Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka no ja tak się nastawiam że może za 3tyg już bym była po wszystkim hehe fajnie by było no dowiem się coś więcej na wizycie ale to dopiero 19 kwietnia
Kiedy robicie wystrój świąteczny w domu? Ja tak myślałam teraz od soboty bo niedziela jest palmowaMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Skarb kciuki, dzieć już duży i fajny
muszą pewnie wiedzieć co dokładnie Tobie jest, dlatego najpierw doppler, bo objawy niepokojące, może dlatego nie chcą dać polowych, żeby nie zaburzaly obrazu objawów, tak myślę, o której ten doppler? Od kiedy jesteś w szpitalu? No niech ten pessar zdejma jak wody lecą, w tym tyg ciąży przy saczacych wodach kończyli by ciaze u nas, bo ryzyko infekcji, a tydzień duży, inaczej jest w 30tc, wtedy podaję się antybiotyk i monitoruje crp.
-
nick nieaktualnyDuszności ja tez miewam, ale dziecko już jest bardzo wysoko i uciska na przepone,narządy w środku też są scisniete stąd trudności z oddychaniem napewno, tak samo z wyróżnieniem ja codziennie się załatwiam ale też dużo gorzej idzie i chyba jednak przed cc będę chciała t lewatywe bo znów będę się męczyć tydzień....
Słodka
No kurde gdyby to można byko przewidzieć albo wybrać kiedy się dziecko urodzi to fajnie by byłonie mówię tu o cc planowych bo to co innego, to jest skrzyżowanie drogi naturze hehe
-
slodka100 wrote:Na to bym chciała tak 1 maja urodzić fajna data dużo wolnego więc i mąż by nie musiał brać urlopu ciekawe tylko czy jak są te święta 1 i 3 maja to czy może być mniej personelu itp no ale chyba nie powinno
-
Kruszynka91 wrote:Dziewczyny czyli to normalne i nie ma co panikowac? Bo mąż mnie męczy żebym dzwoniła do ginekolog a ja ostatnio pytałam jej o te duszności, twardnienie i przyspieszony puls i mówiła że wszystko ok, normalne. Teraz mam to po prostu częściej. Mąż przywiezie mi dziś ciśnieniomierz to zobaczę czy nie za duże te napady cisnienia
-
Ja to wogole już panikuje że mam te bakterie z gbsu co wyszła bo jakby poród zaczął się sam to na bank ja nie zdążę te 4h żeby mi podali antybiotyk bo moje porody jak już były mocne skurcze to trwały dobre 3h no i jeszcze chciałabym rodzic nie w szpitalu obok mnie tylko w tym co mam lekarza a muszę jechać 70km
-
Skarb mocne kciuki!
To ja nie będę gorsza, też mam takie duszności, raz lepiej raz gorzejPomaga chodzenie
Brzuch jakoś specjalnie nie twardnieje, czasem w jednym miejscu się zepnie, ale na chwilę i normalnie gdybym go ciągle nie macała to bym tego nie wyczuwała
Wróciłam z badań, zjadłam śniadanko, teraz kawka, a za tydzień już wizyta, ale mi czas leci szybko !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 08:30
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Słodka to zrobia crp dziecku po porodzie, będzie dobrze
już po 2 h ryzyko transmisji spada do 5%, część kobiet przyjeżdża w tak zaawansowanym porodzie, że nie ma pełnej profilaktyki, no co zrobić, nie zatrzymamy porodu 😜
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skarb trzymaj się tam, już niedługo, oby okazało się wszystko ok z krążeniem
U mnie ostatnio twardnienia brzucha są bardzo silne popołudniami i wieczorami. Na dodatek Mały boleśnie wwierca się w szyjkę, aż czuję tam takie kłucie paralizujące, promieniujące na krzyż.
Niby 34tc ale zastanawiam się czy nie wyjdzie te 2 tyg wcześniej -
nick nieaktualnyCo robicie dziś na obiad ?? Do mnie o 10 przyjedzie teściowa bo będzie młodym się zajniwac żebym mogła odpoczywać i leżeć spokojnie... I w sumie kupiłam mielone bo chyba mam chęć zjeść je z mizeria 🤩
Po tym antybiotyku wszystko od tych oskrzeli mi się odrywa że aż młody jest nerwowy jak kaszleoby szybko przeszło bo już dosyć tych wszystkich przeziebien mam