Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPantera wrote:Szczęśliwa to się biedna nacierpiałaś, a mówi się że kolejny poród szybciej...
Oby tym razem już sprawnie poszło
Kama to jak wszystko dobrze pójdzie będziesz pierwszą majóweczką po sn
Indukować będą z uwagi na Twoje ciśnienie? Nawet pomimo tego że się ustabilizowało?
No oby oby tfu tfu nie zapeszać 😊. -
4me wrote:To nie takie nowe te zasady. Jak ja rodzilam 4 lata temu to tez nie bylo czegos takiego, ze z dniem terminu kladli do szpitala. Niby po co? Serio jaki jest sens lezec dwa tygodnie w szpitalu? W domu lepiej, uwierzcie
Lezenie na patologi ciazy, patrzenie na te niektore smutnw przypadki albo na nawet na wywolywania to nic milego i bardzo rzuca sie na psyche....
Poza tym pamiętajcie, ze to nie matematyka i ten termin to przyblizona data
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Czy tylko ja mam dalej niespakowana torbę? I imię nie wybrane?
Imię to możecie i do pierwszego miesiąca spokojnie wybrać 😊, ja wszak juz tak na te 99% mam tylko zostało mi takie to ostatnie badanie wymaz na GBS,
dopakować ładowarkę i kartę ciąży wraz z badaniami itp , a jeszcze kupię sobie tzw żelazne racje jakieś picie itp , no i czekać i mieć nadzieję że mały jest ułożony tak jak trzeba .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 13:36
-
nick nieaktualnyHej wszystkim trzymam kciuki za wizyty i kolejne rodzace
U nas dzis byla pionizacja,ciezko bylo zaslablam -ale teraz juz wstaje sama,chodze malo bo boli wszystko.
Maly pieknie je,jest bardzo grzecznySzczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777, Chusy, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Hej wszystkim trzymam kciuki za wizyty i kolejne rodzace
U nas dzis byla pionizacja,ciezko bylo zaslablam -ale teraz juz wstaje sama,chodze malo bo boli wszystko.
Maly pieknie je,jest bardzo grzeczny
Powolutku , po malutku dojdziesz do siebie dużo sił. Jej jakie to niezwykle że masz już synka przy sobie ❤❤❤, ja odliczam dni i godziny do wizyty . -
Paula_071 wrote:Czy tylko ja mam dalej niespakowana torbę? I imię nie wybrane?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Hej wszystkim trzymam kciuki za wizyty i kolejne rodzace
Maly pieknie je,jest bardzo grzeczny
Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja leży w 90% spakowana od paru tygodni i nie mogę się zebrać w sobie żeby dokończyć hehe. A z imieniem było łatwo dla córeczki, gdyby był synek to do teraz byśmy nie mieli imienia a i pewnie długo po porodzie też 😂
Powiedziałam z książka na tarasie, wieje mocno ale mimo to jest bardzo ciepło i przyjemnie -
Torba spakowana, w sumie walizka 😜jedziemy w weekend na wesele 100km, więc ja biorę, żeby była że mną tam. Imię mój mąż wybrał i nie mam nic do powiedzenia, wybrałam drugie... Nie chciał po nikim z rodzinie i będzie Kornelia Laura
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Ciasteczko777, Milka1991, Veri, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszek cudowne imiona! Myślałam o Laurze dla drugiej córki jeśli nam będzie dane
A Kornelka to moja bratanica i jest takim słodkim, grzecznym i ślicznym cukiereczkiem, że cała rodzina jest w niej zakochana po uszy 😍Szczęśliwa Mamusia, puszek369, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypuszek Piękne imiona ❤❤. Ja to nie miałam pomysłu na imię dla małego , nic a nic nie przychodziło mi do głowy i żadne mi się jakoś tak nie podobało w końcu zapytałam się Gabrysi mojej , jakie imię wybrałaby dla braciszka a ona a Dominik i tak już zostało . Mój mąż to odmieniec do dziś dnia jakoś nie potrafi zaakceptować że będzie ten syn 😕 , albo tak specjalnie robi bardziej liczył na kolejną córkę i Madzia i Madzia 🙊🙉🙈 .
-
Szczęśliwa na pewno mąż zaakceptuje:) mój tez mówil ciągle syn i syn i w koło same chłopaki, a tu dziewczyna, jeszcze wszystkie moje koleżanki z pracy co 2 ciąży to chłopaki mają. Ostatnio mówi no, że będzie córeczka tatusia, więc sukces 😜ale i tak chce potem chłopaka 🤣
Szczęśliwa Mamusia, PatkaPP lubią tę wiadomość