Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w szpitalu pionizacja po 12h, mega długo, moja kuzynka w szpitalu w mieście obok była pionizowana teraz w styczniu po 6h a była to już jej trzecia cesarka, spokojnie dała radę także fajnie, rozchodzisz się Kruszynko szybko i fiu do domu z mała
Skarb, szczerze współczuję, też myślałam że już dawno w domu jesteście, może teraz coś zdziałaja, od razu powinnaś być na jakimś oddziale chorób naczyń, trzymam kciuki!
-
Kruszynka gratuluję!!!
Super że tak szybko postawili Cię na nogi , szwagierka po 3 CC i operacji jajników mówiła że im szybciej się wstanie i zacznie się chodzić mimo bólu to szybciej się dochodzi do siebie i jest się sprawniejszym, zeby sie nad soba nie uzalac tylko zeby zacisnac 😂 Mówiła mi że 3 razy była po 6 godzinach pionizowana i raz po 12 to gorzej zniosła to po 12 niż po 6.
No ale pewnie co szpital to zasady. U nas ponoć po 6 , mam taką nadzieję w każdym razie w razie w. 😁
-
Skarb współczuję nie wyobrażam sobie nawet co przeżywasz ale musisz być dzielna kochana.
Kruszynka gratuluję Helenka piękne imię no i rzeczywiście maleństwo jak na razie najmniejsza z naszych majówkowych dzieciaczków.
Ja miałam cc o 8:30 a pionizacja była koło 20 razem z prysznicem.
My dzisiaj byliśmy w odwiedzinach u babci i prababci.
Dziękuję wszystkim wam za rady z tymi piersiami już fajnie wszystko puściło i karmimy bezpośrednio z obu piersi. Wczoraj znów dzwoniła do nas położna, rozmawiałyśmy ponad 20minut znów to napisze ale super kobitka z niej
Filip ma już praktycznie całkiem zagojony pępuszek bo nie wiem czy pisałam ale pepowina odpadła nam już w 4 dobie
Oleander a zdradzisz gdzie dorwałaś taką kartkę bo szukam czegoś podobnego.Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, Nistera, puszek369, PatkaPP, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciasteczko a u ciebie po ilu byla pionizacja????
Pytalam u mnie w szpitalu to stawiają po 10h
Identycznie było po operacji kolana - też takie znieczulenie i bardzo szybko kazali wstawać.
Kruszynko - gratulacje !!!! Dużo zdrówka dla Was ❤️MaMaMi83, 4me, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie udzielam się, ale jestem na liście więc chciałam się z Wami podzielić informacja o narodzinach naszej córeczki. Tp byl na 1.05, a Mloda przyszla na świat 25.04. Poród sn, waga 3360 i 52cm. O ile pierwszy poród był koszmarny i trwał 18h, tu od skurczy regularnych w domu do pojawienia się Mlodej minęło dokładnie 2h20min. Nie zdążyłam skorzystac z zzo, natomiast gaz polecam bardzo!
Powodzenia dla oczekujących i gratulacje dla tych mam, które już tula maluszki.Chusy, Oleander, Rudzik1, MaMaMi83, puszek369, Nistera, iwwk, Milka1991, Biała Azlia, Szczesliwa ledwo zywa, Glendolina, 4me, MaryJane, slodka100, Paula_071, PatkaPP, kama2784, Bibs, Veri, Pantera, KarmeLoVe, Pani Moł, ago91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCookiemonster gratuluję
Macie jakieś sposoby na biegunkę? Tzn w sumie to nie jest biegunka tylko 3, 4 razy dziennie od jakiegoś tygodnia mnie przeczyszcza, ale to tak że jak poczuję to muszę w ciągu 15 sekund znaleźć się w ubikacji jem tak jak jadłam, a jest coraz gorzejcookiemonster lubi tę wiadomość