Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja-33 wrote:Ja zjadłabym Sushi i zapiła dobrym winem + ten serniczek Menki, wyglada jak z bajki
wlasnie mi przypomniałas i oo świętach chyba sobie zamowimy
A sernik Menki wyglada oblednie! I zdrowo 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 18:48
Menka888, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAla
No bo cesarki to są taśmowo robione ,planowane to już w ogóle jedna za drugą.
No ja albo będę musiała iść już w sobotę za tydzień do szpitala -bo młodemu stterdydy muszą na płuca dac albo w poniedziałek z rana, 17 na wizycie doktorek mi powie jak to organizacyjni÷ będzie wyglądać bo podjęłam decyzję dojazdu 20 km do szpitala gdzie on pracuje i on sam będzie wykonywał ciecie -
Aaa przyszły mi właśnie spodenki dla małej. Jakie to cudne 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a9714d287f8.jpgMaMaMi83, Oleander, puszek369, Milka1991, Nistera, Pani Moł, Glendolina, ago91, Paula_071, PatkaPP, klamka, slodka100 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Aliexpress, 14 dni i już są u mnie
cena 16 zł za sztukę.
13,43 zł 10%OFF | ShiJun 2019 lato rocznika kwiatowy Pucker szorty Baby Girl zestaw szortów
https://s.click.aliexpress.com/e/bv4agt5qWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 19:16
Oleander, puszek369 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyNistera wrote:Ale ty juz bedziesz miala ukonczony 37tc ? Bo sterydy to chyba Max.do 37 podają, jest wogole sens ?
Takie zalecenia od mojego lekarza z synem który był urodzony 37+1 też podawali te sterydy,pewnie dlatego że to cc na zimno i ledwo po skończonym 37 tygodniu, ale musiała bym dokładnie dopytać się co i jak -
Menka888 wrote:Aaa przyszły mi właśnie spodenki dla małej. Jakie to cudne 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a9714d287f8.jpg
Tez czekam na aliexpress. Kupilam troche ozdob do kacika i pare rampersow plus słodkie skarpetki, za ktore trzeba płacić w Polsce krocie a z tej samej fabrykiCiekawa jestem czy trafilam z rozmiarem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 20:00
-
Mi sie jeszcze podobaja takie karuzele. Nie kupie w polskim sklepie za ponad 100 bo po pierwsze mam juz po synku starszym. Po drugie zdaje sobie sprawe, ze to zabawka dla mnie bardziej niz dla dziecka bo dziecko wybierze na pewno ta stara- korolowa, grajaca i z misiami
Tak, tak wiem, ze to niepraktyczne no ale ladne i mnie kuszą wygladem jako gadzet 😆 i tak sie zastanawiam czy na Ali właśnie nie zamowic. Sa po dwadziescia pare złotych to nie wiele a moze bym nad przewijakiem powiesila i moje oczy by cieszylo. Przewijak mam w troche innym miejscu wolno stojący
Ali uzaleznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 20:22
Pani Moł, Biała Azlia lubią tę wiadomość
-
Puszku Puszku
Tak czytam te standardy okoloporodowe 2019 i albo ja slepa jestem albo tam tego nie ma.
Czy ja mogę odmowic sn po cc jesli lekarz sobie uwali ze mam rodzic sn jak nic samo sie nie zaczelo. Z tego co czytam kiedys bylo tak ze sn po cc bylo za zgoda pacjentki a jak to teraz jest, nie mam nic do gadania?2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ile kosztuje przesyłka z aliexpress i jak się przelewy tam robi, jest jakieś przewalutowanie czy jak? Nigdy tam nie zamawialam a widzę że przepiękne i niedrogie rzeczy. Te szorty są przeurocze 😍
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Kruszynka91 wrote:Ile kosztuje przesyłka z aliexpress i jak się przelewy tam robi, jest jakieś przewalutowanie czy jak? Nigdy tam nie zamawialam a widzę że przepiękne i niedrogie rzeczy. Te szorty są przeurocze 😍
przelew normalnie robisz przez system przelewowy to Ci od razu przewalutowuje
nawet jak ustawisz to potem w PLN masz ceny podane
polecam, ale można się uzależnić
polecam też na fb aliespress dla dzieci tam wrzucają fajne rzeczy i recenzje. Jak zamawiasz to bierz rzeczy co mają dużo recenzji najlepiej ze zdjęciem
-
MaMaMi83 wrote:Puszku Puszku
Tak czytam te standardy okoloporodowe 2019 i albo ja slepa jestem albo tam tego nie ma.
Czy ja mogę odmowic sn po cc jesli lekarz sobie uwali ze mam rodzic sn jak nic samo sie nie zaczelo. Z tego co czytam kiedys bylo tak ze sn po cc bylo za zgoda pacjentki a jak to teraz jest, nie mam nic do gadania?bo jakby nie zrobią Ci nic na co nie wyrazasz zgody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 21:00
MaMaMi83, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie na h&m online chcialam zamowic jakis kombinezon dla Maluszka a kupilam spodenki na szelkach, 2x bodziaki, cienką chustkę i trzy opaski na glowę - dla córki
co prawda spodenki i bodziaki synek po Młodej będzie mogl dohasać bo wzięłam biale i granatowe
ale są tak sliczne ciuszki, że och i ach!!
Na ali wpadlam w szał zakupow dla corki jakis czas temu ale nie mialam szczescia - nic mi się nie trafilo z dobrego materialu, wszystko sztucznewiem ze tam jest loteria - na metce 100% cotton a material rozciągliwy jak guma. A np.szczoteczkę soniczną na ali kupilam i jest extra.
-
puszek369 wrote:No niestety lekarz teraz decyduje. Fakt taki jakiś czas temu brali te zgody, a teraz nie ma tego, jednak możesz się na indukcje nie zgodzić, wtedy zależy od ekipy, albo pójdą na rękę i zrobią cc, albo powiedzą, że będziesz leżeć na pc póki się nie rozkręci samo, słyszałam, że niektóre szpitale tak robią
bo jakby nie zrobią Ci nic na co nie wyrazasz zgody.
Dziekuje Puszku za wyjaśnienie. Jak zawsze mozna na ciebie liczyc.
Czyli w pewnym sensie czlowiek jest ubezwlasnowolniony w takim przypadku.
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Ja dwa lata temu zamowilam jakies ciuchy dla mlodego. Spodnie byly super i mialy esktra wzor-uwielbialam je
skarpetki dobra jakość - teraz będą na drugiego nawet 😂 ale wtopilam ze dwie rzeczy na wzrost bo jak doszlo to bylo na mniejsze dziecko niz sie urodził 😂a miał z pol roku juz
takze trzeba kupowac rzeczy większe z nadzieja, ze najwyzej dorosnie. Gorzej, ze w tym toku kupilam krotkie rampersy wiec może już nie zdążyć dorosnąć bo lato sie skonczy.
Zobaczymy-takich ryzykownych rzeczy mam ze dwie za jakies 20pln lacznie.Mam nadzieje, ze trafilam
Co zyskalam na ozdobach w stosunku do polskich cen to i tak sie zwrociWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 23:11
KasiuniaH lubi tę wiadomość