie zajecia .
    Ogólnie to w domu mam nie zbyt czysto większość rzeczy nie przygotowane :/ takze musimy sie ogarnąć . Maż dzis na szczęście poszedł ostatni dzien do pracy a ja dzis pierwszy dzien jestem na diecie cukrzycowej , narazie po śniadaniu czekamy jeszcze 30 min i zobaczymy jaki wynik z glukometru. Zastrzyków na razie nie kupiłam , czekam na decyzje od mojego lekarza . Wkurza mnie nie oddzwaniania przez niego :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zdążyłam na niego napatoczyc a zadzwonił do mnie i ale za długo sie nie nagadalismy bo go ktos wzywał na blok i powiedział ze gdzies za 2 godzinki mam dzwonić :) dzis chyba mam lepszy dzien

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakładam sukienkę ;) ale u mnie i tak sama najbliższą rodzina nigdzie nie jade ,bo Nel chora..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej rodzinie pielęgnujemy tradycje że w wigilie zasiadamy pięknie ubrani panowie obowiązkowo koszula a panie sukienki bądz spodniczki i biale bluzki do tego buty na obcasie ;) wtedy panuje taki fajny mily nastroj i ten czas oczekiwania ostatnie przygotowania wspolna modlitwa i kolacja :) a ja zakładam w tym roku czarne leggisy biała bluzka trapezowa troche jak tunika zakrywa posladki prawie i granatowo niebieski sweterek bo w sukieneczki sie nie mieszcze a spodnice za ciasne wiec stawiam na wygodną elegancję :)

xpatiiix3, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziś wizyta na 18..
    Ja jeszcze nie wiem co ubiore, na Wigilie jakąś bluzke i leginsy bo idziemy do mojej mamy więc luz, a na 1 dzień świąt musi mi siostra coś eleganckiego pożyczyć, bo idziemy do babci od męża a tam to już jest cała wielka rodzina i wypada ładnie wyglądać :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    W mojej rodzinie pielęgnujemy tradycje że w wigilie zasiadamy pięknie ubrani panowie obowiązkowo koszula a panie sukienki bądz spodniczki i biale bluzki do tego buty na obcasie ;) wtedy panuje taki fajny mily nastroj i ten czas oczekiwania ostatnie przygotowania wspolna modlitwa i kolacja :) a ja zakładam w tym roku czarne leggisy biała bluzka trapezowa troche jak tunika zakrywa posladki prawie i granatowo niebieski sweterek bo w sukieneczki sie nie mieszcze a spodnice za ciasne wiec stawiam na wygodną elegancję :)

U Nas to samo zawsze wszyscy odstawieni ;)

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz prawie połowa <3

a taki duzy brzuszek ;*

https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/10363334_570615303086753_1314225619350344492_n.jpg?oh=f4f1eaa6939e4741c2f7986199b10542&oe=570B5AD9

migussia, luna91, JusWik, josephinka84, bereda11, helutka lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

malvva lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariam85 wrote:
    Cześć dziewczyny ja też mam pobolewanie ciągnięcia ale zjem 1 góra 2 nospy dzienie i bólu nie mam,ja wierzę że wszystkie urodzimy zdrowe maluszki i tego mamy się trzymać :*.dziewczynki a napiszecie mi w co się ubieracie w wigilię jakieś propozycję ;)
    Spodnie ciazowe mi dzis przyszly i chyba jakis "tiszert" :) :) :) Stawiam na wygode bo w ciazy jestem :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    malva ale duzy brzuszek!! Ślicznie wyglądasz :)

dziekuje :** rosniemy jak na drozdżach az sie tatus nadziwic nie moze

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie młody kopie pod pępkiem, w końcu wyraźne i mocne ruchy ! Chyba wie, że będzie dziś podglądany :P

Malvva super !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:22

malvva, luna91, JusWik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit: usuniete foto
    a to my ! :) ostatnio się martwiłam,że nie mam brzucha a teraz jest ogromny..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 13:45

migussia, klaudia1534, Aniu_leczka, nick nieaktualny, pasia27 lubią tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie fajne brzuchy :) Ja może jakieś świąteczne foto sobie z syniem cyknę to też się pochwalę ;)

Cigaretta i reszta wizytujących trzymam kciuki za wizytę i czekam na relacje :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy!!

Mam problem z piersiami od wczoraj :(

Są mega duże, gorące jak kaloryfer, bez żadnych wycieków, nie mam też gorączki, więc nie zapalenie piersi, ale bolą tak, że nawet koszulka nocna mi dokucza :( Znalazłam stanik dzisiaj dla matek karmiących, bez fiszbin, żeby nic nie uciskało, ale czuję, że aż parują mi cyce :/ Jakaś porada? Okłady? ma ktoś podobnie? :(

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2def9cf15edd.jpg
    a to my ! :) ostatnio się martwiłam,że nie mam brzucha a teraz jest ogromny..

mi tez tak z dnia na dzien wyskakuje

xpatiiix3, nick nieaktualny, Sylika, josephinka84 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Dziewczyny pomocy!!

Mam problem z piersiami od wczoraj :(

Są mega duże, gorące jak kaloryfer, bez żadnych wycieków, nie mam też gorączki, więc nie zapalenie piersi, ale bolą tak, że nawet koszulka nocna mi dokucza :( Znalazłam stanik dzisiaj dla matek karmiących, bez fiszbin, żeby nic nie uciskało, ale czuję, że aż parują mi cyce :/ Jakaś porada? Okłady? ma ktoś podobnie? :(

Mi na taki ból piersi pomaga krem z perfecty do biustu, on ma w swoim składzie jakiś wyciąg z kapusty i naprawdę u mnie się sprawdził.Podobno okłady z liści kapusty też pomagają.Mam nadzieję, że szybko minie

Marietta, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Mi na taki ból piersi pomaga krem z perfecty do biustu, on ma w swoim składzie jakiś wyciąg z kapusty i naprawdę u mnie się sprawdził.Podobno okłady z liści kapusty też pomagają.Mam nadzieję, że szybko minie

Aniuleczka! Dziękuję za błyskawiczą reakcję <3 !
    Krem mam z perfecty, ale nie do piersi typowo, taki balsam jak na brzuch może pomóc? Jakiś specjalny krem masz?

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
‹‹ 978 979 980 981 982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ