X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ago91 wrote:
    Ja też tak czytałam na aplikacji ciąża+ :D
    no właśnie, też z niej korzystam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed ciążą 52 kg, a w poniedziałek było 66. Najlepsze że ludzie mówią że urósł mi tylko brzuszek bo nie widać po mnie tyle kg. Szybko mi to spadnie. Tak do 5 kg mogłoby mi zostać, bo jednak czułam sie za chuda. Zawsze miałam kompleks niedowagi 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też tak mam. Nie widzę po sobie tych dodatkowych kilogramów, mogłoby mi zostać trochę po ciąży, a co :D

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie +15 Z czego połowa to woda w samych nogach chyba:( Nic mnie tak nie irytuje jak ta opuchlizna

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj :( najważniejsze, że po ciąży to wszystko zejdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ledwo żywa u mnie +16 i też duużo wody. Taki plus że właśnie woda szybko zejdzie :D
    Ja mam dwa grubsze kocyki z zestawów, dwa cienkie i pieluszki i w zależności od temperatury tym będę przykrywać. Może jeszcze mała będzie lubiła spać w rożku, zobaczymy :)
    Dawno tu brzuszków nie było! Wrzucam mój bębenek, jak stoję przodem to mam talię, a bokiem taka piłka wystająca 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 11:22

ago91, xKlaudiax, Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia, Paula_071, Pantera, Veri, 4me, Agata :), Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość

• ago91 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój skromny :)

2008f9420cc26949med.jpg

Oleander, Biała Azlia, Szczesliwa ledwo zywa, xKlaudiax, Paula_071, Pantera, Veri, 4me, Agata :), Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to też woda.
    Ale super brzuszki 😁
    Ciekawe jak tam Lipiec...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Lipiec sie nie odzywa.. Mam nadzieję, że wywoływanie jej nie wymęczyło jakoś strasznie i że po prostu cieszy się już maluszkiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No śliczne :D macie mój 😁
    2i0vxja.jpg

Oleander, ago91, Szczesliwa ledwo zywa, Paula_071, Pantera, Veri, Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to u mnie się nie sprawdza to z tym że pod koniec się nie tyje. Bo ja cały czas tyje, mimo że naprawdę mało już jem, bo nie mam miejsca. Cały czas pół kilo na tydzień :/ Miałam skończyć na +18kg i tyle już mam. A końca jeszcze nie widać ech...

Ale fajne wszystkie piłeczki. Też taką mam :D

xKlaudiax lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pół kilo to jeszcze nie tak dużo, ogólnie tyle powinno się przybierać, tylko właśnie nie wiem do kiedy :D ale jest dobrze, spoko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super pokazne brzuszki :) nie dzowie sie ze wam ciezko.... ja na dzien porodu mialam +17 kg strach mysclec ile bym miala w 40 tc 🙀🙀🙀🙀

xKlaudiax lubi tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po nocce w której obudziły mnie skurcze okresowe o 4.20 eh... Potem już praktycznie nic nie spałam.
    Od wczoraj zawiesiłam starania wywoływania porodu i całkiem mi z tym dobrze. Będzie co ma być do indukcji we wtorek jakoś wytrzymam te tylko 3dni co to jest hahah.
    Mam nadzieję że w poniedziałek na wizycie będzie już jakieś rozwarcie skoro coś tam czuje.
    Miłej soboty dziewczynki pogoda do bani

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 07:30

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się wydaje że za parę dni się okaże że od 1 maja jakieś porody jednak były tylko poprostu nie mają głowy narazie na forum bo za cicho tu ostatnio

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka, a przypomnisz czemu tak wcześnie indukcja? Bolami okresowymi bym się nie sugerowała bo wiele z nas ma je już od długich tygodni :D

I nikt więcej nie urodził, przynajmniej nikt z dziewczyn które sa z nami cały czas od początku :D

Aaa, na starym fb widziałam że KasiaH urodziła ale ona się już od miesięcy tu nie odzywa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 09:45

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje drogie 😘.

Oj długo mnie nie było ale mam braki , byłam dziś na kolejnej wizycie Dominik nadal główką w dół i dobrze 😁😁 , nie badał mnie gin pytałam się o KTG to mi powiedział że USG jest dokładniejsze , i nie muszę nigdzie jeździć kolejna wizyta znów za tydzień jak na razie ani widu ani słychu porodu więc czekamy .

slodka100 lubi tę wiadomość

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Witajcie moje drogie 😘.

Oj długo mnie nie było ale mam braki , byłam dziś na kolejnej wizycie Dominik nadal główką w dół i dobrze 😁😁 , nie badał mnie gin pytałam się o KTG to mi powiedział że USG jest dokładniejsze , i nie muszę nigdzie jeździć kolejna wizyta znów za tydzień jak na razie ani widu ani słychu porodu więc czekamy .
    A ja byłam pewna że się rozpakowujesz:D

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ledwo zywa wrote:
    A ja byłam pewna że się rozpakowujesz:D

Małemu chyba się nie śpieszy to moja 6 ciąża poród 5 i nic ani seksy , nawet dzień w dzień chodziłam z górki i pod górkę i siedzi w zaparte moze z znienacka mnie weźmie ale jakoś to czarno widzę widać chyba z siostry z Ani bierze przykład czuje że zimno i nie chce wyjść .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 10:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie skurcze okresowe bywają, ale delikatne i nie codziennie, no i tyle 😟 czuję, że będę miała poród wywoływany...

‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ