Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Ja też dalej 2w1. Mam już niby od środy 2 cm rozwarcia, czasem jakieś skurcze się pojawiają, ale mijają.
Zmęczona jestem już tym czekaniem. Tak się spieszył, a teraz coś czuję, że znowu po terminie będę rodzić.Chusy, Pani Moł, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam . Mam byc przeniosiona na chirurgie jutro .
Badanie kontrolne w przebiegu zakrzepicy ukladu glebokiego lewej konczyny dolnej - utrzymaja sie nadal skrzepliny o mieszanej echogenicznosci w dostepnym badaniu odcinku lewej zyly biodrowej zewnetrznej , zyly udowej wspólnej, zyly udowej powierzchniowej i podkolanowej . W czesci obwodowej widoczne cechy niewielkiej relanalizacji. Dluga historia trzymajcie kciuki bym wrocila szybko do zdrowia ordynator mowi ze tu marnuje czas a leczenie co oni daja i moga nie wiele mi daje . Jutro mam byc przenoszona na chirurgie . Maz ma jutro odebrac dziecko . Serce mi sie kroi ale musze byc silna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarb dużo zdrowia dla Ciebie! Trzymaj się!
Byliśmy na obiadku z rodziną, daliśmy siostrze kartkę z pytaniem o chrzestną, wzruszyłyśmy się obie hehe podobał jej się pomysł z tą kartką, mówiła, że super pamiątkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 15:10
-
nick nieaktualnyAle się Skarb pokomplikowalo. Dużo zdrówka Ci życzę. Przykre, że dzieciaczek bez Ciebie wychodzi, ale się jeszcze się sobą nacieszycie;)
Momoftwo, ja zawsze myślałam, że jak już jest jakieś rozwarcie, to pójdzie. A to kompletnie nie ma reguły. I to jeszcze 3 dziecko u Ciebie? Tak samo z przenoszeniem myślałam, że to mit, A przynajmniej coś, co się rzadko zdarza. Z niczym nie ma reguły. Ja już teraz nie chciałabym tylko wywoływania. Ale już wiem, że nic się nie da zrobić. Można tylko czekać i mieć nadzieję -
Helenka ma 2800g, 54cm. Urodziła się o 10.25, jesteśmy już po 2 karmieniach i pionizacji, prysznicu. Czuje ból, ale taki jak przy okresie. Nic specjalnego, do wytrzymania
Szczesliwa ledwo zywa, Glendolina, Agata :), Biała Azlia, Oleander, ago91, Bibs, Pani Moł, iwwk, Milka1991, Nistera, Rudzik1, puszek369, Chusy, Veri, 4me, slodka100, PatkaPP, kama2784, Szczęśliwa Mamusia, lipiec 2018 lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
Kruszynka91 wrote:Helenka ma 2800g, 54cm. Urodziła się o 10.25, jesteśmy już po 2 karmieniach i pionizacji, prysznicu. Czuje ból, ale taki jak przy okresie. Nic specjalnego, do wytrzymania
Gratuluje coreńki.💗 Niech sie zdrowo chowa.💗
No i gratuluję szybkiej pionizacji!!! 💪
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKruszynka,gratulacje
Faktycznie w niektorych szpitalach bardzo szybko pionizuja... tutaj u mnie jak urodzilam we wtorek rano to pionizacje mialam w srode o 7.30 , z corka i z synem tez nie kazali wstawac pierwszego dnia dopiero na następnyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 17:00