Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w końcu was doczytałam po paru dniach lecicie jak szalone.
Samari trzymam kciuki tj dziewczyny mówią byle dotrzymać jeszcze te ciaze
Dołączam do grona z cięższymi nockami normalnie dziś to w nocy ciągle kręgosłup mnie bolał jak się budziłam te kilka razy.
No i miewam bóle na @ w nocy aż przedwczoraj musiałam wziąć nospe bo nic nie puszczal ten ból
Ogólnie no to coraz ciężej z dużym brzuszkiem no i wogole praktycznie codziennie też coś tam czuje jak za dużo cchodze
Ja mam mieć w przyszłym tygodniu wynik gbs a tak do porodu mam koniec z badaniami więc super
Teraz jeszcze chwilę korzystam z pogody i na placu zabaw z moim młodszym ale wiatr mega więc za długo nie posiedzimy
Ogólnie coraz lepsza pogoda się zapowiada zarezerwujcie sobie piątek żeby chociaż na chwilę wyjść u mnie ma być 21 stopniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 17:06
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, przygnebia mnie to wsyztsko A zwłaszcza to że ledwo dwa tygodnie po cesarce na kolejną operację i będę pocieta i bolała z każdej strony i nie będę mogła to karmić.... Bo po operacji pewnie jakieś leki i hormony i kp szlag trafi
no i fakt że 2 tygodniowe dziecko będę musiała zostawić jest straszny....nie mam siły i mocy
A najgorzej się boję narkozy i tego że będą mi grzebać przy szyi jak ja będę wyglądać
-
nick nieaktualnyMy tez dizisaj dla formalności zrobiliśmy gbs w razie co żeby wynik był, w poniedziałek muszę odebrać wyniki..
A co do heparyny to mam 11 zastrzykow i tylko je mam wziąć i koniec,odstawiamy to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 17:12
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Samari no nie powiem jest to przygnebiajace no ale jednak najważniejsze że nie złośliwe i trzeba być dobrej myśli że wszystko minie i będziesz z maluszkiem
Ja wam powiem że dużo rzeczy ogólnie Jeszce nie mam tak na spokojnie będę powoli w tym kwietniu kupować wanienke, przewijak, kocyki, rogal do karmienia itp.
Narazie najważniejsze że torby do szpitala są gotowe a reszta na spokojnie myślę heh czekam za jakimiś funduszami heh -
Co do "salonów piękności" to mam za tydzień rzęsy a za 2tyg hybryde no i koniec bo do fryzjera to tak raz na rok albo rzadzie aha no i do szpitala to chociaż henne brwi mi siostra będzie jeszcze robic
No i powiem wam że nie umawiam się np. Na pazury po porodzie bo różnie to bywa właśnie z młodszym byłam umówiona chyba z 3tyg po porodzie no i musiałam odmówić wizytę bo Jeszce bym nie wysiedziala a to żele jeszcze były więc i dłużej dlatego teraz stwierdziłam że trudno mogę mieć brzydkie ale umowie się jak już będę na silach -
nick nieaktualnySamari trzymaj się, nic fajnego ehh ale najważniejsze, że to nie złośliwa zmiana
Ja sobie sama robię paznokcie, miałam już mega długie, zdjęłam hybrydę, nie zrobiłam od razu nowej i 2 mi się złamały. No nic, zrobię krótkie, chyba już ostatni raz przed porodem
Jutro jedziemy na zakupy, chcę znaleźć na przecenach spódnice i sukienki na wiosnę, jak znajdę coś taniego na brzuszek to na pewno wezmę bo w swoje sukienki się nie mieszczę a jednak szkoda mi wiosnę w dżinsach przechodzić, uwielbiam sukienki
Ciasteczko kciukislodka100, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari ciezko napewno ze swiadomoscia, ze operacja i dzieci trzeba zostawic na kilka dni ale najważniejsze, ze to nic groźnego!
Musze przyznac, ze wzruszyłam sie czytając Wasze niektóre historie...
Ciacho kciuki za dobre wiesci!
Wrocilismy do domu. Odebrałam pampersy z rossmana. Szok jakie sa maleńkie a pewnie i tak beda za duże na te małe dupki maluszków.
Zrobilam na szybko placki ziemniaczane. Jakos mi nie idzie ostatnio gotowanie. Pomysłów brak, checi tez. A to przesole, a to bez smaku, bo za malo przypraw. Dobrze, ze maz niewymagający z jedzeni. Je wszystko co mu pod nos podstawie i nie narzeka:-)
Izka37, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa teraz nie mam głowy na żadne spa i inne rzeczy bo czekają mnie trudne dwa najbliższe miesiące..... najważniejsze żeby operacje przebiegły pomyślnie i żebym doszła do zdrowia po nich A resztę to jakoś się da...najgorsze że ze stołu na stol jeszcze w wielkich podpaskach... nie wiem muszę zrobić rozeznanie mleka jakie kupić żeby mały jadł.. kupiłam Bebilon ale nie wiem jak to z tym mlekiem będzie...
-
nick nieaktualnyNo uwierzę że to nic groźnego jak to wytna i badanie histopatologiczne to potwierdzi...Ale żyje z taka myślą skoro 3 lekarzy mi to mówiło... I w ogóle robiłam wyniki i tarczyce mam poniżej normy bo 0.20 , ale anemia trochę mniejsza po sorbiferze podniosła mi się hemoglobina chociaż trochę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySynuś u tego dr prv wazy niecałe 2400.. przepływy Ok, szyjka 3,42 cm.. dr mówi że nie wyglada na to żebym urodziła przed terminem ale gwarancji nie da
Słodka jakie rzęsy ?puszek369, Oleander, kama2784, MaMaMi83, Veri, Agata :), Milka1991, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Samari0702 wrote:Matko czy kogoś tak suszy jak mnie??? Jak temu zaradzić...non stop w buzi sucho
Mi wyniki morfologii poprawiły się po Prewenit intensiv- b12,Actiferol