Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja z mega mdlosciami co mecza mnie calymi dniami, wymiotuje , mam dusznosci i okropny wstret do jedzenia nie mam smaku na nic najepiej to bym nie jaDLA wogole ,na nic nie mam ochoty mdli mnie od samego myslenia o jedzeniu. W poprzednich dwoch ciazach owszem mialam mdlosci wymiotowalam ale po poludniu dalo sie cos zjesc mialam zachcianki a tu musze wmuszac w siebie jedzenie mam nadzieje ze przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 12:59
Nynka86 lubi tę wiadomość
-
Skarb15, lacze sie z Toba w bolu, mam to samo oprocz wymiotow, bo je powstrzymuje, jakos mam stracha przed wymiotowaniem. U mnie dusznosci nie daja w nocy spac.
Jakos nie potrafie sie cieszyc ciaza przez to samopoczucie, odliczam dni do konca 1 trymestru, bo mam nadzieje, ze wtedy juz bedzie lepiej.Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
U mnie tez niestety to samo dziewczyny.. googluje caly dzien co moze ulzyc tym cholernym mdlosciom ale wszedzie to samo, a zaden z tych sposobow mi nie pomaga. Tak samo siedze i mysle kiedy przyjdzie 2 trymestr wreszcie zebym mogla sie zaczac cieszyc ciaza.
Jeszcze te glupie smaki ktore zmieniaja sie co chwila.. myslalam ze to tylko na filmach komediowych jak pokazuja ze kobiecie zmieniaja sie zachcianki co 5 minut, ale u mnie naprawde tak jest. Potrafie miec na cos ochote po czym w polowie jedzenia juz nie moge na to cos patrzec. Wczoraj mialam ochote na papryke, dzisiaj mi niedobrze jak o niej pomysle. Dzisiaj jem caly dzien chleb z maslem, wczoraj od chleba mialam mdlosci. Zwariowac idzie!
Cookiemonster, facebookowi mowie zdecydowanie "nie nie i nie", mialam kiedys fikcyjne konto ale zazadali ode mnie zdjecia "do ich wlasnego wgladu" zeby potwierdzic "moja tozsamosc" i nie chcieli odblokowac dopoki nie wyslalabym im swojego osobistego zdjecia. W zyciu nie spotkalam sie z takim wjazdem na prywatnosc ze strony zadnego portalu, a nie uznaje wrzucania fotek w internet wiec nie ma szans jesli o to chodzi : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:16
o_mad.ko! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Na lipcowkach chyba 3 dziewczyny zdecydiwaly się założyć konto tylko ze względu na grupę
To samo miałam na myśli , i ja też jestem za mam nawet swoje konto na FB tylko jest jedno małe ale może później ten wątek że tak ujmę " umrzeć " jestem tu na bbf na wątku Kwietniowe mamusie 2017 i jestem więcej na FB niż tu na bbf.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:15
-
Iza_86 wrote:Skarb15, lacze sie z Toba w bolu, mam to samo oprocz wymiotow, bo je powstrzymuje, jakos mam stracha przed wymiotowaniem. U mnie dusznosci nie daja w nocy spac.
Jakos nie potrafie sie cieszyc ciaza przez to samopoczucie, odliczam dni do konca 1 trymestru, bo mam nadzieje, ze wtedy juz bedzie lepiej.
Ja juz nie dam rady powstrzymac wymiotow jak mnie obleja siódme poty to ciezko mi do wc dobiec. -
Dziewczyny, widzę że niektóre jesteście już w 8,9 i 10 tygodniu ciąży i mdłości Was męczą bardzo. Jestem ciekawa w którym tygodniu to się u Was zaczynało? Ja jestem w 6t3d. Mdlosci przychodzą falami, ale daje sobie z nimi radę i szybko odchodzą. Jestem ciekawa czy tak to już będzie u mnie wyglądało czy będzie tak jak u Was. Współczuję bardzo bo domyślam się ze ciężko jest normalnie funkcjonować. Chciałoby się cieszyć ta ciąża, a tutaj nie da rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:19
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:Mam pytanie do dziewczyn co robia zastrzyki z clexane albo neopariny. W dzien kiedy idziecie robic badania z krwi robicie rano zastrzyk?
Ps. Pierwsze 10 zastezykow robilam z clexane a teraz mam neoparin - po clexane mialam tylko kropke od ukłucia a po neparinie wychodzą mi siniaki i mają mniej ostre te igly. Zuzyje te 3 opakowania neopariny i wrscsm do clexane wole płacić więcej niz męczyć sie z ta neopariną
Witam nowe koleżanki
Na mdłości wydaje mi się że pomagają migdały i nie dopuścić do uczucia głodu.
Chusty ja na fb też się nie przenoszęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:26
-
cos zaczynamy się zaokraglac
Nie wiem czemu taki gigantyczny rozmiar nie bardzo pamietam jak sie wstawialo normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:28
KarmeLoVe, cookiemonster, Chusy, Szczęśliwa Mamusia, maderdin lubią tę wiadomość
-
o_mad.ko! - wejdz na jakas strone typu suwaczki.com i tam sobie wpisujesz wszystkie ustawienia, po czym na koncu podaja ci kod ktory umieszczasz sobie w ustawieniach na bbf w zakladce "spolecznosc" - tam gdzie jest "twoj podpis na forum". Jak cos jest niejasne to daj znac wytlumacze : ) Milo ze mnie nie zostawisz tutaj samej haha
Goldfinch u mnie sie zaczely niesmialo w 6 tygodniu, na poczatku 7 juz mialam je na dobre. A teraz to juz wole nie mowic.. wiem ze z tego co podaja w internecie i z wlasnego doswiadczenia z poprzedniej ciazy najgorzej jest wlasnie w 8-9 po czym pomalu ustepujeSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Goldfinch26 wrote:Dziewczyny, widzę że niektóre jesteście już w 8,9 i 10 tygodniu ciąży i mdłości Was męczą bardzo. Jestem ciekawa w którym tygodniu to się u Was zaczynało? Ja jestem w 6t3d. Mdlosci przychodzą falami, ale daje sobie z nimi radę i szybko odchodzą. Jestem ciekawa czy tak to już będzie u mnie wyglądało czy będzie tak jak u Was. Współczuję bardzo bo domyślam się ze ciężko jest normalnie funkcjonować. Chciałoby się cieszyć ta ciąża, a tutaj nie da rady
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyChusy wrote:Coz jesli zdecydujecie sie na fb to trudno, sama ze soba nie bede przeciez pisac na bbf
Może i ja czasem tez wpadnę .
Życzę każdej z Was aby mdłości odpuściły wiem sama po sobie jakie to uciążliwe i nic mi nie pomagało. Mi juz w 9 tc minęły mdłości i tak przez całą moja 5 ciążę dobrze się czułam jedynie pod koniec było już ciężko. Jestem obecnie w 8 tc i zero objawów.
Ciasteczko Kciuki za wizytę .
o_mad.ko! Wchodzisz na suwaczki.com wpisujesz w google suwaczki ciążowe i Ci od razu wyskoczy Suwaczki ciążowe na różne okazje itp wybierasz ciążowy odpowiedni kolor tam dane kiedy miałaś ostatnią @ lub termin porodu bierzesz link z [url
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:33
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Skarb 15 ale masz brzuchol!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:37
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3ca648e1fd5.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a84ba6f8719c.png
Wybaczcie przeswitujace spodnie póki siedzę w domu to to jedyne w co się mieszcze, bo moje wszystkie biodrówki z jeansu, to na nosWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:41
Szczęśliwa Mamusia, Chusy, ago91 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku