Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa ledwo żywa u mnie +16 i też duużo wody. Taki plus że właśnie woda szybko zejdzie
Ja mam dwa grubsze kocyki z zestawów, dwa cienkie i pieluszki i w zależności od temperatury tym będę przykrywać. Może jeszcze mała będzie lubiła spać w rożku, zobaczymy
Dawno tu brzuszków nie było! Wrzucam mój bębenek, jak stoję przodem to mam talię, a bokiem taka piłka wystająca 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 11:22
ago91, xKlaudiax, Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia, Paula_071, Pantera, Veri, 4me, Agata :), Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde to u mnie się nie sprawdza to z tym że pod koniec się nie tyje. Bo ja cały czas tyje, mimo że naprawdę mało już jem, bo nie mam miejsca. Cały czas pół kilo na tydzień Miałam skończyć na +18kg i tyle już mam. A końca jeszcze nie widać ech...
Ale fajne wszystkie piłeczki. Też taką mamxKlaudiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po nocce w której obudziły mnie skurcze okresowe o 4.20 eh... Potem już praktycznie nic nie spałam.
Od wczoraj zawiesiłam starania wywoływania porodu i całkiem mi z tym dobrze. Będzie co ma być do indukcji we wtorek jakoś wytrzymam te tylko 3dni co to jest hahah.
Mam nadzieję że w poniedziałek na wizycie będzie już jakieś rozwarcie skoro coś tam czuje.
Miłej soboty dziewczynki pogoda do baniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 07:30
-
Słodka, a przypomnisz czemu tak wcześnie indukcja? Bolami okresowymi bym się nie sugerowała bo wiele z nas ma je już od długich tygodni
I nikt więcej nie urodził, przynajmniej nikt z dziewczyn które sa z nami cały czas od początku
Aaa, na starym fb widziałam że KasiaH urodziła ale ona się już od miesięcy tu nie odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 09:45
-
nick nieaktualnyWitajcie moje drogie 😘.
Oj długo mnie nie było ale mam braki , byłam dziś na kolejnej wizycie Dominik nadal główką w dół i dobrze 😁😁 , nie badał mnie gin pytałam się o KTG to mi powiedział że USG jest dokładniejsze , i nie muszę nigdzie jeździć kolejna wizyta znów za tydzień jak na razie ani widu ani słychu porodu więc czekamy .slodka100 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Witajcie moje drogie 😘.
Oj długo mnie nie było ale mam braki , byłam dziś na kolejnej wizycie Dominik nadal główką w dół i dobrze 😁😁 , nie badał mnie gin pytałam się o KTG to mi powiedział że USG jest dokładniejsze , i nie muszę nigdzie jeździć kolejna wizyta znów za tydzień jak na razie ani widu ani słychu porodu więc czekamy .Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:A ja byłam pewna że się rozpakowujesz:D
Małemu chyba się nie śpieszy to moja 6 ciąża poród 5 i nic ani seksy , nawet dzień w dzień chodziłam z górki i pod górkę i siedzi w zaparte moze z znienacka mnie weźmie ale jakoś to czarno widzę widać chyba z siostry z Ani bierze przykład czuje że zimno i nie chce wyjść .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 10:22
-
nick nieaktualny