Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Hej:D ja wczoraj miałam fajny dzień w końcu się nie nudzilam. Była u mnie siostra z synkiem na cały dzień u zostali na noc. Szkoda tylko że pogoda nie dopisała bo byśmy spędziły cały dzień na polu a tak to tylko poszłyśmy do rossmanna:P dziś pogoda chyba jeszcze gorsza tyle co z psem wyszlam rano.
Co do lewatywy wiem że dobrze było by ja zrobić i mam ja oczywiście w torbie ale boję się prosić o zrobienie . Ale musze sie odwazycdla nas to żaden problem, oczywiście jeśli zapis ktg jest oki i możemy go odłączyć, ale to raczej bez problemu
Matko dzisiaj tyle pytań, że czuję się jak jakiś spamerWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 16:40
Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
Samari0702 wrote:A ja już nie mogę się doczekać 17 mam ostatnią ciążowa wizytę i ciekawa jestem ile mały przybrał przez te 2 tygodnie i czy dobije do 3 kg 🤔🤔🤔
Kurde ten kaszel mnie wykończy ledwo mogę wytrzymać siusiu jak kaszle 😱😱😱Samari0702, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Szczęśliwa Mamusia, puszek369, Pani Moł, Chusy, Samari0702, Szczesliwa ledwo zywa, 4me, Fikus, Veri, Nistera, Izka37, kama2784, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propo sernika... robiłam wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/146fa6bc261a.jpg4me, Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, Samari0702, slodka100, Milka1991, puszek369, Nistera, Izka37, PatkaPP, Chusy lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka - te truskaweeeeczkiii
Ja uwielbiam wszelkie ciasta z kajmakiem, orzechami, mascarpone itp ale obawiam się że po przymusowym odwyku kajmak może mi już po cukrzycy nie smakować
Za to dziś jedlismy na obiad burgery - ja dyniowego z grillowaną marchewką, salatą i czerwoną cebulką a mąż drobiowego i się taaak najadlam i przy garach przynajmniej nie stalam
Jak dobrze że to weekend i dupiszcze można będzie trochę usadzić i odpocząć.
Co do chust to faktycznie używaną się lepiej wiąże, ja kupiłam nową Lunę Dream i używaną Lenny Lamb i Luna dopiero po dluzszym uzywaniu i wielokrotnym praniu zrobila się tska wspolpracująca jak Lennyale obie są super - te moje są bawelniane o splocoe diamentowym. No i zawsze dobrze uczyć się wiązać u doradcy żeby dobrze chusta wspierala bioderka i kręgoslup.
Nosidelko mi się takie chicco podoba:
https://allegro.pl/oferta/chicco-nosidelko-boppy-comfyfit-grey-0m-7264352835
W sumie rozważam zakup ze względu na męża, co się do chusty jeszcze nie przełamałMenka888 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari ja idę w czwartek - jak Dr zdąży to zrobi CC w czwartek, jak nie to planowaną mam w piątek. Wolałabym w piątek, w czwartek bym się jakoś w szpitalu ogarnęła a nie tak „z buta”. Widzę, ze dla lekarzy CC to tak taśmowo, bez spiny, stresu. Działa to dość uspokajająco