X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie ma regularności, nie ma zmiany intensywności. Teraz np tylko czuje cmienie jak na @.
    Napisze za jakiś czas SMS do mojej doktor, bo w sumie jeżeli to podrażnienie po badaniu to już nie powinno być, a to dalej się tyci sączy :( może badając szyjkę lekarz wczoraj coś naruszył i się zaczyna powoli przez to rozkręcać ? Wczoraj też miałam sporo nerwów i stresu, jeździłam dużo autem.
    Taki właśnie nietypowy objaw, stąd nie wiem co robić..

• Nistera Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczyny , dajcie znac jak tam u Was! Trzymam kciuki!

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verbena, Skarb mega kciuki, obyście szybko i bezboleśnie wszystko przeszły! Będziemy niecierpliwie czekać na wieści i pierwsze maleństwa! :)

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• iwwk Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki i czekamy na wieści ! :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, Verbena,Skarb! Trzymam kciuki i czekam na same pozytywne wieści! To będzie piękny dzień,tydzień...początek naszych majowych rozpakowań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 08:24

ug3773sblvjhwzbs.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dopiero co weszłam na forum, jeny ile sie wczoraj działo.

Mamami nie możesz stąd odejść. Ja na FB sie nie wybieram. Tak jak pisały dziewczyny teraz pewnie pojawi się pełno pytań i jak maja sobie radzić takie osoby jak ja:(. Na kwietniówkach taka fajna atmosfera była i jest i żałowałam nie raz że termin mam na maj.One zrobiły porządek na FB i na forum. Ale u nas może przecież być podobnie:).

Ciastko- myślę że to może być podrażnienie plus acard który przyjmujesz ale lepiej sprawdzić.

ug3773sblvjhwzbs.png
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb i Verbena, dzisiaj jest wasz wielki dzień. Powodzenia, czekamy na wiadomości od was! :):):)

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka - Acard odstawiłam 36tc. Podejrzewam właśnie uszkodzenie szyjki przez paluszki młodego pana dr ;) ale mnie wkurzył wczoraj i mu się trochę postawiłam.

Nistera - co u Ciebie ?? Jakieś objawy -cokolwiek ??

Jak Mamami odchodzi !?? Co tu się dzieje ??? Przechodzą wszyscy na fb !?? :( nie nooooo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 08:09

• Izka37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zakrzepicy to ja właśnie zrobiłam wszystkie (mam nadzieję ostatnie)badanka do wizyty u hematologa.Z tym nie ma jaj. Zobaczymy co powie.4me- Suchanek polecam, chodziłam do niej(przyjmuje w lux med jak masz kartę warto skorzystać) zdecydowałam się jednak na hematologa bo w sumie chodziło mi głownie o ten dziadowski fibrynogen i co z nim po porodzie bo był i jest ponad normę.

ug3773sblvjhwzbs.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    Izka - Acard odstawiłam 36tc. Podejrzewam właśnie uszkodzenie szyjki przez paluszki młodego pana dr ;) ale mnie wkurzył wczoraj i mu się trochę postawiłam.

Jak Mamami odchodzi !?? Co tu się dzieje ??? Przechodzą wszyscy na fb !?? :( nie nooooo..

Ciastko-acard ponoć działa jeszcze przez 2 tygodnie.

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 wrote:
    Hej. Właśnie zbieram się do lab na ostatnie badania. Miałam strasznie dziwny incydent w nocy. Obudził mnie mega twardy i bolący brzuch. Aż ciężko mi było złapać tchu. Wstałam, poszłam siku, wróciłam, a on dalej boli. Po chwili przeszlo. Ze 2 min spokoju i znów mega skurcz. Się przeraziłam. Ale mówię, nie no jeszcze za wcześnie, ja niewyspana, niewydepilowana. Nie mogę rodzić. wzięłam tel i włączyłam apke ze skurczami, ale już więcej nic się nie pojawiło. możliwe że to były już porodowe ale sie wyciszyly ? Czy to musiało być coś innego bo porodowe jak się zaczną to już raczej nie kończą ? Masakra jakaś

Może to są te przepowiadające skurcze , jak je miałam to nie raz chodziłam do położnej , a nawet do gin mojej niby 2 poród a weź tu się domyśl czy to już .

Skarb , Verbena , Alicja Kochane mocne kciuki za Was ✊✊✊✊✊ 💗💗💗 , no i powodzenia nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę , będziemy już mieć pierwsze Kwietniowo - majowe szczęścia ❤❤❤ . Dzień pełen emocji ❤❤ i oczekiwań ❤❤ .

Ja dziś tak wyjątkowo rano się witam 😁 ,
    zaraz lecę na targ potem na małe zakupy , aż mi się nie chce całą 4 mam dziś w domu więc mam dziś wesoło 😁 .

Powodzenia na wizytach ✊✊✊✊.

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb, Verbena powodzenia :) trzymam kciuki :) Alicja za Ciebie jutro też :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa- no to masz intensywny dzień:). Wow cała czwórka i do tego zakupki. Podziwiam i życzę miłego dnia mam nadzieję że słonecznego jak u nas w Trójmieście.

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleee, dziewczyny już pewnie zaczynają :) Skarb, Verbena!!
    Emocje się zaczynają!!

Ja korzystam z mocy - odkurzam sobie i robię porządki, zobaczymy na ile starczy sił :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka37 wrote:
    Szczęśliwa- no to masz intensywny dzień:). Wow cała czwórka i do tego zakupki. Podziwiam i życzę miłego dnia mam nadzieję że słonecznego jak u nas w Trójmieście.

Jest ładnie ale zimno pewnie , z dniem się ociepli dziękuje 😘.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciukasy mocno zaciśnięte <3 <3
    Jak już ruszyło, to niech się kolejne szykuja. Coś Czuje, że się wkrótce posypiemy;)
    Ja mialam wczoraj Straszaki takie. Co 4 min przed ponad 2 godziny. Aż się prostowalam i wielkie oczy. Ja tu cierpię i mnie boli, A ten mój patrzy i się cieszy;D jak takie wsparcie bede miała przy porodzie, to będzie smiesznie;D potem trochę zielonej galaretki mi poleciało. Ciało się przygotowuje.
    A jak Szczęśliwa Mamusia się gubila, czy to już, to ja będę milion razy w szpitalu z torbą i do domu. A jak będzie naprawdę to przegapie;D mam nadzieję, że się serio nie da;D
    Ciasteczko, jestem ciekawa czy to naruszone. To już ten etap, że wszystko się może zdarzyc;)
    Miłego dnia;)

Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• Veri Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wielkie kciuki za Was. Oby wszystko odbyło się szybko i bez komplikacji. Koniecznie dawajcie znać po! ❤

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • lipiec 2018 Znajoma

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:)
    Ale fajnie, ze juz dzis malenstwa zaczna sie pojawiac na swiecie. trzymam za was mocno kciuki:)
    Ja bylam wczoraj u poloznej, troche mnie uspokoila ale dzis jedziemy do lekarza, zrobi jeszcze raz usg, przeplywy itp i wyznaczy date na indukcje. I ciekawe czy moja Kruszynka cos podrosla. mam nadzieje, ze tak, ze juz chociaz z 2 kg wazy...
    dziewczyny, wczoraj pierwszy raz zrobilam golabki i upieklam babke! jestem z siebie dumna normalnie bo wyszlo wszystko bosko:) juz sie obiadu nie moge doczekac:)

Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, Glendolina, Oleander, Izka37, puszek369, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia, Veri lubią tę wiadomość

malaKsiezniczka 20.05.2019
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Trzymam mocno zaciśnięte moje opuchnięte kciuki za dzisiejsze rozwiązania!!:)
    Nakarmilam psa teraz karmię siebie. Potem robię listę rzeczy co do kupienia jeszcze na święta mąż ma się zerwać dziś szybciej z pracy to naszczescie nie będę musiała sama iść chociaż i tak nie szalejemy w tym roku z ilością jedzenia. Miałam głupi sen że do pokoju mojego teścia wpadł zajac i skakał po meblach i próbowaliśmy to zlapac:D

Ciasteczko777, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz zbieram się na wizytę, mam nadzieję, że malutka już powyżej 2kg waży. Ciekawe jak tam wszystko na dole czy coś się szykuje czy nic :D Poprasowałam ostatnio koszule do porodu to może dzisiaj zmobilizuje się i spakuję torbę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 08:47

Ciasteczko777, kama2784, puszek369, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
‹‹ 1189 1190 1191 1192 1193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ