Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajrzałam z kwietniówek przelotem. Corrin kojarzę Cię z różowej strony moje gratulacje👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może nocne poty? Ja codziennie rano budzę się całą mokra. Zawsze tak miałam przed samą miesiaczka. Teraz myślałam że to chwilowe od zmian hormonalnych i zaraz przejdzie, ale nie przechodzi Szukałam informacji na ten temat w Internecie, ale niewiele znalazłam. Czy któraś z Was może chociaż słyszała o takim objawie?
-
Hej, hej juz dopisuje! Btw lista jest juz na pierwszej stronie dziewczyny : )
Mialam pocenie w nocy ale dopiero w pozniejszej ciazy. Nie sadze zeby to mialo jakies znaczenie, ot kolejny, dziwny objaw ciazowy Duza potliwosc, fale goraca, itd, itd.. to wszystko normalne. Poza tym nie wiem czy tez u ciebie wystapil ale u mnie jest ogromny zastoj wody w organizmie wiec przypuszczam, ze to tez moze zwiekszac potliwosc.
O zaczelam 8 tydzien! Teraz zauwazylam. W sumie to nawet nie wiem, wizyte mam za 9 dni dopiero eh.....
Mdlosci dalej mnie mecza i zmeczenie okrutne, musze sie zmuszac do robienia czegokolwiek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 07:35
Milka1991, Paula_071, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Chusy to mi możesz dopisać też: Agata, 26 lat, Wrocław
Ja na początku gdzieś właśnie 5, 6 tydzień też miałam nocne poty i koszmarne sny, rano cała mokra byłam. Na szczęście już minęło. I wtedy też tak jak powiedziała Chusy zbierałam bardzo dużo wody w organizmie. Może coś w tym jest
Mi mdłości od wczoraj jakoś mijają? Nie będę zapeszac ale czuje się lepiej troszkę pod tym względem, za to mam coraz częstsze kłucia za pepkiem i pod nim w okolicach. Bardzo nieprzyjemne wbijanie szpilek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 08:25
-
Goldfinch może właśnie tak jak dziewczyny piszą z tą wodą w organizmie, też chyba raz miałam taką noc potliwą, na samiuteńkim początku. Też mi się zatrzymuje woda i nawet bym chciała się w końcu wypocić i jej pozbyć Pij dużo wody
Agata znam to wbijanie szpilek, nawet mnie dzisiaj w nocy obudziło Okropieństwo. Często Cie tak kłuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też z tą śliną to mam jak jakie zwierzę ze wścieklizną. Tyle mi leci,że potrafie sie na stojąco zakrztusić do porzygu, masakra.
Ja mam wizytę na 17.10. czyli w przyszłym tygodniu w czwartek, musze jeszcze zrobić te wszystkie badania, różyczki toxo itp, ale jak sobie pomyślę,że mam być na czczo, to ja nie wiem jak dojadę do labolatorium, bo jeszcze przed badaniami musze dzieci do szkoły odwieść, chyba tam zejde zanim dojadę -
Ja się upoce tylko jak za mocno zawine się kołdrą a tak to nie. Piersi bolą ale apetyt mi się wzmorzyl więc się cieszę, że już mnie od wszystkiego nie odrzuca. No i zgaga minęła. Także da się żyć
Chusty zapomniałam podać Ci wieku - 35 latWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 10:10