Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ale j też zawsze patrzylam na opinie i byly dobre a tu przychodzi sukienka dla dziecka co by mógl material za za parasol robic - taki syntetyczny i nieprzepuszczający ni wody ni tlenu
Oo ale z pozytywnych to mega fajne okulary sloneczne jeszcze kupilam, a teraz mam w ulubionych sukienkę dlugą taką we wzór lisciasty, realne fotki wyglądają spox, cos kolo 100 kosztuje, moze zamówię już żeby jeszcze latem ją pośmigać -
Ja to jak zwykle ostatnio bywa jak moj 2 latek mnie obudzi po 4 to już nie mogę zasnąć przez jakiś czas ale pewnie za jakieś 30min usne to on po 20min się obudzi i tyle spania
A tu jaka cisza przez noc no mam nadzieje ze wszystkie spicie
Ja to się dzisiaj jaram bo dopinam już zakupy stacjonarne na ost guzik typu wanienka, stelaż, ręczniki, przewijak, smoczki jeszcze tylko parę rzeczy w tyg
zamówię jakis kocyk, pieluchy itp i w końcu będę mieć wszystko
Skończyłam w końcu pranie i prasowanie ach bajka
Miłej soboty życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 05:07
kama2784, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Ciacho Ty na serio sie obrazilas??
Dawaj tu znac, zrobiłaś te testy???1,2,3 foch
Wkładkę ubrałam wieczorem i ze 2 godz nosiłam i nic nie wyszłotzn żadnych kolorów. Czyli spoko - zwykła „Niagara” którą mają Dziewczyny (dziękuję Wam za odpowiedzi, że też tak macie 😊) bo u mnie cała ciąża sucho i nagle takie potoki to się zwyczajnie przestraszyłam
Milka1991, Samari0702, 4me, Veri lubią tę wiadomość
-
I po spaniu haha tj mowilam
Ciacho tak lekarz mi też mówił że teraz może być tego wszystkiego tam więcej chociaż ja narazie jakoś tego u siebie nie zauważam bo ja i tak ciągle z wkładkami chodzę i parę na dzień wymieniamCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciacho, bo już się bałam że będę Cię mieć na sumieniu
czyli wszystko gra, bardzo dobrze, zresztą zaraz już i tak możesz rodzić w razie czego haha
Ja też oczywiście przed 6 pobudka, masakra, pewnie zjem, posiedzę i zacznę się klasycznie nudzića dziś nawet nie mam zbuntowanego anioła haha
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no Ciasteczko, myślę, że każda z nas by się spięła, zwlaszcza jak to jest zmiana jakaś i po czasie suchym coś się sączy.
4me no tylko ta cena mnie powstrzymuje, a z drugiej strony widzę po real foto jednak prawidlowosc że trochę się sprawdza, że z ceną idzie jakość
U nas pobudka o 5:30, jeszcze próbowalismy negocjować z naszą prezesową ale była nieugięta.. Tak więc już wyparzam pomidorki ze skórki na szakszukę na sniadankoCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, u mnie dziś jakieś apogeum w nocy... strasznie bolał mnie brzuch z prawej strony przy pachwinach/wiezadlach i promieniowalo mi to aż do kolona o 1 wzięłam nospe ni nie dało o 3 wzięłam paracetamol i dopiero trochę przęsło i usnelam....wstałam przed chwilą i nadal ten sam ból nosz kurde ! Co to ma być ?? 😢😢😢 póki co młody się rusza żadnych podejrzanych sluzow nie ma ale ten ból nie da się funkcjonować
sama już nie wiem co robić.....
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy widzialyście ale właśnie trafiłam na artykuł z wczoraj o wycofaniu kilkunastu serii środka Enema z obrotu,dla zainteresowanych link :
https://www.gif.gov.pl/pl/decyzje-i-komunikaty/decyzje/decyzje/1433,Decyzja-Nr-19WC2019.html
https://fakty.interia.pl/zdrowie/news-gif-
wycofuje-lek-do-oczyszczania-jelita-grubego,nId,2934018?parametr=zobacz_takzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 08:05
-
Witam się w skończonym 37 tyg
Ja dla odmiany się wyspałam jak nigdy, odespalam wszystkie ciężkie głośne nocki w szpitalu
Tez kiedyś szalalalm na allieexpress, cała biżuterię do ślubu miałam stamtąd
4me też poluje na tą karuzele drewniana, nie lubię tych plastików kolorowych ale droga mega. Trzeba coś poszukać na allie
Tak samo te effiki na allie grosze kosztują a w pl miliony, a to to samo :o
Samari to jakieś stare daty ważności juz, sprawdziłam swoje są okdo 2021
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 08:24
slodka100, Pani Moł, Fikus, 4me, ago91 lubią tę wiadomość
-
A mi się dzisiaj śniło że jest dzień porodu i szykuje się robić lewatywe 😉 sprawdziłam swoją, moja jest ok
Agata :) lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Która z was łyka olej z wiesiołka? Kurcze zastanawiam się ile tego brać? Narazie wzięłam 2 tabsy myślę czy nie 3 na dzień a w necie piszą babki że nawet 6 brały ale trochę bym się bała na własną rękę taka ilość tym bardziej że na opakowaniu jest ze 4 tabsy i to normalnie dorośli a nie w ciazy
Agata :) lubi tę wiadomość
-
Oooo ja tez miałam dzisiaj sen że rodze w łóżku!!! Jedna rękę pamiętam trzymałam się tam dole i czułam wychodząca główkę a druga ręką budziłam przez sen K. Pamiętam że az mruknął coś do mnie a do mnie nie docierało że to sen i nie mogłam się z tego wybudzic
uczucie nie do opisania. Naprawdę czułam tę główkę pod palcami :o
Słodka ja od wczoraj biorę 2x2 rano i wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 08:32
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Słodka ja chce kupić herbatę z liści malin
mam zamiar to zacząć pić
może ten olej potem też będę brała nie wiem jeszcze
-
nick nieaktualny
-
Ja przed ciążą brałam olej wiesiolka jedną kapsulke dziennie, to dawało więcej śluzu, takie nawilżenie.
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
slodka100 wrote:Też bym piła ale jak mam mieć indukcje to raczej bez sensu bo to ponoć może wywołać poród a olej bardziej na elastyczność pochwy czy tam szyjki
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Puszku dowiadywałam się w szpitalu 2 st ref i powiedzieli,że jeżeli jest ułożony pośladkowo to z automatu cc i nie będą ryzykować sn. Nie wiem jak w drugim szpitalu.
Szczęśliwa mamusia, czyli jeszcze jest jakaś nadzieja, że maluszek się obróci 😊
A pamiętasz w którym tc się Ania obróciła?