Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczaki ale zescie nabily postow!
Po pierwsze gratuluje wizyt udanych Widzisz Chcebardzobycmama, tak sie stresowalas przed wizyta a tu dzieciaczek rosnie jak na drozdzach : )
Po drugie, ale macie sliczne brzuszki! Agata, SzczesliwaMamusia wygladacie kwitnaco Macie piekne figury : )
U mnie tez juz widac, mimo ze chudne to sie pokazal brzuszek. W pierwszej ciazy nie bylo nic widac praktycznie do 6 miesiaca, dopiero w 7 mi sie pojawil ewidentny ciazowy.
Nie zazdroszcze wam dziewczyny reakcji na wiesci, szczegolnie ze strony rodzicow.. to musi byc ogromnie przykre! Moi rodzice mieli mnie jedna, do tego wyjechalam daleko za granice i ogromnie za mna tesknia a ja za nimi. Powtarzaja mi caly czas ze jakby mogli sie cofnac w czasie to na pewno mieliby wiecej dzieci. I mi rowniez kibicuja, byli bardzo szczesliwi na wiesc o nowym wnuku/wnuczce. Mama i babcia tylko troche zestresowane "jak sobie poradze" z dwulatka i noworodkiem ale im powtarzam ze nie ja jedna mam dwojke dzieci : ) Ba, niektorzy maja 5 i sobie radza!
Kuzynka meza ma 22 lata teraz i jest w trzeciej ciazy w 6 miesiacu. Ma 2 - latka i osmiomiesieczniaka, a jest prawie 10 lat ode mnie mlodsza : )Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam dzis u lekarza i ujrzałam ... 2 serduszka !! Jestem w takim szoku !!))
Chusy, iwwk, Agata :), MaMaMi83, Iza_86, Porzeczka17, Alicja-33, Pomarańczka83, Nowa0289, milamila, Milka1991, Paula_071, Szczęśliwa Mamusia, cookiemonster, maderdin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chcebardzobycmama wrote:Jest serducho ,raczki i nozki. 8tc6d wg om ,wg usg 8t4d
Corrin wrote:Byłam dzis u lekarza i ujrzałam ... 2 serduszka !! Jestem w takim szoku !!))
-
Corrin wrote:Byłam dzis u lekarza i ujrzałam ... 2 serduszka !! Jestem w takim szoku !!))
podwójne szczęście! Gratulacje ❤️ -
MaryJane wrote:No nie mogę, super!! Czy to pierwsze bliźniaki na grupie? Jejdnojajowe? Gratulacje!
Alicja-33, Nowa0289, milamila, Paula_071, Szczęśliwa Mamusia, skarb15, maderdin lubią tę wiadomość