Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki ! Po wizycie zdam relacje, modle sie tylko żeby siusiak dalej był na swoim miejscu, bo pokój już jest niebieski
chociaz zawsze można kupić różowe dodatki, ale jakoś tak się już nastawiliśmy z mężem na pierworodnego..
Marietta liście kapusty przyłóż, a jak nic nie pomoże to do lekarza, bo to może być jakieś zapalenie.
Uciekam do garów.. do wieczora :*
Marietta, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Dzieki ! Po wizycie zdam relacje, modle sie tylko żeby siusiak dalej był na swoim miejscu, bo pokój już jest niebieski
chociaz zawsze można kupić różowe dodatki, ale jakoś tak się już nastawiliśmy z mężem na pierworodnego..
Marietta liście kapusty przyłóż, a jak nic nie pomoże to do lekarza, bo to może być jakieś zapalenie.
Uciekam do garów.. do wieczora :*
Czekamy na relacje w takim razie
I kciuki za siuśka 
-
Cześć i czołem. Za chwilę wychodzę na wizytę. Siedzę jak na szpilkach i zastanawiam się czy dziewczynka pozostanie dziewczynką czy zostanie chłopcem
jak się potwierdzi że dziewczynka, będzie można w końcu wyprawkę zacząć kompletować, a jak chłopiec, to poczekam jeszcze do 8 stycznia jak pójdę na umówione usg prywatne
ale najważniejsze żeby dzidzia zdrowa była.
Do później
Marietta, Anjaa, migussia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry, witamy się po wizycie, synuś rośnie, ma już 370g i serdunio ładnie mu bije, jeszcze tylko jutrzejsze echo i mam nadzieję że odetchnę z ulgą

Wracam do pracy, pora prasować firanki, bo okna umyte, jeszcze ciasteczka do pieczenia także wiele wiele pracy przed nami
Miłego dnia
migussia, maimama, xpatiiix3, luna91, JusWik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, klaudia1534, pasia27, Clio_99, josephinka84, Dariaaa88, bereda11, Madziuśka, Marietta, Idgie lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Cigaretta - usunęłaś foto, ale malvva zacytowała więc cały czas jest dostępne. Brzuszek ładny
typowo ciażowy 
Mój brzuch też już wyskoczył, ale gdyby się odpowiednio ubrała to bym zamaskowałą a przez kurtkę nikt nie zobaczy
Ja na wigilię i na święta mam 1 sukienkę - kupiłam w Promodzie - rozmiar 44, przeceniona. Nie kupuję za dużo bo ona pewnie za miesiąc będzie za mała
A ja robię sylwka u siebie i przychodzi grono znajomych, nie widzieli mnie od kiedy jestem w ciąży i jako tako chcę wyglądać 
monilia - gratuluję, super wiadmości
Ja mam genetyczne 29, ale szybko zleci przez święta
monilia84, malvva lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
ooo jakie piękne brzuszki, mój też już coraz większy.
Wzięłam się za gotowanie i tak oto gotuję bigos z 10kg kapusty hehehe
u mnie ruchy nadal bardzo słabe, może mam to łożysko na przedniej ścianie i dlatego- lekarz nigdy nie mówił gdzie umiejscowione jest...
Jutro będę galaretę gotować i może coś jeszcze wymyślę, resztę zostawiam na wigilię żeby było jak najbardziej świeże
Połówkowe mam 8 stycznia
Dziewczyny to echo to robią wam czy dziecku? -
JusWik echo serduszka Kacperka
Miałam ryzyko zwiększone po pappie i dlatego zalecił to tak rutynowo mimo iż on sam niczego nie stwierdził, ale nie zaszkodzi sprawdzić.
Moje ciśnienie dzisiaj sięgnęło zenitu 160/95 i puls 126
nie chcieli mnie wypuścić i nie dowierzali że mam w domu 110/75 
Masakra mówie Wam, ale zmierzyła mi po wizycie, to już było o niego lepiej eheheh 135/85
Brzuszeczki macie śliczne to może i ja wstawię swojego.

Marietta kapusta powinna ulżyć choć troszkę
Czekam na wieści pozostałych mamusiek z wizyt
pasia27, migussia, josephinka84, luna91 lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajne brzuszki macie

Mam wrażenie ze moj jest mały w porównaniu z Wami a mam dwójkę w środku
Juswik- ja tez mam 8stycznia połówkowe....mi sie wydaje to troche późno bo będę w 22 tygodniu,ale moja prowadząca tak zadecydowała wiec nie będę buntowac
nick nieaktualny, nick nieaktualny, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Co do ubrania w wigilie to pojechaliśmy ostatnio do galerii i kupiłam sobie swetrek,bluzke i tunikę dluzsza do rajtek ale sportowa wiec zaloze czarne legi i nowo bluzeczkę.od kllu lat co wigilie zakładam nową rzecz
taki mam swój zwyczaj hehe a przed kolacją wszyscy się elegancko ubieramy,star i chłopaki w koszule ,my w kiecki lub cos odswietnego..fryza robię ,cos się odmaluje..kscperka wystroje i wyżerka 
Oczywiście jest wspolna modlitwa przed i po jedzeniu i spierwanie kolęd "przy kawie"hehe
Minela mi bezsenność i padam wieczorami z malym i w dzień drzemka 1-2h
Słońce od rana napierdziela..gdzie śnieg? Pozniej w maju jeszcze zima będzie ehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 16:41
-
zdania co do tego kiedy i do kiedy sie wykonuje te badania sa podzielowe biorac pod uwage że niektore z dziewczyn już je mają za sobąCarolq wrote:Ja mam 5 wiec tez będę w końcówce 21 tygodnia takze To nie problem pozatym chyba te sie wykonuje do 24 tygodnia

zdaje sie na moja prowadzącą 
ja tego dnia będę dokładnie w 23 tygodniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny