Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Czesc dziewczynki!
Jutro mam zamiar pakowac torbe do szpitala,bo chyba zostałam ostatnia... Czy ktos jej jeszcze nie spakowal???
Na samym końcu to chyba ja 😂
Nawet walizki jeszcze nie mam i połowy rzeczy 🤪
Nas remont pochłonął, że nie mam na nic czasu.
Nie mam nawet wozka, fotelika ani łóżeczka i pościeli! Masakra!!4me lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnySamari Szybkiego powrotu do zdrowia , juz 13.25 patrzeć jak dzień minie 😉.
Menka Ja też wózka nie mam , a w Maju jak dojdę do siebie po porodzie to od razu będę chodzić z Anią i Dominikiem Marysia musi do szkoły chodzić , a nawet z mężem nie rozmawiałam na ten temat oj ciężko będzie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 13:25
-
Samari0702 wrote:Ja nic na ostatnią chwilę nie zostawiam, boję się że jak coś nagle się zacznie to bym była w czarnej D... I w sumie mogę powiedzieć że jestem z siebie zadowolona że wsyztsko ogarnęłam przed 30 tc bo teraz NiedojZ że mam załamke tym lezeniem zastrzykami kiepskim wynikami to teraz jeszcze tarczyca mnie dobiła nie miała bym głowy się tym zajmować także laski do dzieła nie ma.na co czekać !!
mamy kwiecień,ostatnia prosta
I nasze dziewczyny już mają pierwsze terminy cc -może wpisać na 1 stronie ustalone terminy cesarek żebyśmy niczego nie pominely jak by ktoś się za długo nie odzywał ? Napewno wiem że Ala,Veri i dziś Kruszynka91 znają już terminy cc
Samari, ja będę rodzić SN... tzn. taki jest plan hehe
I też nie mam jeszcze torby spakowanej. Dopiero wczoraj przyszła paczka z Gemini. To może do końca tygodnia ogarnę tematWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 13:31
-
nick nieaktualny
-
U Was też tak strasznie wieje? Masakra jakaś, chciałam iść na długi spacer to pizga tak okrutnie, że ledwo na balkonie ustałam jak pranie wieszałam, niby ciepło, ale taki mroźny wiatr. Łeb mnie zaczął okropnie boleć, śpiąca jestem, leżałam przez godzinę, pasuje z domu chociaż na chwilę wyjść, ale okropnego mam lenia
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:U Was też tak strasznie wieje? Masakra jakaś, chciałam iść na długi spacer to pizga tak okrutnie, że ledwo na balkonie ustałam jak pranie wieszałam, niby ciepło, ale taki mroźny wiatr. Łeb mnie zaczął okropnie boleć, śpiąca jestem, leżałam przez godzinę, pasuje z domu chociaż na chwilę wyjść, ale okropnego mam lenia
Dokładnie jak piszesz lepiej bym tego nie określiła, głowę chce urwać słońce jest złudne tylko.... O fajnie super ciepło wychodzisz na dwór i głowę urywa dobrze że mamy większą wagę to chociaż przyczepność mamy lepszą hahah 😂😂😂😂😂 -
Samari0702 wrote:A dziewczyny z tymi wynikami online to macie do.nich dostęp jak.robicie prywatnie czy że skierowaniem ? Bo u mnie w przychodni nikt mi nie mówił nic że mogę online wyniki zobaczyć i zawsze lecę i odbieram na piechotę A moja przychodnia akurat do laboratorium synevo oddaje do badania ...
A gdzie robisz badania, w Diagnostyce?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny co skutecznego na ból gardła ?? Bo trzyma mnie to przeziebienie aż głos mam gwizdajacy boli mnie ucho i przy wezlach niby wirus rodzinny mówił ale jak sobie z tym poradzić
goldisept tylko miejscowo znieczula...A ile będę paracetamol jeść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari0702 wrote:Dziewczyny co skutecznego na ból gardła ?? Bo trzyma mnie to przeziebienie aż głos mam gwizdajacy boli mnie ucho i przy wezlach niby wirus rodzinny mówił ale jak sobie z tym poradzić
goldisept tylko miejscowo znieczula...A ile będę paracetamol jeść
Można też tantum verde, ale nie działał u mnie.
Ważne, żeby nie brać niczego z nlpz czyli np ibuprofen, salicylany itp.
NLPZ może przyczyniać się do wzrostu ciśnienia płucnego, a stosowane po 20. tygodniu piętnastokrotnie zwiększają ryzyko przedwczesnego zamknięcia przewodu tętniczego (Botalla)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 16:18
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś jestem jakas taka zmęczona, spać się chce mimo że cała noc przespalam. Złożyłam dziś wózek bo wczoraj odebralismy (espiro next). Faktycznie spory jest w domu ale będzie porządny na spacery po lesie a tych mam sporo w okolicy. Zamówiłam z gemini kilka rzeczy, myślę że to już ostatnie. Zamierzam wyjść do ogródka na hamak
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:U Was też tak strasznie wieje? Masakra jakaś, chciałam iść na długi spacer to pizga tak okrutnie, że ledwo na balkonie ustałam jak pranie wieszałam, niby ciepło, ale taki mroźny wiatr. Łeb mnie zaczął okropnie boleć, śpiąca jestem, leżałam przez godzinę, pasuje z domu chociaż na chwilę wyjść, ale okropnego mam lenia
Ja musiałam iść w ten wiatr , masakra okropnie wieje .
Synek nie dawno pojechał na rekolekcje wielkopostne , żyć im nie dają ledwo co o 15.00 skończył lekcje to zaraz na 16.00 leć do kościoła , dobrze że ma kartę rowerową to na rower i już jest na miejscu .
Ciasteczko I dla Ciebie szybkiego , powrotu do zdrowia ☺.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Puszek ja biorę acard 150, cały czas - tak mi kazało 2 lek.. echo robiłam w 27 i było wtedy Ok ... teraz sie martwię
Ciacho spokojnie ja tez biore doktorka kazala mi brac do 36tc
Zazwyczaj odstawia sie w 34tc a w szczegolnych przypadkach bierze sie dluzej. Widocznie jestesmy tymi przypadkami.
Dziewczyny czy was tez tak boli jak sie dziecko wierci. Ja dzis tak to bolesnie odczuwam. Wszystko mnie boli a mlody dzis jakby się oe szaleju najadl wierci sie jak opętany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 16:56
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc