Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChusy Piękna lista :-* .
Co do snów to mam tak dziwne sny mi się śnią, że szkoda mówić raz śniło mi się ze była mgła, a ja drogi do domu nie mogłam znaleźć potem się okazało ze jestem tuz pod samym domem , kiedyś tez śniło mi się że jesteśmy w gościach u mojego taty i na kolanach mój mąż trzyma nasze dziecko i strasznie byłam ciekawa czy to chłopczyk czy dziewczynka .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:22
KarmeLoVe, Chusy lubią tę wiadomość
-
Chusy wrote:Ago91 musisz mi napisac na kiedy masz termin porodu : )
Karmelove te sny sa oglupiajace ;P Dzisiaj mi sie snilo ze mala mi zrobila balagan na podlodze ktora resztkami sil udalo mi sie wczoraj posprzatac. Tak, mam koszmary o tym ze ktos brudzi mi podloge a ja nie mam sily jej sprzatacSzczęśliwa Mamusia, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Czyżby Dęblin w woj Lubelskim
Witam serdecznie wszystkie nowe mamy .
KameLoVe Masz piękna datę porodu, ja akurat nam urodziny 5 Maja .
Syska Dokładnie 7 lat temu 4 Maja urodziłam moja córeczkę Marysię :-*.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty .Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyago91 wrote:Tak, Dęblin Lubelskie:)
O jej jak super jaki ten świat mały ja jestem z miejscowości Ryki witam moja sąsiadkę Jak to super poznać kogoś z bliskiej okolicy a do jakiego gin chodzisz ja 13.10 mam wizytę u Pana ginekologa Andrzeja Wróbla on przyjeżdża do Dęblina na StężyckąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:46
-
Ago91 mamy tą samą datę porodu
I w sumie będę mieszkać bardzo niedaleko od was, we wrześniu wracamy na stałe do Polski. Jestem z okolic Lublina, LubelskieSzczęśliwa Mamusia, ago91 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyKarmeLoVe wrote:Ago91 mamy tą samą datę porodu
I w sumie będę mieszkać bardzo niedaleko od was, we wrześniu wracamy na stałe do Polski. Jestem z okolic Lublina, LubelskieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:53
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
już mam! chwalę się!
dla babuni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:58
Szczęśliwa Mamusia, KarmeLoVe, Syska2202, MaMaMi83, Chusy, ago91, skarb15, Milka1991, Alicja-33, milamila, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata :) wrote:ktoś wie jak wstawić tu fotkę?
Wejdz na za podaj.net i tam jest takie cos na zielonym tle rubryka bierzesz na forum i wybierwsz zdjęcie z galerii z Twojego telefonu wybierwsz dowolną wielkość i link z [ url mam nadzieję ze po mogłam . -
nick nieaktualny
-
Agata :) wrote:dzięki :* ciekawa jestem reakcji mamy! pewnie będzie beczeć
jeszcze czekają na mnie zaproszenia a tu tyle pracy :<
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Dziewczyny, a nie myslicie o przeniesieniu sie na fb do tajnej grupy (nikt nic nie widzi, trzeba sie nawzajem dodawać)? Bo ja powiem szczerze gubię się tutaj w nickach i tematach, a na fb łatwiej i fotki dodać i twarz z imieniem połączyć. Jestem na dwoch takich grupach tajnych i super to się sprawdza.
skarb15, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), KasiaH lubią tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, a nie myslicie o przeniesieniu sie na fb do tajnej grupy (nikt nic nie widzi, trzeba sie nawzajem dodawać)? Bo ja powiem szczerze gubię się tutaj w nickach i tematach, a na fb łatwiej i fotki dodać i twarz z imieniem połączyć. Jestem na dwoch takich grupach tajnych i super to się sprawdza.
skarb15, cookiemonster, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:O jej jak super jaki ten świat mały ja jestem z miejscowości Ryki witam moja sąsiadkę Jak to super poznać kogoś z bliskiej okolicy a do jakiego gin chodzisz ja 13.10 mam wizytę u Pana ginekologa Andrzeja Wróbla on przyjeżdża do Dęblina na Stężycką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 12:46
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Agata :) wrote:Dam znać moja też siedzi w Niemczech, ale teraz na weekend zjeżdża więc będzie osobiscie ❤️
Agata czekamy na info a Ty zmieniłaś termin na 8 maj jednak ja w poniedziałek mam wizytę ale chyba z ta informacja jeszcze poczekam żeby wszystkim powiedzieć -
nick nieaktualnyago91 wrote:Witam sąsiadko! Chodziłam kiedyś do Wróbla:) ale szczerze to nie chciało mi się wiecznie czekać w tych kolejkach do niego, teraz od stycznia chodzę do Dr Jęczenia:) przyjmuje w Dęblinie.
Coś tam o tym Jęczeniu słyszałam, ja juz do tego się przyzwyczaiłam wiem ze może to dziwnie zabrzmi jak byłam w mojej 5 ciąży było podobnie z reszta u niego to normalne ze są opóźnienia można i do tego się przyzwyczaić choć nie ukrywam ze jest to czasami denereujace. E to super ze znasz mojego Pana gina fajnie tak znać kogoś z okolicy a juz myślałam że może chodzimy do tego samego gina to byśmy się poznałyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 12:53