Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze ze skurcze mi sie uspokoily na poprzednim ktg ja nie wiem co to bedzie juz jestem wykonczona tak mnie boli to niesamowicie .
Z tamtym narzekaniem na toalete to bie ze nie chciala wyjsc kupa tylko okropny bol po lewej stronie ze podczas jej robienia tak mi cos na lewa strone uciskalo ze czulam sie jakbym miala rodzic teraz juz calkiem tak boli ze albo siw zablokowalam albo ja nie wiem -
nick nieaktualny
-
Skarb, Ale wieści z rana! Trzymam mocno kciuki, dawaj znać! Tak naprawdę z tego co mówiła Puszek to lepiej żebyś urodziła dziś niż jutro, bo ciąża jutro już donoszona a dziś będa jeszcze będą 'profity' z racji urodzenia wczesniej
I dokładnie poproś o lewatywe, ja niestety też się znowu zablokowałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co za wieści! Skarb trzymaj się, niech sie tam Tobą zajmą porządnie, może mąż coś wskora jak się tam zakreci
Mi od wczoraj coraz czesciej brzuch twardnieje, mam wtedy dusznosci. Czesto czuje takie kołatanie serca, a skóra na brzuchu tak mnie od wieczora swędzi że szok. Nasmarowalam wczoraj porządnie i dziś trochę lepiej, próbuje się powstrzymywać i nie drapac. Mam dosyć wysoko brzuch, zaczyna się tuż pod biustem, pewnie stąd te duszności...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 07:49
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
Kruszynka, Kama mam to samo. Szczególnie jak jestem w pozycji pół leżącej, czy rozciagne się na krześle. To pewnie brzuch uciska na narządy w środku. U mnie najpierw pojawia się kołatanie a potem duszność. Coraz ciężej już mi jest. Ale jeszcze parę tygodni.. 😀
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, będę nudna, mam to samo, od kilku dni brzuch znowu twardnieje i z 30 razy dziennie, Tylko ja mam trochę więcej czasu niż wy
o dusznościach nie wspomnę, na poł leżąco nie mogę złapać oddechu a tętno to chyba do 150 dochodzi
i w ogóle mi często jakoś słabo i niedobrze, może to od siedzenia w domu non stop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 08:09
-
Witam się w skończonym 35tc! Jutro zaczynam 36tc. Ale super. Teoretycznie za 2 tygodnie mogę rodzić
no mam nadzieję, że to będą max 3 tygodnie i nie będę musiała się długo turlać. U mnie już wszystko gotowe, grzecznie czeka na godzinę zero. Twardnienia też non stop, a ruchy czasem mega bolesne...
slodka100, Pani Moł, Oleander, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czyli to normalne i nie ma co panikowac? Bo mąż mnie męczy żebym dzwoniła do ginekolog a ja ostatnio pytałam jej o te duszności, twardnienie i przyspieszony puls i mówiła że wszystko ok, normalne. Teraz mam to po prostu częściej. Mąż przywiezie mi dziś ciśnieniomierz to zobaczę czy nie za duże te napady cisnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 08:11
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualnyMi tez 30razy albo i wiecej twardnieje. W nocy bralam nospe. Pewnie jiz teraz tak bedzie.
Jadę zaraz do pracy odwiedzić kolezanki. O 12 musze byc w domu, bo położna przyjdzie.
Kruszynka mysle, ze skoro tak wiele z nas to ma to jest to normalne. Mnie te dusznosci tez bardzo wystraszyly. Pisałam tu nawet o tym. Teraz jest ciut lepiej. Nagorzej rano i czasem w nocy ale bylo tak, ze tylko w pozycji stojącej lepiej siw oddychało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 08:14
-
Ale wieści z rana Skarb trzymam kciuki będzie dobrze przeleci ci raz dwa i będziesz tulic swoje dzieciątko
Witamy z lekkim bólem głowy czekam już na przyszły tydzień od wtorku ma być cieplej już mam dosyć tego zimna
Powiem wam że pare dni temu pochowalam zimowe ciuchy a wczoraj znowu wyciagalam eh...
Ja to akurat wolałabym donosic ciąże bo jakbym rodziła w 36t i 6dniu to musiałabym być dłużej o parę dni w szpitalu bo wczesniak
Współczuję wam tych twardnien brzucha bo ja nie wiem co to jest jedynie mam twarde miejsca czasem jak malutka coś wypina i tyle ale bóle skurcze nawet te miesiączkowe to ostatnio standard codziennie wieczorem badz rano więc jestem dobrej myśli że macica ćwiczy już do porodu i może jakieś rozwarcie powoli się szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 08:21