Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Do nas na sylwka wpadają najbliżsi znajomi
Będą 4 pary - gdybym nie była w ciąży byłoby nas więcej, ale ja wolę na spokojnie jednak
Oni popiją a ja się z nich pośmieję i przy okazji pogadamy, bo się kooopę czasu nie widzielismy
pasia27 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Mi też brakuje właśnie lampki czerwonego wina, a teraz jeszcze nabralam smaka na szampana... chyba sobie w sylwestra pozwolę na mały kieliszek, bo aż mnie trzęsie jak patrze jak się chłodzi w lodowce;)
dzisiaj pozwoliłam sobie pojechać na zakupy z mężem, ale jak zobaczyłam co się dzieje w markecie to odpuscil am i czekałam w aucie, ludzie normalnie oszaleli, pchali się, wyrywali sobie rzeczy, normalnie świąteczna żenada. ..malvva, Malena91 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja!!!
Gratulacje udanych wizyt
Nie mam zbytnio czasu teraz na forum jak to przed świetami. Ja najpierw ide do tesciow na wigilie a pozniej u mnie robie z rodzicami moimi bo mieszkamy w tym samym domu tylko kazdy ma swoje mieszkanie. Juz śledzie pod róznymi postaciami mam zrobionedzisiaj kupilam 2 karpie juz sa pociete w dzwoneczki i zamrozone bo bede je robic dopieo w wigilie bo maja byc obsmazone tylko
Jutro bede robic jeszcze sledzie w smetanie i sernik piec. Reszta zajeła sie moja mama:)
Ja równiez mam połowkowe 8 stycznia i bede jakos koniec 22 a poczatek 23 tyg. a 7 stycznia mam wizyte u gina ale ona nie robi usg bo nie ma w gabinecie sprzetu.Bynajmniej bede zdjecia dostawac a nie jak tamten nie chcial dawac. Nie wiem czy zdaze sie odezwac do swiat wiec życze Wam Kochane Zdrowych i Wesołych Świąt w gronie rodziny :*pasia27, xpatiiix3, Magenta, monilia84 lubią tę wiadomość
-
No to dzidzia ma 330gram a poza tym odwrócona plecami i ani myślała się ładnie ułożyć się do badania, olala nas totalnie (poza kilkoma machnieciami nogą) ale wszystko ok. Kość udowa jak była "najmłodsza" tak teraz przegonila resztę
ale przez to że ciężko było dokładnie zbadać zalecił badanie na lepszym sprzęcie
a ja już umowiona na polowkowe na .... jak większość teeaz czyli 8 stycznia
klaudia1534, baśka86, xpatiiix3, Magenta, Marietta, monilia84, luna91, migussia, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
paris wrote:Haha, no na bank dam rade, tylko ze najlepsze jest to, że ja alko nie lubię i jak mogłam to rzadko piłam, czasem lampke wina, a teraz mam ochote:)
ale w sklepie juz mi przechodzi ..he
-
a ja chyba sobie też w sylwestra pozwolę na lampkę winka albo szampana - tak symbolicznie. nic się nie stanie
kolega mi mówił że w Irlandii norma dla ciężarnych na dzień to lampka wina i 5 papierosów. szok -
Marietta wrote:Aniuleczka! Dziękuję za błyskawiczą reakcję
!
Krem mam z perfecty, ale nie do piersi typowo, taki balsam jak na brzuch może pomóc? Jakiś specjalny krem masz?
Do piersi typowo musi być, nie wiem czy w innej serii coś jest ale ten jest ok -
nick nieaktualnyJestem po wizycie, wszystko dobrze, młody zdrowy, waży 308 g i wg usg to 19t5d , gin zrobił mi usg 3 d żebym widziała te dorodne jajeczka , dał mi płytke ze zdjęciami
także synek !!! Wszystkie wymiary dobre, kość udowa itp itd.
bereda11, Magenta, Aniu_leczka, pasia27, Marietta, Carolq, klaudia1534, maimama, Malena91, monilia84, JusWik, Dariaaa88, Negra, Madziuśka, storczyk, luna91, Alicce, bimba, Madziaaaaa, paris, migussia, josephinka84, Idgie lubią tę wiadomość
-
Cieszę sie,ze same dobre wieści z dzisiejszych wizyt
Myślałam,ze tylko ja będę mieć tak późno to połówkowefajnie,ze terminy badań sie nam zbiegają
Co do sylwka to spędzamy go z mężem sami bo nie podołałbym na impreziew przeddzień sylwestra wpada do nas grupka znajomych na domówkę i zorganizujemy sobie swojego alternatywnego sylwestra
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:wiecie co dostalam dzisiaj od klienta na swieta ?wino ,dla kobiety w ciazy dostalam wino no i stoi na szczescie mnie nie ciagnie ale szampana to bym sobie chlipnela
Ja dostalam wisnie w likierze.nienawidze Bo takie ostre w tym likierze wrrbereda11 lubi tę wiadomość
-
Tez napiłabym sie winka lub szampana w sylwestra....zwłaszcza ze z urlopu przywieźliśmy sobie sporo alkoholi "na pamiątkę" ale ciagle mam cykora napić sie nawet Karmi i od czasu do czasu pozwalam sobie tylko na Bawarię 0%bereda11, Malena91 lubią tę wiadomość
-
Jeeej jak nas duzo ma polowkowe 8. Będzie raźniej a jak bedziemy sobie opowiadac po wizytach
Strasznie dzis kicham mocno i juz sie katar przyplatal. A tak bardzo sie pilnowalam zeby sie nie przeziebic.
wlasnie odpoczywam po gotowaniu dzisiejszym i robieniu pazurów kolezance a maluszek sie wierci w brzuszku. Aaaaaaale jak kocham to moje maleństwo!!!pasia27, Magenta, luna91, Malena91 lubią tę wiadomość