Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki ! Po wizycie zdam relacje, modle sie tylko żeby siusiak dalej był na swoim miejscu, bo pokój już jest niebieski
chociaz zawsze można kupić różowe dodatki, ale jakoś tak się już nastawiliśmy z mężem na pierworodnego..
Marietta liście kapusty przyłóż, a jak nic nie pomoże to do lekarza, bo to może być jakieś zapalenie.
Uciekam do garów.. do wieczora :*Marietta, Malena91 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Dzieki ! Po wizycie zdam relacje, modle sie tylko żeby siusiak dalej był na swoim miejscu, bo pokój już jest niebieski
chociaz zawsze można kupić różowe dodatki, ale jakoś tak się już nastawiliśmy z mężem na pierworodnego..
Marietta liście kapusty przyłóż, a jak nic nie pomoże to do lekarza, bo to może być jakieś zapalenie.
Uciekam do garów.. do wieczora :*
Czekamy na relacje w takim razieI kciuki za siuśka
-
Cześć i czołem. Za chwilę wychodzę na wizytę. Siedzę jak na szpilkach i zastanawiam się czy dziewczynka pozostanie dziewczynką czy zostanie chłopcem
jak się potwierdzi że dziewczynka, będzie można w końcu wyprawkę zacząć kompletować, a jak chłopiec, to poczekam jeszcze do 8 stycznia jak pójdę na umówione usg prywatne
ale najważniejsze żeby dzidzia zdrowa była.
Do późniejMarietta, Anjaa, migussia, Carolq, katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry, witamy się po wizycie, synuś rośnie, ma już 370g i serdunio ładnie mu bije, jeszcze tylko jutrzejsze echo i mam nadzieję że odetchnę z ulgą
Wracam do pracy, pora prasować firanki, bo okna umyte, jeszcze ciasteczka do pieczenia także wiele wiele pracy przed nami
Miłego dniamigussia, maimama, xpatiiix3, luna91, JusWik, katarzyna_d, Malena91, klaudia1534, pasia27, Clio_99, josephinka84, Dariaaa88, bereda11, Madziuśka, Marietta, Idgie lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cigaretta - usunęłaś foto, ale malvva zacytowała więc cały czas jest dostępne. Brzuszek ładny
typowo ciażowy
Mój brzuch też już wyskoczył, ale gdyby się odpowiednio ubrała to bym zamaskowałą a przez kurtkę nikt nie zobaczy
Ja na wigilię i na święta mam 1 sukienkę - kupiłam w Promodzie - rozmiar 44, przeceniona. Nie kupuję za dużo bo ona pewnie za miesiąc będzie za małaA ja robię sylwka u siebie i przychodzi grono znajomych, nie widzieli mnie od kiedy jestem w ciąży i jako tako chcę wyglądać
monilia - gratuluję, super wiadmościJa mam genetyczne 29, ale szybko zleci przez święta
monilia84, malvva lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
ooo jakie piękne brzuszki, mój też już coraz większy.
Wzięłam się za gotowanie i tak oto gotuję bigos z 10kg kapusty hehehe
u mnie ruchy nadal bardzo słabe, może mam to łożysko na przedniej ścianie i dlatego- lekarz nigdy nie mówił gdzie umiejscowione jest...
Jutro będę galaretę gotować i może coś jeszcze wymyślę, resztę zostawiam na wigilię żeby było jak najbardziej świeże
Połówkowe mam 8 stycznia
Dziewczyny to echo to robią wam czy dziecku? -
JusWik echo serduszka Kacperka
Miałam ryzyko zwiększone po pappie i dlatego zalecił to tak rutynowo mimo iż on sam niczego nie stwierdził, ale nie zaszkodzi sprawdzić.
Moje ciśnienie dzisiaj sięgnęło zenitu 160/95 i puls 126nie chcieli mnie wypuścić i nie dowierzali że mam w domu 110/75
Masakra mówie Wam, ale zmierzyła mi po wizycie, to już było o niego lepiej eheheh 135/85
Brzuszeczki macie śliczne to może i ja wstawię swojego.
Marietta kapusta powinna ulżyć choć troszkę
Czekam na wieści pozostałych mamusiek z wizytpasia27, migussia, josephinka84, luna91 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajne brzuszki macie
Mam wrażenie ze moj jest mały w porównaniu z Wami a mam dwójkę w środku
Juswik- ja tez mam 8stycznia połówkowe....mi sie wydaje to troche późno bo będę w 22 tygodniu,ale moja prowadząca tak zadecydowała wiec nie będę buntowacMalena91, Carolq, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Co do ubrania w wigilie to pojechaliśmy ostatnio do galerii i kupiłam sobie swetrek,bluzke i tunikę dluzsza do rajtek ale sportowa wiec zaloze czarne legi i nowo bluzeczkę.od kllu lat co wigilie zakładam nową rzecztaki mam swój zwyczaj hehe a przed kolacją wszyscy się elegancko ubieramy,star i chłopaki w koszule ,my w kiecki lub cos odswietnego..fryza robię ,cos się odmaluje..kscperka wystroje i wyżerka
Oczywiście jest wspolna modlitwa przed i po jedzeniu i spierwanie kolęd "przy kawie"hehe
Minela mi bezsenność i padam wieczorami z malym i w dzień drzemka 1-2h
Słońce od rana napierdziela..gdzie śnieg? Pozniej w maju jeszcze zima będzie ehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 16:41
-
Carolq wrote:Ja mam 5 wiec tez będę w końcówce 21 tygodnia takze To nie problem pozatym chyba te sie wykonuje do 24 tygodnia
zdaje sie na moja prowadzącą
ja tego dnia będę dokładnie w 23 tygodniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny