Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Mol te kafle są cudne, jednak bym chyba oszalała z nimi, też nie lubię sprzątać, ale bardziej nie lubię jak coś trzeba zrobić, więc sprzątam itp, jeszcze mamy psa i takie kudly latają, wiecie typu puch, więc nawet jak odkurzysz to możesz zacząć od nowa 😂szukam teraz dla niej legowiska co by nie oblazilo, bo aktualne to ciężko ogarnąć 😜
-
Miałam kiedyś takie kafle na wysoki połysk w przedpokoju tylko ze czarne! Były cudowne, Ale to był prawdziwy koszmar, musiałabym 8 razy dziennie odkurzać i wycierać. Ja sprzątać nie lubię ale brudno mieć też nie lubię i o to to się z mężem kłócimy najczęściej bo on sprząta po łebkach
niby wszystko robi ale na szybko i niedokładnie, mnie do szału doprowadzają mazy i kurz, a teraz muszę jakoś na to patrzeć
myślę że też mnie wyleczy z tego dziecko, liczę na to nawet
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co piekly muffinki pytanko
Bo kiedyś piekłam w formie i papilotkach tych papierkach no i były takie śliczne różowe a po wyjęciu z piekarnika już ten kolor taki mocny nie był i teraz będę piekła w sobotę i mam pomarańczowe i tak się zastanawiam czy może upiec w formie a potem powkladac do tych papierkow hmmm co myślicie? -
Blyszcza sie super zaraz po przetarciu, problem w tym ze kazdy wlos jak spadnie to widzisz
To znaczy dla mnie to problem dla innych niekoniecznie
Btw mnie dziecko nie wyleczylo haha, chyba mam jeszcze gorzej
Aktyde, moze czkawka??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 14:54
-
Aktyde, tak moja tak ma co jakiś czas, czytałam o tym i ponoć to zupełnie normalne, świadczy o prawidłowo rozwijającym się układzie nerwowym. Jeszcze dzisiaj dopytam swojej ginekolog o to. U mnie to czasami odczuwalne jest jak takie trzepotanie skrzydełkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogółem też chorowałam na wszystko co w wysokim połysku przy dzieciach szybko zmadrzalam haha, i pozmeinialosmy na mat bo ja akurat jestem osobą pracującą zawodowo i nie mam czasu na spędzanie godzin na sprzątaniu i wiem jedno że więcej nic co się błyszczy do domu nie kupię
Przez to moje samopoczucie nawet obiadu nie mam, zamówiłam pizzę i mam to gdzieś -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Macie może takie ruchy, które można opisać jako drgawki albo szarpanie? Moja tak czasem ma, najcześniej tam gdzie ma nóżki, tak jakby ja wstrzachalo, albo jakby mega szybko kopala.
Mój syn też tak ma, normalnie tak właśnie wali jak by wściekły był i atak jakiejś furii miałteż się zastanawiałam czy to normalne, ale skoro lekarz nic niepokojącego w jego rozwoju nie zauważył to też się nie doszukiwalam
-
nick nieaktualnyNo nie - ja tu liczę że w końcu przestane fixować przy młodym
bo tak to nie potrafię filmu obejrzeć w spokoju bo na podłodze widzę okruszek .. musze wstać i go usunąć
chciałam kupić ten Irobot, ale stwierdziłam że wydać 3 tys na to co umiem zrobić w 5 min to bez sensu..i odpuściłam ten temat. Rodzice mają i po wielkim wow teraz rzadko puszczają.. minus jak masz zwierzaki w domu bo też mogą sie bać czy co.
Puszku mi sie bardzo sprawdza furminator- ładnie usuwa podszerstek.
Co do kafli jedno to że widać wszystko, a dwa - odrobina wody czy czegokolwiek i można zęby stracić .. drugi raz w kuchni takiego błędu nie popełnię.. chociaż fakt -pięknie to wyglada. Ale można mieć mieszkanie albo do oglądania albo do życiapuszek369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:Też chciałam tego Irobota kupić, ale ja i tak odkurzam 2 albo 3 razy w tygodniu, z czego raz to tak bardzo dokładnie, odsuwam wszystko itd. (teraz mąż większość odsuwa hehe), a taki Irobot to niestety wszędzie nie wjedzie
Ja mam odkurzacz tradycyjny zelmer i jest Ok, w tyg przelatuje miotła i tyle wystarcza. Nie mam dywanów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 15:07
-
nick nieaktualnyW sumie mnie nie przekonuja rzeczy samoodkurzajace
moja sąsiadka miała tego irobota i ciągle na niego wyklinala że albo gdzieś utknal albo nie mógł przejechać a i tak.odkurzala ręcznie więc to fakt że wydać 3 tysiące po to żeby był ,to lepiej 2x w tygodniu przelecieć mieszkanie i mieć jak należy
chociaż ja nie mam zwierząt to się nie wymadrzam bo może przy zwierzętach to przydatne jest 🤔🤔🤔
-
Iwwk to daj znać, co lekarz mówił. Chusy czkawka to inaczej. Właśnie Karo tak nie miała, ale skoro więcej dzieci tak ma to luz. A dojrzewanie układu nerwowego mnie tym bardziej przekonuje. Może chociaż ta będzie spokojniejsza
Co do kafli. Jeszcze nie kupiliśmy chaty ale wiem już że kafle będę miała szare i matowe, bo najmniej widać brud hahaCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:W sumie mnie nie przekonuja rzeczy samoodkurzajace
moja sąsiadka miała tego irobota i ciągle na niego wyklinala że albo gdzieś utknal albo nie mógł przejechać a i tak.odkurzala ręcznie więc to fakt że wydać 3 tysiące po to żeby był ,to lepiej 2x w tygodniu przelecieć mieszkanie i mieć jak należy
chociaż ja nie mam zwierząt to się nie wymadrzam bo może przy zwierzętach to przydatne jest 🤔🤔🤔
-
Ja mam 2 dywany plus dywanik w toalecie, który niedługo wywalę, bo strasznie się kudli i mnie wkurza. Też mam zwykłego zelmera i sobie świetnie daje radę. Zresztą ja już na samą myśl o kwietniu i ładnej sobocie mam ciarki, bo mąż obiecał porządnie wytrzepać dywany. A ja kocham wiosenne porządki, pootwierać wszystkie okna, wszystko wypucować, poprać firanki, a po całym dniu walnąć się na kanapie z dobrą kawą i ciachem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMlody wazy 2600 juz. Wszystko ok. Ulozony glowkowo. Dr powiedział, ze mam szanse na 4kg i o porodzie porozmawiamy na następnej wizycie, bo teraz jesCze bedzie duzo mlody przybieral a pozniej juz mniej. Nastapena wizyta za 3 tygodnie 18.04.
Ciasteczko777, Oleander, MaMaMi83, iwwk, Chusy, Milka1991, Veri, PatkaPP, Pani Moł, Rudzik1, Paula_071, Agata :), puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:Ja mam 2 dywany plus dywanik w toalecie, który niedługo wywalę, bo strasznie się kudli i mnie wkurza. Też mam zwykłego zelmera i sobie świetnie daje radę. Zresztą ja już na samą myśl o kwietniu i ładnej sobocie mam ciarki, bo mąż obiecał porządnie wytrzepać dywany. A ja kocham wiosenne porządki, pootwierać wszystkie okna, wszystko wypucować, poprać firanki, a po całym dniu walnąć się na kanapie z dobrą kawą i ciachem
chętnie z Toba poleze
iwwk lubi tę wiadomość