Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb a Ty się w ogole nie stresuj niczym. Forum nie jest konsultacją lekarską.
Dziewczyny zrozumcie, ze podczas takiego stresu i bólu dostosowanie się do rad forumowiczek nie jest takie super łatwe, logiczne. Trzymam mocno kciuki, mam nadzieje, ze jutro wszystko pójdzie sprawnie ) -
nick nieaktualnyAlicja
Trzymam za Was kciuki ✊✊✊ dajcie znać jak urodzisz,będzie dobrze wszystko jutro twój wielki dzień
Skarb,Verbena - wam.tez życzę powodzenia szybkiego i bezbolesnego porodu, poznacie swoje maleństwa po tylu tygodniach oczekiwania.Alicja-33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej ! Jestem!
U mnie sajgon dziękuje Puszku za przekazanie info co do mnie, faktycznie wszystko na raz się zwala (sporo spraw załatwiam i w tym wizyty u lek)- młody wszystko Ok rośnie - niby 2700.. kruszynek.
Jeden dr chce mi indukować w39 tc druga dr każe czekać na naturals i jej raczej słucham- jakby co skierowanie mam ..
Padam ze zmęczenia..
Dziewczyny - Skarb, Verbena i Alicja - mega kciuki !!!! Powodzenia i oby poszło szybko i jak najmniej bólu!! Ale emocje ❤️
Ago - dawaj znać bo coś czuje że tez blisko masz!
4me- bardzo współczuje sytuacji z Mama, my tak mamy z babcia i moim ojcem niestety .. nie ma sposobu ..
Kochane Kobitki - nie kłóćmy się, jesteśmy wszystkie w podobnej sytuacji- końcówka ciąży, emocje, hormony i problemy każda dźwiga swój krzyż musimy się wspierać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 21:59
Oleander, Nistera, puszek369, 4me, Milka1991, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko
A powiedz jak twój apetyt ? Poprawiło się coś ? No właśnie się zastanawiam gdzie się podziewasz....
E to mały już nie jest taki mały ,jescze masz chwilę chodzenia to podrośnie taki jego urok-najważniejsze że zdrowyCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyapetyt bez zmian - czyli jem 2x dziennie i mi staje w gardle..
a teraz znowu zwymiotowałam i novum - mam jakieś różowe i wodniste plamienie (+ jakieś micro skrzepiki krwi)- albo mnie dzisiaj dr uszkodził albo nie wiem.. ubrałam magiczną podpaske i zobaczymy czy to wody czy czort wie co ?? Szyjka była krótka ale zamknięta .. a brzuch boli jak na @.. No kurczę .. -
nick nieaktualnyA miałaś dziś badanie szyjki albo jakieś badania przezpochwowe które mogło by coś tam podraznic ?
Bo jeżeli plamienie się nasili i będzie mieć intensywniejszy kolor i będzie boleć brzuch to nie czekaj tylko biegiem do szpitala,bo może coś się dziać zaczynaCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:A miałaś dziś badanie szyjki albo jakieś badania przezpochwowe które mogło by coś tam podraznic ?
Bo jeżeli plamienie się nasili i będzie mieć intensywniejszy kolor i będzie boleć brzuch to nie czekaj tylko biegiem do szpitala,bo może coś się dziać zaczyna
Zobaczymy - na razie nie leci mocno, wody chyba nie sa bo nie barwi (zreszta jest różowo czerwone..) No zobaczymy .. ide spać póki co .. oby przeszło. -
Ciasteczko spotkałam się z tym w szpitalu , ze w takim zaawansowanym tygodniu dziewczyny zgłaszały lekarzom, ze po badaniu maja tam troche krwi, plamki małe i lekarz powiedział, ze to normalne, ze tak może być... ale ekspertem nie jestem
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana, niby wyspana jestem ale spałam strasznie niespokojnie. Do 24 spać nie było jak bo co 2h tętno badają a jak już zasnęłam to obudziłam się a to przed 3 a to o 4:30 no i teraz od 5 już nie śpię bo już kolejny raz nie zasnę. Do tego tak mi się pić chce a od 24 już nie mogę chociaż anestezjolog mówił że mogę do 2h przed zabiegiem;/
Pomału dopada mnie stres że to już lada chwila. Mąż ma się zjawić o 7:30.
Ciasteczko ja ci mega współczuję że ty praktycznie całą ciąże masz Sajgon z tymi wymiotami nie wiem jakbym miała to wytrzymać. Mnie od kilku dni męczy mega zgaga nawet w ciągu dnia i koniec końców mniej jadłam w tym czasie i patrzę a tu na wadze prawie 1,5kg mniej czyli na koniec wyszło mi że przez całą ciąże przytyłam 6,5kg z czego młody waży koło 3.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, skarb informuj też jak tam u ciebie postęp. Ja odezwę się pewnie jak trochę dojdę do siebie.
kama2784, PatkaPP, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, puszek369, Veri, Paula_071 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
Godzine temu mialam robiona lewatywe do wizyty mam czekac co dalej
Milka1991, Izka37, Szczęśliwa Mamusia, puszek369, Pani Moł, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny macie racje ❤
Trzymam kciuki za dzisiejsze rowniez rodzace oby bylo gladkoSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pobudka o 4 dziś, chyba z wrażenia że wizyta hehe
Trzymam mocno kciuki dziewczyny! Czekamy na maleństwa i opisy porodu coby można trochę poplakac -
Hej. Właśnie zbieram się do lab na ostatnie badania. Miałam strasznie dziwny incydent w nocy. Obudził mnie mega twardy i bolący brzuch. Aż ciężko mi było złapać tchu. Wstałam, poszłam siku, wróciłam, a on dalej boli. Po chwili przeszlo. Ze 2 min spokoju i znów mega skurcz. Się przeraziłam. Ale mówię, nie no jeszcze za wcześnie, ja niewyspana, niewydepilowana. Nie mogę rodzić. wzięłam tel i włączyłam apke ze skurczami, ale już więcej nic się nie pojawiło. możliwe że to były już porodowe ale sie wyciszyly ? Czy to musiało być coś innego bo porodowe jak się zaczną to już raczej nie kończą ? Masakra jakaś
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Trzymam mocno kciuki... Verbena, Skarb, Alicja... Aż nie wierzę że powoli się zaczyna
Życzę mało bólu i aby szybciutko maleństwa Wasze wyczekane były z Wami.
Wizytującym powodzenia..
A reszcie miłego dnia 🌷
U mnie nocka średnia, ale nie najgorsza. Walczyłam że zgagą, jak dobrze że gaviscon daje radę, naprawdę polecam 😉
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko
Zauważyłaś żeby te skurcze przybieraly na regularnosci ? Czyli że występują e jakoś określonych cyklach co ileś minut ? Hmmm... delikatne plamienie po badaniu okej ale żeby dalej leciało... hmmm
Powodzenia wszystkim rodzacym dzisiaj!!!!!